84

Ваня

преди 3 години

Направиха ни тотално на маймуни,на никой ама изобщо не му пука за здравето ни,освен за джобовете им.Месеци наред психози,статистики,нагнетяване е какво да правят хората във този маскарад.Трябва да се освобождава напрежението някак си.

83

българин

преди 3 години

Лесен отговор.Една болест е по-опасна,когато леталния изход от нея е в по-големи стойности.На много учени им се "изкриви устата" да доказват,че по този критерии това не е болест,по-различи от други обикновени заболявания.Но интереси на политици,криминални престъпници,фармацевтични гиганти,а и с наличиета на човешка глупост и паникьорство,се стигна до днешната описана стресова картина.Но човечеството не е просто.И реагира по правилен начин-партита,посещения на рзл.мероприятия и пр.Страхливците..

82

Роза

преди 3 години

Ами защото хората се умориха от принудителната изолация толкова месеци,затова!Липсва им общуването с други хора.Това е естествено и човешко.Които са по-умни,се стараят да спазват елементарни предпазни мерки,а по-глупавите ги мързи да се пазят и рискът си е за тяхна сметка.

81

глас от народа

преди 3 години

От много време ни зарибяват че лекарските заплати били малки. Явно така е било по целия свят. Отделно, фармацефтичните предприятия отдавна не са имали подобна възможност за масова психоза.Остава факта че хиляди години хората са умирали без лекарска намеса и не си струва да живеем в изолация, бедни и безработни само и само да удовлетворим алчните амбиции на лекарското съсловие.

80

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 80Селски, в казармата сексуалните извращения не са на почит.Инфантилен си а и много ***.Защо е така?!Не отварям балами.П.П. Да отбелязваш че някой е по-възрастен от теб е като да се присмиваш на самият себе си. Първо защото ти си дърт за някой по-млад от теб и второ, че си достатъчно *** та да не го осъзнаваш.Всъщност всички остаряват но умните остаряваме богати а вие глупавите остарявате бедни.Просто е но не е за прости като теб!

79

Анонимен

преди 3 години

До Д-р Хаус 89От глупостите които пишеш разбирам че когнитивните ти способности са доста ограничени.А да даваш оценки за интелект е комично.

78

Д-р Хаус

преди 3 години

Защо ли?? Защото интелигентните се убедиха,че т.н. " корона" никой не е ДОКАЗАЛ ,че съществува и ако ДА,то тоя вирус не се различава от десетките респираторни вируси!! Маските?? 99% от хората, които слагат маски НЕ СИ ПОКРИВАТ НОСА!! Паниката е изкуствено създадена,за да се източва публичен ресурс и да се обогатяват чиновниците от СЗО, начело с неграмотния Тедрос Гебреиесус- етиопец без медицинско образование!!

77

Анонимен

преди 3 години

До ЗАЩО Л (89)Няма мама, няма....Нали така ти говореше *** като малък.Е, затова и цял живот нямаш.Нямаш пари, нямаш хубава жена, нямаш хубава работа..... абе нямане му е майката.Та сега и корона нямало.

76

ЗАЩО ЛИ

преди 3 години

ЗАЩОТО НЯМА КОРОНАВИРУС ПРЕСТЪПНИ УБИЙЦИ!

75

Анонимен

преди 3 години

На N.I.N.J.A. поколението не и е проблем вируса а празните чутури.От поколение на поколение човеците изпростяват все повече и повече.Избират Тикви да ги управляват а тоя Банкянски *** лошата соц система го беше оценила за носач на маркуч а вие го направихте премиер-Султан ...ха-ха-хаЕгати простото поколение.

74

Анонимен

преди 3 години

много е просто - като по филмите когато голям метеорит приближава земята - всички са като отвързани и се мятат като за последно, защото утре няма да има....

73

Константин

преди 3 години

Защото ги лъжат.

72

Христо Христов

преди 3 години

Защото са цивилизовани и демократични и такива са им ценностите.Затова и меркел внася афроараби, та тез като се самозатрият да има кой да ... щъка по европейските земи.

71

Анонимен

преди 3 години

Дъртакът Хемус с умиление си спомня как старите войници 2 години го мислеха за жена и методично му уголемяваха халката в казармата.Хубаво беше, а дъртьо?

70

Анонимен

преди 3 години

Защото им писна да ги лъжат.Затова.

69

Гробар съм

преди 3 години

НемА летен грип тая година, който настине го писаА КоВИД, Вече има само ковид, нищо друго, всичконе КоВиД!

68

Генерал Плъх

преди 3 години

И аз ям само пакетирани храни, откакто се появи невижданата ярост.

67

ухан95

преди 3 години

Кардиолог поставя стентове на здрави сърца получава заплата 57 000 лева!ТА КАЗВАШ ДА ВЯРВАМЕ НА ДОКТОРИ ЛИ?

66

Анонимен

преди 3 години

Пич кога съм се оплаквал,че съм живял гадно!?Я дай дефениция за комплексар,че много я използвате тази дума за щяло и нещяло!А колкото до онова време,напротив беше си много хубаво,хората бяха по-свестни!

65

1111

преди 3 години

Защото знаят, че заболяването на 5 промила от населението за половин година означава, че няма никаква епидемия ако ще вируса ви да е и от КoРона