41

Мое мнение

преди 3 години

Много са си спокойни и интелигентни хората, които протестират. С това правосъдие е България можеха да влязат и да изхвърлят министъра направо през прозореца. Само ще припомня, Николай Петров дал 2 милиона евро на мъжа на дъщеря си, но тъй като не знаел че й е мъж и тъй като наблюдаващият прокурор му бил роднина, остана неосъден, а в същото време унищожи Фондът за лечение на деца

40

акъл

преди 3 години

Терора на простите. Болшевишките номерца се връщат на мода.

39

Радев и триото са

преди 3 години

негодни да решават въпросите по правов начин-иск,доказателства,съд.Няматдоказателства и затова не ги представят пред обществото,а без тях няма даима съд.Без доказателства всичкото кряскане е едно клеветене.Хаджигенове вече осъден за клевета,нужно е да бъдат заведени дела и срещу другитеклеветници.Радев ползва имунитета си като щит,но след година и 4 месецатой ще падне.Нужно е и масово завеждане на дела срещу протестъри занарушаване на закони и Конституцията.

38

Анонимен

преди 3 години

Отровното трио сега ще го осъдят за 30000 лв глоба и сега ще получат още най-вероятно!Ама Черепа ще плаща глобите!

37

До Чеборашка

преди 3 години

Ти си платен, извинявай...не искам да те обиждам..всеки трябва да се храни..Значи едва някой от никъде и тоя клати държавата. А старите котараци се облизват, те нямат сили да се борят. Те са невинни, те нямат сили, те са най-добрите.. но пък сме най-корумпирани, най-бедни от клуба на богатите. Това е защото пръкват някакви от никъде и клатят държавата. А теа които оправляват държвата, те нямат сили да се проборят с някакъв случаен пръкнал се човек? Само на изток това има смисъл.

36

Анонимен

преди 3 години

Баси наглите проституиращи, явно си няма никаква работа, явно безработни нереализирани клошари!Божков явно им е увеличил надницата а Маджо дава бонуси за всяка незаконна постъпка!

35

Анонимен

преди 3 години

Протестите са обречени с такива лидери като Копейкин от Възраждане, Мая общата, Гошко от Боец, Бабикян и безработният бивш правосъден министър Христо Иванов.Тези ако са промянатаНе , Благодаря

34

Анонимен

преди 3 години

Това го знаем от повече от месец.Трябва да си много ***, да си искал 40 дни оставка на цялото правителство на Борисов, а днес да искаш тази на съдебния министър.Ако си е подаде , ще спрете ли да осмърдявате центъра на София с катуните си.Не, няма, просто поредната акция на безделници искащи да изкарат някой лев от Божков, Цветан Василев и Маджо

33

Анонимен

преди 3 години

Агресивни станаха бродягите. От бира и тревичка. Да турят в конституцията, че ще им дават по хиляда лева базов доход и да си къркат на воля и ще си имаме протестъри безброй!

32

вой на ....

преди 3 години

Борисов и кабинета му няма да паднат на нивото на уличните платени лентяи, жадуващи единствено и само за безредици и побоища. Божков и Цв.Василев сами ще ги отсвирят, виждайки на каква жалка и будеща подигравки пacминa са заложили с надеждата да отърват панделата.

31

Анонимен

преди 3 години

До иван Лято е ,сигурно си почива.Заради шепа викачи ,няма да си прекъсва почивката.Вече им свикнахме на простотиите на тези измислени протестиращи.

30

Вероятно адвокат

преди 3 години

Хаджигенов,който е осъден за клевета и е получил изпълнителен лист,иска помощта на министъра за обжалване.Не му върви бизнесът,нямаголеми случаи,провали се с делото Иванчева,освен да виси по площадитеи да подбужда хората към нарушаване на законите,друго не прави.Съссигурност на триото има отпуснат финансов ресурс от задкулисни играчи,така че имат за ядене,пиене,палатки,плащане на клакьорите.Ако се разкриятдонорите им,много въпроси ще отпаднат,но може и целият протест да отпадне.

29

Анонимен

преди 3 години

Тоя С КЪСИТЕ *** И ЗАХАПАЛ ЦИГАРИТЕ ЛИ ЩЕ ИСКА ОСТАВКИ И ЩЕ ПИШЕ КОНСТИТУЦИЯ????????? ДОТАМ ЛИ СТИГНАХТЕ? АЛО, ИВАНОВ И ДРУГИТЕ ТРИМА ***! СПРЕТЕ ДА ТЕРОРИЗИРАТЕ ГРАЖДАНИТЕ И СЕ СКРИЙТЕ В ДУПКИТЕ ОТ КОИТО ИЗПЪЛЗЯХТЕ! БЕГОМ МАРШ КЪМ ДУБАЙ И БЕЛГРАД! ВАШЕТО ВРЕМЕ СВЪРШИ! РАЗБРА СЕ КОИ СА ВИ ШЕФОВЕТЕ!

28

Чебурашка

преди 3 години

До Bob...... . Народа е Море....Освен в София и във Варна, когато Хаджигенов дава заплатите няма такива циркове. Така, че шепата циркаджии начело с Гошо Т*** и Йоло Денев трудно могат да се нарекат народ.

27

Анонимен

преди 3 години

Вардите ли, вардите ли Божков и Радев от правосъдие?

26

Анонимен

преди 3 години

Да им имам и ремонта на държавата на тия! И как ще ремонтираш с велосипед и бира бе?

25

Анонимен

преди 3 години

Пак започнаха със съдебната система! Тия ятаци пак изпълняват плановете на мутрите.

24

Анонимен

преди 3 години

След мафията, сега и корумпираният ни съд ли взехте да защитавате? Колко по-ниско можете да паднете?

23

Боб

преди 3 години

До 21 , това наистина е саботаж, но от вътре. Народа се оптива да поправи счупеното.

22

Анонимен

преди 3 години

Фактът, че някой не може да чака шест месеца за редовни избори, фактът, че при искане за свикване на Велико НС, което е възможност за коренна промяна на държавата не е достатъчно за някой да се кротне, а става още по агресивен, показва, че това са личностни, а не принципни битки. Да сменим Бойко с подходящия, сега и веднага. И аз не го харесвам, но не виждам с кой ще го сменям сега и веднага? протестиращите все повече ми падат в очите, но май не само в моите.