21

гост

преди 3 години

От израелтяни нещем акъл и помощ.

20

Анонимен

преди 3 години

Долу мръсните ръце от конституцията!Оставка за наглеците и техните назначени калинки!!

19

Анонимен

преди 3 години

Оставка за противоконституционното мутренско управление!

18

Анонимен

преди 3 години

Седмото Велико събрание не е Велико , а обикновено : На всеки 30 години Нова Конституция и на 45 г. Нова политическа система . Можем да сме спокойни - остават 15 години до още по - големите промени .

17

Сата НАТО

преди 3 години

"Настоящата ни Конституция е писана в съвсем различен исторически период. България сега е член на ЕС, след няколко години ще приеме еврото. ------Е, и? Що за глупост, да повтарят мало умията на един изкукал милицай. Ние с тая Конституция сме приети в ЕС. Като я сменим, всички закони и международни споразумения ще трябва да се преразгледат и хармонизират наново.Искат да ни изкарат от ЕС ли тия к.***?

16

Петров

преди 3 години

По-добре късно,отколкото никога ! Приветствам предложението...

15

Тодор Милев

преди 3 години

"Имаме нужда да се отървем от вас. Другото ще се нареди."Какви са ти нуждите, споделяй на ке*нефа в къщи!!! Ако такива като теб решаваха съдбата на България, отдавна да сме в Евразийския съюз и да си бройм стотинките. Радостното е, че такива като тебе имат поле за изява и "умни" мисли, само по форумите и на 1-2 кръстовища, докато Бойко не прати баретите септември месец и не ви разчисти ОКОНЧАТЕЛНО :D

14

Анонимен

преди 3 години

Сегашната Конституция не отговаря на реалността, че мутрите управляват държавата и трябва нова Конституция, която да узакони господството на мутрите.

13

Анонимен

преди 3 години

Противен масон!Не се написахте на конституции от 250 г само това правите и докарахте планетата до колапс.

12

Анонимен

преди 3 години

Абе Ники, нали и ти си син на отговорни другари с дълъг стаж по дипломатическите мисии. Нали те написаха тази Конституция. Докога само отговорни активни борци ще ни казват какво да правим?

11

Хан Тервел

преди 3 години

Айдее... сега пък закъсняло!Ако беше направено вчера щеше да е подранило!Секакви политически мрънкачи които не могат да си вържат връзките на обувките без Брюксел, Вашингтон или Москва да им помагат се изказват.Тъжно е че това ни е елита

10

знайко

преди 3 години

стига отбивахте номера с нова конституция, народа иска просто 2 оставки и съд!

9

Анонимен

преди 3 години

Оставката на главния прокурор е бъде единствената промяна която така наречените протестиращи искат. Христо Иванов го нарече "бя.сно.то ку.че на Доган" и даде да се ртазбере че е готов да спре исканията за оставка срещу Борисов ако той помогне да свалят Гешев. Аз не би се солидаризирал с такива протестиращи. Нека олигарсите на Доган и тези на Костов и БСП да си пригризат гърлата. Нас какво ни интересува?

8

Анонимен

преди 3 години

Номенклатурата изскочи да защитава удобното място, депутат айляк.Но на народа му прави впечатление, и нереално високите заплати, и липсата на трудова дисциплина, множество отсъствия от работа, голямото ваканцуване и пр.А реално за последните години, два пъти сваляме предсрочно правителство и два пъти печели избори. Т. е. трябва промяна и то основна, иначе ще настъпваме едни и същи гребла. Може би е добре да има избори на 3,5 години.

7

Анонимен

преди 3 години

Барни Ръбъл бил "джуркал" в гърнето новата КонстиПация още от 2014-та година!

6

Анонимен

преди 3 години

Богаташите искат да изиграят номера на БКП от 1990 с ВНС.Очакват новата конституция да ги спаси от народния гняв.Очакват енергията на нацията да бъде насочена към това .И какво пречи конституцията да бъде добявана като в САЩ.Кому е необходимо на 30 години да сменяме само конституции.Ние за един ден ли сме?

5

До 1

преди 3 години

Викаш Шофьора на Жипката и от Конституции вече взе да разбира

4

Веско

преди 3 години

хахаххахаха - Контузия

3

Да бе!

преди 3 години

Всичките проблеми с конституцията ни щяха да отпаднат, ако в Брюксел имаше създадена една съвременна Европейска конституция, валидна за всички държави-членки но ЕС. Тогава всички претенции на отделните политически партии, относно конституцията отпадат...

2

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА на Бойко и Гешев, Съд за Доган, Пеевски, Божков и Цветан Василев - толкова е просто!