47

Анонимен

преди 3 години

Оценявам труда на месицинските сестри и достойното заплащане на труда им ,но се съмнявам ,че всички ще излезнат на протест малко пресилено и безпрецедентно ми се вижда блокадата .

46

ШМАТКА

преди 3 години

До абе Само ако знаеш колко си прав! То и затова на Нар събрание пише: Съединението прави силата

45

Анонимен

преди 3 години

***, слаб отпор давате. Трябва по-яростен. Възхвалявайте Вожда, че е сложил толкова кадърен здравен министър, пък който не е съгласен е платен от Божков или е от чалгарите на Слави!

44

Имат пълно право

преди 3 години

да протестират и ако го направят интелигентно - без да спират движението - ще отида да ги подкрепя,ако има и подписка за подкрепа на исканията им.Когато една медицинска сестра,както и другите здравни работници си гледат работата както трябва, от техния труд в голяма степен зависи успешността на провежданото лечение, назначено от лекаря.Това няма общо с писането на нова Конституция или с предсрочни избори. Справедливи искания на хора, чийто труд е важен за всички нас, трябва да бъдат подкрепени

43

Анонимен

преди 3 години

не може да протестират медицинските сестри, как така те са длъжни да се грижат за великите вождове доган бей тиквуний и пеевски, заплата не им трябва, те са прости и само хляб им им стига, важното е приятелите мутри да са добре и да присвояват парите на европейците, да живее чалгарепубликата

42

абе

преди 3 години

що се дърпате сами в катрана, бе????? Днес протестират сестрите- всички с тях, утре протестират други- всички с тях, след това трети- пак така. И накрая- доходи, като за достойни хора за всички, като в Европа. Баси злобните хора. Така мизерията забива корени.

41

до 42

преди 3 години

"...в момента когато всичко е в невиждана криза е най лесно да нападнеш но какво ще постигнеш със това?.."........................................................................За тебе може да е криза, но пари много има, в едно чекмедже и едни милиарди отпреди дни. Заради тези милиарди сега е циркът. Пък ти си стой в криза.

40

Анонимен

преди 3 години

Седмицата зачочва с ново задръстване и в центъра на дтолицата. Очаква се и в др градове. Посемата е спокойно? Ървбва да ср отгамизира саниране на палатките из катуните да са готови за студовете по Коледа и натам.

39

Хехе

преди 3 години

Тази, не е ли "онази" Мая,дето и заради нейния принос разпуснаха НСО?

38

Анонимен

преди 3 години

Роботите си пеят за Мая, тя почти би Дондукова - Игнатиева - без гласовете от Факултета - 30 000 срещу 1500

37

Анонимен

преди 3 години

първо дърпаха сестрите от прозорците на парламента с нсо джамбази (като тия от Росенец)после ги обявиха на първа линия във войната срещу коронавирусаслед това им обещаха заплати - не изпълниха нищо

36

Анонимен

преди 3 години

Добре бе къде бяхте всичката тая"недоволна"маса от люде досега?Много въпроси има към управлението на Борисов,но всички седяха и чакаха подаянието си,в момента когато всичко е в невиждана криза е най лесно да нападнеш но какво ще постигнеш със това?

35

Цв.

преди 3 години

Ама тя Мая пчеличката толкова я закъса,......... че пълна мобилизация. Шматки, отивайте да бачкате. Аз съм кинезитерапевт и вземам 750лв.Що ревете? Щото Мая върколака ви нарежда, и и предайте докато обикаля палатките да вземе да изтрезнее, че изглежда страшно.

34

Ели

преди 3 години

Заслужават да бъдат уволнени. Ако, медицински работници нямат самодисциплина и стачкуват по време на пандемие е по-добре да си потърсят друго работно място. Прилича на егоистично изнудване.

33

Картечница мая

преди 3 години

Тия не бяха ли терористите от МС, дето се катериха по прозорците и тая Мая искаше картечница да застрелва Бойко, и шеф на НСО ги сваляш от прозорците, тя е безработна, уволнена дисциплинарно от Токуда, какъв протест, като не работи и никой не я иска

32

Сата НАТО

преди 3 години

Бойко даде специални съсловни права на лекарите, което е директно нарушаване на Конституцията. Направи го, за да ги ползва за въвеждане на извънредно положение и тормоз над българите. Освен това когато говори, Бойко Метогиев Борисов блее като коза.

31

гост

преди 3 години

Подкрепям справедливия протест на медицинските специалисти.

30

Анонимен

преди 3 години

Тези не работят като медицински сестри, а протестират. За какво? Какво искат?

29

До герб-троловете

преди 3 години

Няма смисъл да тролите, ако го правите за пари, помислете щом някой може да плати за такава простотия пари, колко пари прави от такива като вас. Рано или късно има два пътя- единият вариант да се оправим(малко вероятно) и втори вариант да останат само ниско интелигентни *** и да се самоунищожат и някой да я завладее тая държава. Това е истината! Най-бедната, с най-висока смъртност, най-корумпирана, най-голяма емиграция, най-ниска раждаемост, най-пропадналите в Европа! Промяната идва!

28

Вероятно Мая,

преди 3 години

и онази,която вися на партийния дом и още 2-3 такива,ще сложат палаткапред МЗ като гноясала пъпка на лице на тинейджър.Значи тя като сложи палатката,всички,които са недоволни от обслужването по болниците,да сложат палатки пред тях.Недоволните от цените в магазинитя да поставятпалатки за протест пред тях.Държавата да излезе на палатки.Радев,Радев,пусна духа от бутилката...Смяташ,че сме недоволни от ББ,а ти си народнияспасител?Ще влезеш в историята като президента-разединител подклаждащбунт.