161

Анонимен

преди 3 години

Със тези политически поръчки, няма да се свалят Маските скоро

160

24689

преди 3 години

Не мога да ви разбера, ясно беше казано, че ваксината НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА, а ДОБРОВОЛНА. Тук за период от една седмица излязоха толкова скептици към руската ваксина, че не била добра и т.н. а да не говорим за злобните коментари. Всякакви "експерти" дават акъл колко не е добра без да знаят нищо за ваксините по принцип. В крайна сметка руската ваксина си е за тях, а не за нас. Ние ще чакаме след години някоя западна ваксина.

159

A

преди 3 години

Ако беше американска отрова, като истински българин, щях да я ползва. Аз не знам Боко защо не финансира с няколко милиарда евро фармацефтичните фирми от САЩ и ако през 2050 г. открият ваксина (за корона вирус, разбира се, а не за някой вирус актуален тогава)-да ни я дарят като оня кораб с царевицата, по време на Жельо, който кораб щеше да премахне глада в Б-я завинаги, или като изтребителите, които Б-я ще получи нанай (както казва народа)

158

Руска ваксина-смех

преди 3 години

А бе хора вие вервате ли на ***, те шевна машина не могат да направят като хората, та ваксина ли ще направят...

157

Ха ха ха

преди 3 години

Руската ваксина е измишльотина за страните от третия свят дори тяхния подлизурко+роб, Смучич заяви че няма да си я постави без супер сигурни гаранции за безопасност и ефективност

156

Анонимен

преди 3 години

Руската ваксина не е преминала 3-та фаза на изпитания - най-важната ! Точка по темата !

155

Койчо

преди 3 години

...168, напиши в тубата. Голос Германии и виж кадри от протеста в Берлин.Виж 1.3 милиона на протест,с ясното осъзнаване,че са лъгани.Нашите *** пишеха за 20000...Виж клипа от заседанието/първото/ на съда относно медийната пандемия с вируса и хитлериските закони, които ни спускат ЦЕНТРАЛИЗИРАНОТа,168...,на кВо още трябва да съм...?Щом швабите се събудиха...А на териториата ще се избият за нови fashion намордници

154

Граовец

преди 3 години

После пак ще излече че на добрите руснаци българите им пречат.Да ходят си продават ваксините в Индия. Там поне има нужда от разреждане.

153

до Койчо

преди 3 години

На какво си?

152

Анонимен

преди 3 години

166-лично ще ти предоставя моят сет ваксинка.Бъди спокойно ваксеро-веганче...спи с отворени очички...

151

Скептичен бил

преди 3 години

Виждал ли си я, пробвал ли си я? Папагали.

150

Анонимен

преди 3 години

Няма да ви убиват,но ще ви ограничават репродуктивните способности +бъдещото чипизиране на добитъка...

149

Койчо

преди 3 години

Та,подозирам,че някой от съставките на тази ваксина са внос от запада,а това ме настройва в предохранителен режим.Доста грантове се изляха в големите руски лаборатории от времето на ПИЯНИЦАТА,което поставя под въпрос лоялността им.Приемам за възможен вариант метрополията да е натиснала пионките си в ПОЛУколонията за тази операция.Руснаците трудно биха си сложили вакса от Билли Ваксинката, а така,малко ребрендинг и....Личните ми подозрения,са -че е запуснат процес за депопулация на населението.

148

Койчо

преди 3 години

159 ти пост....имах в предвид...,няма да си сложа каквато и да била ваксина срещу преекспонирания Ви вирус, ОСОБЕНО, забърканата от евгеника Бил Гейтс ваксина с ID CertificatesЗа руската...русофил съм,но оценявам изостарането на братушките в тази сфера.И там има сороSSоидни *** по всички етажи на властта.Включит грантови светила във вирусологията/фармацевтиката.

147

sd

преди 3 години

русия е хванала България за гушата и я задушава чрез боко и безумните провалени проекти - потоци, атомни централи и пробити български спецслужби, които по същестъо работят за русия и против България. Това е от 1878 година - русия не е искала никога независима България а задунайская губерния. руснаците са най-изостаналата държава в света и искат да ликвидират България, за да я прилапат в евразийската си ***. само разпадът на русия на няколко по-малки територии без претенции ще донесе някаква

146

Анонимен

преди 3 години

Поръчани са един милиард от първата руска ваксина.Никой няма да даде такива пари,ако е некачествено.Вие,злобари,сипете омраза колкото искате.Дали ваксината е руска,английска,американска,винаги ще има и някои странични ефекти.Няма произведена ваксина и лекарство без такива.Цялата западна пропаганда е заради парите,които ще отидат в Русия.Думкайте барабана на невежеството и се молете да не допрете до ,,лошата руска ваксина".

145

Койчо

преди 3 години

Аз НЯМА да си сложа тази ваксина.А вие??

144

Анонимен

преди 3 години

Има хора твои бивши пациенти,които скептично се отнасят към теб и основателно,защото бълваш думи,които са кухи,след като ти не си "пипнал",нито видял руската ваксина.На кого служиш с това си мнение "драги"докторе!?

143

ПРАЗНОДУМЦИТЕ

преди 3 години

ТОЗИ ДОКТОР В РАЗРАБОТВАНЕТО НА КОЛКО АКСИНИ Е УЧАСТВУВАЛПРЕПОРЪКА: ПОМЕСТВАЙТЕ СТАТТИИ ОТ ВОДЕЩИ СВЕТОВНИ СПИСАНИЯИЗБЕГВАЙТЕ МЕСТНИ "СВЕТИЛА" = ТЕ САМО СИ "ГОВОРЯЯТ" ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПО ВЪПРОС КОЙТО ТЕ ЛИЧНО НЕ ЗНАЯТ

142

Анонимен

преди 3 години

Д-р Симидчиев, умнико, щом си скептичен, не я ползвай, ползвай българската ваксина.Или по-добре американската, към нея сигурно не си скептичен, понеже няма такава.