27

Анонимен

преди 3 години

Докато се шири мнението, че е по-добре болен, но да не знаеш и да не се пазиш, отколкото да се пазиш и да си здрав, няма да прокопсаме.

26

Анонимен

преди 3 години

Като по начало, ние не би трябвало да си слагаме нищо на лицето. Няма никаква логика. А да те карат на сила пък тогава вече ептен....

25

Анонимен

преди 3 години

Искам само да поясня, че освен, че конституцията е нарушена от правителството и извършва масови престъпления, те нарушават и политическата система, в която имат участие. Управляващите нямат право да зимат сами никакви политически решения, или да издават заповеди самостоятелно, защото иначе това е тоталитарен режим.

24

ъъъ

преди 3 години

Ама тая докторка сериозно ли иска всички деца да се изследват за корона, преди да тръгнат на училище? Някой да си е правил такъв тест? Наскоро колежка води сина си, заради съмнителни симтоми - каза, че всички хора излизали разплакани от лаболаторията, толкова приятно било.. Категорично не пускам детето си на училище, ако ще го тормозят профилактично с писиари, а дори и при съмнение. Не виждам никаква причина да се доказва заболяване, за което така и така няма лечение. Айде стига дивотии!

23

Анонимен

преди 3 години

За какви хора със затруднено дишане ми говорите тука? Маските, по начина по който се носят масово, са абсолютно противопоказни на здравето в 99% в случаите. Всеки общопрактикуващ лекар с някаква съвест ще ви го каже. Ама вие си носете парцалите на устите "за да не ви глобят". На мене лично здравето ми е по-важно от някаква дрисливa глоба, която така и така няма как да си вземат, защото е напълно незаконна, за което пък ще ви каже всеки общопрактикуващ юрист със съвест. Ай със здраве!

22

Ханибал

преди 3 години

В Лондон маските по принцип са задължителни в транспорта,магазини, библиотеки и изобщо на повечето затворени пространства. НО...има хора с заболявания при които носенето на маска затруднява дишането. Та тези хора се изключват от правилото. Би трябвало и в България да е така но не би. Там управляващи,щабове, повечето лекари, и други разни всезнайковци, са пълни и.д.и.оти.

21

Анонимен

преди 3 години

Я да питам варианта да носиш шлем не е ли по-добър от колкото с маски дето човек въздух не може да си поеме. Аз имам дихателни проблеми и за хора като мен е адски трудно да дишам с маска, но за такива като нас никъде нищо не е казано. Маски та маски.Заврете си ги отзад тия маски.

20

Анонимен

преди 3 години

до 16,Хаха, кажи си, че ти е станало тъпо, че от 6 човека в минимаркет само ти си бил бaлъка с намордник, на когото всички тайно се надсмиват, та затова те е избило на заяждане с хората. Внимавай само да не се направиш на остроумен на грешния човек, че няколко месеца с желязната маска не ти мърдат.

19

Анонимен

преди 3 години

Николова е из,пеrcala отвсякъде.Кой ми казва ,какво е положителноналожително pro,stachko,гаче акълима само калинкова совалка.Няма ине е имало нищо.Да жесток грип,но тойбе пуснат преди10 год.Да, спира дъха ,нос Биопарокс минава.Те затова го испряха.Кукловодите се изложиха инаистина може да пуснат някоя инфек-ция,но за сега толкоз.Медиини *** сър.

18

Анонимен

преди 3 години

който иска да носи, който иска да не носи - неофициално е така и така трябва да бъде. Има обаче една отровна група гaдове, които се изживяват като някакви морални стожери и си мислят, че имат правото да изискват от другите да носят маски и да ги поучават с фашистки лозунги като "правилата са за да се спазват". На такива по един тупаник в мутрата - да поносят желязната маска-шина няколко месеца, пък виж как бързо ще се научат да не се навират неканени в хорските работи.

17

Веско

преди 3 години

До коментар 13Не сванах идеята на минусите!?

16

Анонимен

преди 3 години

Не си прав защото ако носиш бурка кърпа която прикрива лицето и главата и се виждат само очите в България затова ти налагат глоба . Освен това могат да те третират като терорист по закона за тероризма. Така че не е да можеш да носиш каквото си искаш.

15

До к,во речи?

преди 3 години

Ми не ходи в магазина бе , кой те кара да ходиш в магазина? Стой си плътно вкъщи и не яж, не пий, не излизай с приятели и се пази от короната.

14

к'во речи?

преди 3 години

Народът не го и6е за маските, влизам в магазина и ги питам да не би да са отменили носенето на маски- и се почва"Аз само за малко влязох, аз само за да оставя една каса бира, аз я забравих, аз по принцип не обслужвам, ама мама отиде за малко до вкъщи..... 5 човека в 20 кв.м. мини маркет и всеки измисли различно оправдание

13

Анонимен

преди 3 години

До ХммКоито не може да носи нека да не носи.Трябва да останат с маски само вярващите в короната останалите са свободни.

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Маските не трябва да са задължителни понеже никой няма право да ти казва кво да носиш и кво да не носиш.

11

Веско

преди 3 години

Болните е добре да носят маски. Но още по-добре е да се пази дистанция!

10

Анонимен

преди 3 години

А защо трябва маските да са нещо което да е задължително?Маските се носят код брадичката за минаване на номера.Толкова ли е трудно който иска да носи маска да носи пък който иска да не носи.

9

no name

преди 3 години

Ама няма проблеми, ще носим маски още 2-3 години. И после така ще се изнежим, че от най-безобидното бацилче ще се разболяваме.Да не говорим какви тежки бактериални инфекции може да си докараш от ежедневно носене на навлажнен от дъха ти *** пред устата.Трябва да се слагат маски за кратко и в определени ситуации. Но целодневно носене е брутализъм.В 30+ градусова жега по улиците виждам хора движещи се с плътни маски на носа и устата.Тия корона може и да не хванат,но от асфикция ще се гътнат

8

Анонимен6

преди 3 години

Не маски, а намордници. Така ГРОБ си броят електората и колко глупави са всички, които вярват във измислен вирус.