45

Агроном

преди 3 години

До 40::Защо да смятат чушките за пипер след като нямат нищо общо?До 32:Остави го варненеца, патологичен случай е той. Явно само люта лютеница яде, а пържолите ги пържи...

44

Анонимен

преди 3 години

Ако я правиш с купешките чушки,от онези триъгълните,може да поскъпне и двойно.Та тези чушки като ги сложиш в чушкопека,и като им излезе водата,после вадиш само дръжката и люспата.Месо няма,а и с доматите е така.Най добре е за да сте сигурни,ползвайте само консервните сортове.Тези големите нямат никакво месо в тях,вода и тор са само.Ай наздраве.

43

65

преди 3 години

Само ако зеленчуците са ти от градината, може да се каже че е истинска. И ако стои седмици отворена и не се развали-.Да не говорим за цвят.Стряхотно червено. Не можеш да изтриеш бузите на детето цял ден

42

Анонимен

преди 3 години

...........но в нея няма консерванти и нишесте..............Ей ти да видиш, препълнило се било с честни български търговци на дребно.........Един чист мед не можеш да намериш!!!!!!!!

41

Анонимен

преди 3 години

защо така бе Мухобойко недоразумение всичко скача само заплати и пенсии НЕ

40

Анонимен

преди 3 години

Не само лютеницата, всичко скочи тихомълком нагоре, само заплати и пенсии не мърдат.

39

Вейхайвей

преди 3 години

До АнонименПоложеният труд не се счита. Правиш сметка само за водата и семената. Ако започнем да остойностяваме и работата в собствения си двор тогава гладни ще стоим.

38

МНЕНИЕ

преди 3 години

Кой яде вече Лютеница , гледа прасета и кокошки ?

37

Анонимен

преди 3 години

Не се слага черен пипер в лютеницата,това променя(разваля) вкуса и аромата на лютеницата,ако желаете пикантна лютеница,може да добавите 1-2 люти чушки,но не и черен пипер!

36

Анонимен

преди 3 години

Черен пипер никога не се слага в лютеницата,откъде го измислихте това?И кимион не се слага,но кимиона поне подхожда на лютеницата за разлика от черния пипер.

35

българин

преди 3 години

До 44отрова, от помия не се умира.

34

Анонимен

преди 3 години

Да ни е жив и здрав другаря кръгъл суджук от Банкя да иляди и все така да вдига цените

33

44

преди 3 години

Лютеницата ако не е домашно направена с двете ръчички не се яде! Онова в магазина е помия!

32

не всичко е пари

преди 3 години

До Анонимен 48С двора се оправям аз,и не давам друг да ми се бърка!Семената са си мои,разсада си го гледам аз,и грижата за всичко си е моя!И ми е голям кеф когато всичко върви както трябва!Просто мисленето ни е различно!На жълтите плочки домати и пипер не стават!Но това е друга тема!

31

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЕ, не е толкова трудно да си отглеждаш зеленчуците, ако не те мързи, разбира се. Иначе няма смисъл да правиш домашна лютеница, особено. ако купуваш червените чушки по 2,50.

30

Анонимен

преди 3 години

", говори си там селския диалект и не ни занимавай хората, които искаме да изчистим българският език "Ок. Съгласен.Отделяме нашите региони от България, минаваме към Румъния или Гърция и сме готови.

29

Анонимен

преди 3 години

До 46 хе-хеКое излиза без пари? Колко време ти отнема, да отрие правилните семена, да изкопаеш двора, който също струва пари, да засадиш, да ги поливаш, да чистиш от плевели и ***, да седиш и да се занимаваш? Десетки часове, може и много повече. Ако ти е приятно, да се грижиш за градинта, разбирам, ама ако ти е задължение ... не толкова. Ако ми отнеме 20-30 часа цялата работа ... ами пич - за мене са почти 650-800 лева. Колко лютеница те това?

28

хе-хе

преди 3 години

С купешки зарзават-лютеница!?Вие не сте добре,бе!Зеленото си го гледаш на двора и няма никакви Е-та,отрови и консерванти!И излиза буквално без пари!

27

селянин

преди 3 години

Няма как да ми струва толкова бурканчето с прекрасна селска лютеница ,която си правя всяка година ,защото пиперът,доматите ,патладжана са от градината ми! дървата с които ще я приготвя са от черниците в градината дето съм ги осякъл лани за да са сухи и да горят дълго при готвенето.

26

Анонимен

преди 3 години

До АТАКИСТа с коткитеАз това и казвам - всичко обсъждано е вариант на пипера. Котката не я наричаш лъв, но лъвът можеш да го наречеш котка.