26

Пепи

преди 3 години

До ЦенителИли - един е Бах и той умря.

25

Ценител

преди 3 години

От всички произведения на Бах най- много харесвам Майбах!

24

Западна култура

преди 3 години

Да ходиш в Макдоналдс, а върха на културата е да посетиш Уолт Дисни във Франция. И вече успяха да ни я наложат и да опростачат България. А преди 1989та България беше със значителен принос в световната култура, само да споменем Райна Кабаиванска, Ана Томова-Синтова, Николай Гяуров и много художници които не отсъпваха на западните.

23

Христо Христов

преди 3 години

До ОбективноНе се заблуждавай, джендъризкуството е под закрилата на не една ес програма. Всичко друго може да затине, но то и гейското - не.

22

Анонимен

преди 3 години

За коя цяла Европа става дума. Русия е половината от Европа, и няма проблем с оцеляването на културата.

21

Анонимен

преди 3 години

Смесвате понятията, Става дума за изкуства и псевдоизкуства.

20

Анонимен

преди 3 години

В западна Европа под култура се разбира гей-парад или драг-куийн първормънс.

19

Анонимен

преди 3 години

Билетите за представленията не руските театри гастролиеращи на Запад се разпродават месеци предварително.

18

Анонимен

преди 3 години

В САЩ нямат пари за заплати на музикантите, закриват легендарни симфонични оркестри още много преди кризата с корона вируса.

17

Анонимен

преди 3 години

Културата в Европа е вече ислямска. Така, че с корона или без, тия дейци са обречени. В Русия това е от 100 години. Все пак, мисля че накрая всичко ще се реши от китайците и индийците. Просто са много. А в Бг. индийската вече победи напълно.

16

западната култура

преди 3 години

- Деца, кой днес е тук с майка си? Много са, а кой е с баща си? децата вдигат ръка. - А кой има двама бащи? - има няколко там! - Теренс има двама бащи и ще ни изпее песен за своите двама бащи.И Теренс излиза и започва да пее за своите двама бащи, за неговите твее фашерс, а децата се радват и му акомпанират"Kinderen voor Kinderen song - Two Fathers"

15

Анонимен

преди 3 години

Мариинский е отворен и дава представления вече повече от месец, от първи юли, залите са пълни. Болшой отваря от 1ви септември.

14

Анонимен

преди 3 години

Русия заема половината територия от Европа, повече откокото всички страни на ЕС взети заедно.

13

Анонимен

преди 3 години

В западна Европа няма култура. Културата днес е в Русия. Трите столици на Русия са трите световни столици на Света. 18ти и 19ти век Европа имаше композитори, писатели и художники и беше равностойна с Русия, но днес е в упадък.

12

Съвет

преди 3 години

Да слагат по една уеб камера с дистанционно контролирани вибратори и да се пре-квалифицират в web cam girls

11

Анонимен

преди 3 години

Култура, ама само ако е политически удобна. Философия също - "всичко е цветя и рози, а ако искаш да правиш пари, ти си лош човек" - ХА! Нормално, ако си на върха, да налагаш тая идеология. Всички да са овчици и да те слушат.

10

Анонимен

преди 3 години

Що аз мисля че от култура има много по-голям смисъл отколкото от инженерни специалности.В днешно време като пуснеш на кампютъра всичко сам проектира а с тоя кампютър като свържеш юашини и роботи и доректно и детайли ти правят и сглобки и заварки.

9

Saki

преди 3 години

Скоро ислямистите ще забранят ,такива културни мероприятия. Ще има само молитви, танц със саби, гледане на екзекуции и замеряне на момичета с камъни.

8

Анонимен

преди 3 години

Културата отдавна се отече в канала на историята! Сега идва новият световен ред при който ще има пълно уеднаквяване на ценностите в целия свят като новата основа от която ще се започне изграждането на новото общество е технокрацията и чистата инженерна мисъл. От там следва че голяма част от сегашната "култура" и "изкуства" напълно ще изчезнат тъй като са ненужни и дори вредни.

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Той Бойко Мутрата стана, ти па Слави нямало да стана. А и да не забравяме, че след всяко хвлено от Слави, Бойко му се вдигаше рейтинга. Малко, но плавно. Сега Слави хвали себе си. Е ще видим.