161

Анонимен

преди 3 години

Нека Европа ползва своята Не създадена :)))) така баце Маските няма да ги свалим скоро ....докъто САЩ се налудува и Европа пасува ....

160

Анонимен

преди 3 години

Щом Политиката се намесва и във Медицината то ще си носим маските и през ноща !!!!

159

Томов

преди 3 години

До Доктора Ако има две ваксини в аптеката, руска и американска, ти коя ще си купиш бе умнико? Руската ли? :-)

158

който и да съм

преди 3 години

Даа ви питам всички тук дето драскате, какво образование имате?Или това вируси, бактерии, ваксини и т.н. са неща с които още от малки сте запознати и сега са фасулска работа за вас?

157

Анонимен

преди 3 години

До ГотинТочно, това го имаше в един филм даже, зараза, психоза, "измислят" ваксина, само че има 2 типа, в еднакви неразличими опаковки, едната реално действа, другата като "екстра" стерилитет .. така на случаен принцип XX% бездетни - никой не е виновен - страничен ефект от вируса .. звучеше налудничаво, а сега май май ..

156

Анонимен

преди 3 години

Така ли е по план, да няма ваксина до края на 2021. За това е неизползваема, нали .. ? ..дее6а бклуците дето сте, обслужващия персонал

155

на куково лято

преди 3 години

Плюйте по Русия, пък след това ще видите ваксина на куково лято!

154

Доктора

преди 3 години

Кунчев ,кажи си за колко сребърника се продаде да плюеш навсякъде по руската ваксина .Като излезе американската ще чакам с нетърпение какви ще ги бръщолевиш,но отсега си знам ,че ще я препоръчваш горещо на всяка баба по села и паланки.Абе важното Помпео да те потупа по рамото за чудесно свършената работа,а колко хора са умрели ,кучета са го яли.НАЛЕ?КАПИШ?

153

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

преди 3 години

Дано ви тресне всичките платени оли***гофрени , да опрете до руската ваксина и пиндосите от Козяк да забранят да я ползвате , защото е руска !!!Човешки бройки без чест и достойнство !!!!

152

Анонимен

преди 3 години

Дават ти ваксина, а ти отказваш да имунизираш населението, защото от американското посолство са ти забранили, което те прави пряко отговорен за всеки починал от вируса оттук нататък.

151

Готин

преди 3 години

От известно време си мисля, че няма нищо случайно в създаването на тази психоза. Да предположим, че болният мозък на някой ,,важен,, за света човек е родил идеята за създаването на щам, който ще реши проблема с пренаселеността на планетата. Колко удобно е той да се разпространи ОСВЕН КАТО ЗАРАЗА и под формата на ВАКСИНА със страничен ефект СТЕРИЛИТЕТ.

150

Рафет

преди 3 години

Бате професор,за *** става ли?Да пращами Айшету да зима един каруца!Туй ЕС *** турями нъл знайш къде?

149

Май

преди 3 години

Тука има нещо гнило политика =ваксина и ковид. Изтрещяли сте яко.Срам за вас.

148

толерантен

преди 3 години

Абе, най-добре да платим 1млрд. за демократична американска ваксина и да я чакаме със самолетите, ама друг път.

147

Случайно прочел

преди 3 години

Преди 20тина години когато Европейската космическа агенция трябваше да лети със руските скафандри,като ги питаха какво ще кажат те отговорили -добри са,модерни са,сигурни са,но не са по нашия стандарт и няма да ги обличат нашите астронавти!

146

ДААА..

преди 3 години

АКО БЕШЕ АМЕРИКАНСКА ЩЕШЕ ЛИ ДА Е ИЗПОЛЗВАЕМА ТАКА ЛИ ДОКТОРЕ??????????? ЗА ВАС ВСИЧКО РУСКО НЕ Е ХУБАВО -РУСНАЦИТЕ СА НАПРАВИЛИ МНОООГО ПОВЕЧЕ ОТ МНОГО ГОЛЕМИ ДЪРЖАВИ..............

145

Анонимен

преди 3 години

"Руската ваксина срещу коронавирус не би могла да се ползва в Европа с такъв механизъм на пускане, с почти липсваща трета фаза на доказване на безопасност."---Ами те вече е пусната в Европа, професоре, не знам дали си разбрал!Колкото до втората част - "почти" не значи "липсваща", а значи, че не ви устройва наличието на ваксина от Русия, от което следва, че почти направо лъжете хората!Иначе - чакаме онези 400М ваксини, които "ако са добри, ЕС ще поръча още 100М"! Нали така, професоре?

144

666

преди 3 години

Това с болните от един клас и как само този клас ще учи дистанционно,не е много точно ,защото ми се губят учителите.От 5 клас нагоре на един клас преподават 12-15 учители,ако и те са под карантина(защото има болно/и деца в някой от класовете),кой ще учи всички останали деца?Нали все пак в училище не са само ученици,те не се учат сами...???

143

waksina

преди 3 години

Най добрата ваксина е да имаш добър имунитет. Яжте лук, чесън, плодове, добра храна, що годе нормално тегло, някаква активност ако може, по малко боклудживи храни, живейте си живота с по малко стрес ако и т.н.

142

един

преди 3 години

До АнонименСтой си в дЪпката