7

Анонимен

преди 3 години

Физкултурни салони няма, но стадиони построиха и в най-безлюдните села! Е, спете си!

6

Щом е допуснато

преди 3 години

толкова много училища да нямат зала, отговаряща на изискванията на физкултурен салон, не е ли по-разумно в часовете, предвидени за физическо възпитание да ги извеждат на разходка? Това все пак е движение и е много полезно.Ако наблизо има парк или ако училището е в малко населено място и бързо може да се излезе сред природата, 45 минути на чист въздух ще са много по-полезни, отколкото подскачането в неголямо и не вентилирано помещение. Могат да правят и леки физкултурни упражнения и да потичат.

5

Анонимен

преди 3 години

"Дереликт България, ограбвана до шушка от БКП-то през последните 76 години! Това е!"-Така ли? Ти сигурен ли си в умнотиите, които пишеш или още не си доучил разбирането?В живота си съм сменил 9 основни и средни училища (не говоря за висшето, там беше друго) и нито едно нямаше без физкултурен салон, а нито едно не беше построено преди '50 година! И това - в различни градове на страната!Сега колко училища са построени? Колко спортни площадки, колко игрища? И в колко има фитнес салони? Защо?

4

Пожарникар

преди 3 години

Нали има зали във всяко селце, ко пак сте недоволни и зали паметници на културата в по-големите градове

3

Анонимен

преди 3 години

Дереликт България, ограбвана до шушка от БКП-то през последните 76 години! Това е!

2

Родител

преди 3 години

139 ОУ, София, кв.Лозенец!!!Салонът се ползва от два класа едновременно! Абсолютно празен, без никакви съоръжения. Подът е изгнило дюшаме от построяването на сградата - 1960г. Има на места огромни, дълбоки дупки.Пълен потрес!

1

Анонимен

преди 3 години

А това вярно ли е?Щото в квартала има три и всичките имат, а са основни. Средните, някой имат и басейни. Та къде са тези училища, по именно моля.