50

Атаман Сирко

преди 3 години

Егати наглата амуджа дето е Ердоган.

49

антизападопоклонник

преди 3 години

Що се отнася от държанието им спрямо България! Комшии и приятели били, а? То с такива комшии и приятели, не ти са необходими врагове! След кто по време на Балканските войни получават възможност да навлезат в България, устройват и кланета на мирни жители. След като им е дадена Източна Тракия, веднага подлагат местното българско насление на гонения и асимилация. При условие, че в българия бяхме подложили турците на същото, то днес тук нямаше да има турско малцинство.

48

антизападопоклонник

преди 3 години

Франчулята като толкова се правят, че са на страната на Гърция, зашо не вземат да си изтеглят заводите на Рено от Турция?Иначе турчилята са си пределно нагли и това са го доказали не веднъж и два пъти. Не им стигна, че взеха Хатай от Сирия, а сега и за идлиб ламтят! Направиха редица язовири на р.Ефрат, че сега и без това безводната Сирия, още по-безводна да е. Отвоювюха от западното крайбрежие на Мала Азия от гърците и прогониха гърците оттам, че сега и за островите почнаха да ламтят!

47

EL TURQO

преди 3 години

Питам се, дали БГ органичният материал знае за какво става въпрос или просто коментира???

46

Анонимен

преди 3 години

Забранете достъпа на турски тирове до европейска територия и тая измееет ще клекни за броени часове.____Абе гладе кююпек като се забрани ти какво ще папаш не знаеш ли, че и гаштите ти идват от Турция.

45

Анонимен

преди 3 години

За Черноморския шелф какво казват?

44

До 61

преди 3 години

Няма да станем евразийска кочиина :) Почивай си спокойно и недей да хленчиш :)

43

Анонимен

преди 3 години

Забранете достъпа на турски тирове до европейска територия и тая измееет ще клекни за броени часове.

42

Нали са натовски

преди 3 години

държави, ама Турция не признава това, кеф им да ровят в гръцко и го правят. Гърция с право протестират, но никой не ги чува. Да види Боко, на какъв *** се надява!? Оставка докато още не е продал България!

41

Анонимен

преди 3 години

Турция няма място в Европа. Гнусните *** трябва да бъдат заличени от лицето на земята.

40

Божидар

преди 3 години

Турците да си вземат Кибриса и да се приключва

39

Анонимен

преди 3 години

Човека е решил да превзима територияъа на картата от преди пет века !Империята на Турция тогава е спряна от Граф Дракула !Обаче сега с тея меки китки няма да ги спрат в Румъния ако тръгнат на север .Война ще има Въпрос на дни е .

38

Анонимен

преди 3 години

турция винаги винаги се мъчи да погазва Международното право и това никого не изненадва. Помним Кипър. Проблемът на турция днес е, че натрупа твърде много черни точки и с единият крак е вън. Това ще е последната й крачка, след която ще я изритат.И въобще коя е турция, каква е турция?Големите батьовци казват как ще става, а турция слуша и изпълнява.Ако не слуша - шамари и ритници, докато се сети къде й е мястото.Нещо неясно?

37

Анонимен

преди 3 години

Никой няма да воюва с Турция присто ще и наложат такива санкции, че ум ще им зайде. И няма значение колко близо е острова до Турция и колко далече от Гърция важното е какви са демаркационните морски граници в подписаните договори между двете страни. Те са в полза на Гърция и е нормално тя да държи на тях.

36

Анонимен

преди 3 години

Турция ще прекърши набързо Гърция и никой нищо няма да направи. Ще се повтори ситуацията от 1999 г с Сърбия.Всички ще стоят и ще гледат

35

Fenasi Kerim

преди 3 години

И приключвам с оффтопик:Обожавам Гърция, в колата слушам гръцка музика. Особено понтийската лира е лек за моята душа. Турската понтийска лира има друго звучене. Различават се с гръцката. На мен ми допада гръцката. Седна ли да пия вече си пускам в You tube Babis Kemanetzidis - има си негов канал в сайта. Да не си помислите че мразя гърците. Ако бях французин нямаше да слушам Babis. Но ние сме от тази земя. Комшии сме. И си приличаме.

34

Fenasi Kerim

преди 3 години

Ще седнат на масата. Всеки ще си търси там газ, петрол, л..айна или каквото има. Не може заради някакво островче да се правят врътки и онези френски империалисти и колонизатори да си развяват байряка. Те не защитават Гърция защото обичат гръцкия народ. Саркози обичаше Кадафи преди президентските избори после му прати миражи с бомби. Гърция да не се доверява на западните колонизатори и империалисти. Веднъж го стори и сгреши.

33

Fenasi Kerim

преди 3 години

На който му стиска нека се разположи покрай турското крайбрежие. Турция е един огромен самолетоносач. Няма нужда от кораби откъдето да излитат нейни изтребители. Просто това е нейна територия. Островчето е на 2 (ДВА) километра. Гърция е на 500 (ПЕТСТОТИН) километра. Това е почти двойно разстояние София - Варна. Да. Гърците са прекрасни, имат сходна култура и музика с турската. Но всеки ще си пази хляба и няма да се чувства привилегирован над другия. Няма такова нещо.

32

Fenasi Kerim

преди 3 години

При една война в източното Средиземноморие франсетата няма да ги има след 4 часа а гърците след час. Те много добре знаят с кого си имат работа. А онези египетски ци...ни с дебелите джуки изобщо да не се мислят за някакъв фактор. И 200 милиона да станат това не променя факта че са сбирщина от изостанали африкански племена. Нямат нищо общо с древен Египет.

31

Анонимен

преди 3 години

Напекло го е лошо слънцето чобанина, пак е слънчасал.Но скоро ще яде шамари.