13

Анонимен

преди 3 години

Кметът на район Панчарево с широко затворени очи за сроежа Станишев който му е под носа на брега на езерото точно срещу администрацията му.Та ще извърши проверка което е чаааааак ...в Пасарел.

12

Анонимен

преди 3 години

ВНИМАНИЕ ВНИМАНИЕ!!!!!!Я да видят колко строежа има около язовир Искър и в момента се строй на макс ,ало пририватурата ще се самозера ли.

11

Анонимен

преди 3 години

До ВъзмутенДа, ама зад протестиращите са тези дето са ги сътворили тези дивоотии. 2013-та усвоиха парите за ремонт на осветлението на тунел Топли дол на магистрала Хемус. Една крушка не е сменена!!! Върна се отново ББ и започна да преправя грешно проектирания тунел. Сам си подаде 2-ра оставка заради съмнения относно представителността. При служебното на Радев падна платеното, но неремонтираното при Орешарски осветление и уби жена. радев: Бойко виновен??!! Доста гнусно от обединителя на нацията.

10

Д-р Исня

преди 3 години

След това и Фандъчката да направи проверка, барем го узаконят до тогиз.

9

Анонимен

преди 3 години

Само дето договорът е сключен набързо 2013-та при Орешарски!!! Маноловааа, кой предложи "кой"? Като кажете "а", кажете и "б". "Росенец"при Костов!!! ТЕЦ Варна и задължението за студен резерв при Костов. След 2008-*** има ли "заменки" по морето? Кога бяха сключени договорите с фотоволтиците и поет ангажимента за по-скъпа ел.енергия. Ами преди 2008-***. Алепу кога е станал частен и в урбанизиран район? Та какво стана с "крадливи гербесари". При тях май най-малко се краде и най-много се строи?

8

Георги

преди 3 години

До На пазарАко това се случи държавата ще им стане пожизнено за лично ползване !

7

ЛЕСОВЪД

преди 3 години

ТОВА Е БРЕГОУКРЕПИТЕЛНО МЕРОПРИЯТИЕ ЗА ДА НЕ ПАДНАТ ДЪРВЕТАТА...

6

Анонимен

преди 3 години

До 7:Не, само констатирали ... сега едни пари ще се намесят и всичко ще е наред.

5

Георги

преди 3 години

Единственото обяснение е,че имане неработеща администрация затънала в корупция !Колко нарушения се появяват след публикации в пресата вместо да е обратното-преста да информира за предприети действия при нарушения !

4

Възмутен

преди 3 години

Е, нали са направили проверка и се установило, че строежът е незаконен? За какво, тогава, ще прави проверка и кметът на Панчерево? А виновници пак не са открити, нали? Наказани пак няма да има! Затова хората са на улицата и протестират!!!

3

Анонимен

преди 3 години

Цялата страна е залята от незаконни строежи и какво правим? ... нищо!Да ви кажа ли как Русия се справя с този проблем ... оъкриха 11 незаконни вагона използвани за складове. Нарязаха ги на парчета, всичките 11. Проблема е решен.Тук се спи зимен сън, беее беее офцете блеят и нищо не се променя

2

Андронов

преди 3 години

"Строители" на съвременна България.

1

Анонимен

преди 3 години

Гешев - новият Митьо Ганев и закрилник от беззаконието