93

anon

преди 3 години

... всъщност руснаците не ги бива за абсолютно нищо като се замисля. хем го говоря езика им свободно...

92

Обективно

преди 3 години

Гледайте днес " Документи" на Антон Тодоров, ОТ 16Ч ПОВТОРЕНИЕ ПО ТВ ЕВРОПА, За да видите с документи!!!!! КАКВА Е БИЛА ПОЛИТИКАТА НА РУСИЯ СПРЯМО БГ ОТ ПЪПВАТА СВЕТОВНА ДОСЕГА. АЗ ЛИЧНО БЯХ В ПОТРЕС!!!!! КОЙТО НЕ ИСКА - ДА НЕ ГЛЕДА.

91

Анонимен

преди 3 години

До До анонимчо 89/99Само да ти кажа, че "висока средна класа" в часовникарския свят са часовниците, които ЗАПОЧВАТ около 8-10 ХИЛЯДИ ЕВРО. Толкова сте неграмотни и не сте виждали нищо, че даже и стандартите ви са руски.

90

Анонимен

преди 3 години

До До анонимчо 89/99"Руските часовници се продават у нас за 700-1300 лв. Висока средна класа значи! И вървят добре! За съжаление, много малко руски неща се продават у нас. Виж, за водката още не се е намерило добиче да каже нещо лошо!"Руските часовници са пълна смешка. Ако някой даде повече от 300 лева за такова нещо, жестоко се е прецакал. Явно не разбираш нищо от часовници, за да говориш пълни глупости. Я кажи кои са тия часовници.А руските водки не са нищо особено.

89

Анонимен

преди 3 години

90, как да четат Раковски и Стоянов? Те са много мъчни автори за русифилистията. И хич не са удобни

88

Анонимен

преди 3 години

Горките колхозничета на които ще се тества.

87

Анонимен

преди 3 години

Не вярвам на руснаците. Вярвам само на Бил Гейтс.

86

Анонимен

преди 3 години

Само ваксината да не се окаже китайска в руска опаковка. Какво стана с електронните цигари предизвикващи пневмония в САЩ през лето 2019-то?

85

Анонимен

преди 3 години

Ако беше от сащ,гербаджийското племе ,ще закупи на трона цена

84

БОЛЕН ОТ РУСОФРЕНИЯ

преди 3 години

Съветската школа за репресии към КГБ е най-добрата.Съветските учители са строги и справедливи и ще те научат на важни неща в живота и ще ти помогнат да станеш по-голям и3роD .Обучението е бой над затворници и престъници в специални изолатори и така си закаляваш психиката и душата и така ще си биеш жената без да се появи съчувствие и не с еразсейваш над основните задачи.Дзерзжински беше голяма работа,беше приятел на всички людоеди уредени на държавна софра и разстрелваше за спорта.Истински и3роD

83

Анонимен

преди 3 години

Нашите професори мълчат ,явно че чакат американската ваксина)

82

Анонимен

преди 3 години

Тука яко се вихри русофилската ***.Сигурно са и по протестите.Русофилите винаги са предавали България.Четете по въпроса Георги С. Раковски,Захари Стоянов и Стефан Стамболов.Дали червените руски *** са платени *** или е от простотия няма значение.

81

Анонимен

преди 3 години

Третата фаза на проучване не е завършена, затова има основателни съмнения.Но то с руската ваксина е като с руските часовници-най-бързи в света.

80

БОЛЕН ОТ РУСОФРЕНИЯ

преди 3 години

Японците очакват новото чудо на електрониката-нов цифрово-лампов телевизор ,,Рубин,, сделана с теслата в Пермски Завод за Електроника с персонал съставен от чукчи,евенки и мокши....

79

Анонимен

преди 3 години

Ще повярвам,че ваксината е безвредна и съществува когато Путин се ваксинира,и напусне бункера,и започне да общува с много хора като преди.

78

Анонимен

преди 3 години

Като излезе, че не работи, ще кажат, че вирусът е мутирал и ще има Спутник VI

77

Реклама-ЦИЯ

преди 3 години

Спутник 5 сте путник!С Боярщик само ослепявате.

76

БОЛЕН ОТ РУСОФРЕНИЯ

преди 3 години

А пък ламповите телевизори ,,Рубин,, са без аналог в мире.Скоро ще ги пускат и са цифрово-лампови за по-голяма дълготрайност без да се развалят защото лампите пентод,с кенотрон....особено на телефункен бяха яки и ще ги произвеждат отново,е ,правят се в един завод в Рассия но са по 60 лв парчето и са с заявка

75

Само в Русия

преди 3 години

Първо ваксинират, след това тестват.

74

БОЛЕН ОТ РУСОФРЕНИЯ

преди 3 години

Много си беше гот да ти дрънчи балирачката с червен цвят и с надпис на капака - ,,Киргизстан,, и се чуваше кръч! кръч! и си закачил вала на трактора и вършееш наред сеното.Това беше еддна от най-известните машини в света,дже американци се молеха да купят лиценза за производството или да купят готови за по милион долара парчето.Всеки ден се разваляше и не връзваше балите поради заводски дефект и пускаше балите с различна дължина.Късаше постоянно сезала ама така е проектирана,кво...