18

Анонимен

преди 3 години

И защо трябва да ме интересува какво ядат американците? По-логично е да пишете какво се яде в България и в Европа.

17

Русия

преди 3 години

Споко и трива ши почнат.50 мильона гладни и безработни у ФАЩ и числото набъбва.

16

ЦИНИК

преди 3 години

Язе от глад няя умра.Мислете му гражданята.Още носите парцаля по устътъ.Ко ви каат и тапи в гза си сложите.У наше село никой не носи ни маски ни каски.И няаа вирусо От ридовно са дезинфекцираме с ракия.А хамериканците ко дъ ги мисла.Они са си добре.Секи сака в Америка.

15

Асан Карагъзъ

преди 3 години

Ядат като cвинe, ако ги гледаш само. Отварят кутии, картони и нагъват като за последно. Няма чинии, няма маси, няма салфетки, направо от кутията пред телевизора.

14

до 11

преди 3 години

ми спама си е като нашето русенско варено, какво му е на русенското, консервирано свинско, може да го ядеш както искаш включително студено директно от консервата.

13

Архангел Псувнаил

преди 3 години

Тази новина ме накара да изпия двойна доза "Преместин форте" осем капки "Крачолекс акут" и четири таблетки "Презкурин макс".След това си го преместих с невиждана ярост и милиони сорросоидни ционисти яко измреха от яд.

12

SS

преди 3 години

Купете си консерви,че почна да им се дига цената,а и септември- октомври ще затворят пак държавата.(така се говори).И не мислете какво става при другите,мислете за вас.

11

Анонимен

преди 3 години

оооо много е здравословно, няма как, щом и в България имитират американците и слагат консерванти в консервите, значи се готвие за "големия глад през 2050та", горе долу до тогава ше са годни тия консерви! Тороват ни яко, но не индивидуално а стадно отровяне. Калиен нитрит, нитрат, и всичките Е-та деот пукат в храни дето нямат нужда от такива кенсерогенни отрови!

10

GOVNA S PRAZ

преди 3 години

Името SPAM е много подходящо за съдържанието на тези консерви. Със същия успех можеше да ги кръстят LAЙNO или POMIA. Американски прелести...

9

Анонимен

преди 3 години

как тази нация е първа световна сила.Нещо си се объркал. Първа световна сила е Китай.

8

НЕКОЙ

преди 3 години

Направо да се чудиш как тази нация е първа световна сила.

7

ПАЦИ ТЪПАЦЦИ

преди 3 години

Най-тъппото население на света е това на САЩ. Доказан факт. Ще ядат това което им кажат по телевизията, ще боледуват по команда от измислени болести и т.н. С други думи - пълни, даже дебели тъппаци.

6

Срок на гадност

преди 3 години

Срокът на годност на "хранителните" продукти в САЩ е по голям от този на хладилниците в които ги съхраняват.

5

Папи Ханс

преди 3 години

"COVID-19 върна американците към пакетираната храна"А Йелоустоун-20 ще ги върне към пещерните жилища и кореноплодната храна изровена от замръзналата земя.Всичко е точно.

4

Анонимен

преди 3 години

Американците са турбо глупави. Като няма какво да ядат да ми ядат...

3

Анонимен

преди 3 години

тази т.н. пандемия съществува само в болните мозъци на юдо-масонските глобалистки психопати и слугите им като идола на бългаските простаци - Тикквун СИК-аджиски

2

Анонимен

преди 3 години

И аз ям само пакетирани храни, откакто се появи невижданата ярост.

1

Анонимен

преди 3 години

ковиньосването беше една голяма лъжа и помия.