30

Баналности

преди 3 години

Чакайте сега - изборите са чак през Май, не преексплоатирайте ситуацията толкоз отрано, че ще стане банална дотогава.

29

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

ДА ИДАТ НА ПЛАЖА НА МОСКОВСКИЯ ГОРСЪВЕТ В БЯЛА.ХЕМ ПЛАЖА Е 10 ПЪТИ ПО-ГОЛЯМ, ХЕМ СГРАДИТЕ СА МНОГО ПОВЕЧЕ!АМА ТАМ БИЯТ....ПЪК И ТЕ ПОРЪЧВАТ ЦЯЛАТА ТАЗИ МУЗИКА!

28

Анонимен

преди 3 години

По информация отпреди месец строежите, с които се визира Доган, са на Нефтохим.

27

Анонимен

преди 3 години

Незаконният пристан служи за незаконно преминаване на руски шпиони на европейска територия без митнически контрол и проверки. Русия е основният проблем на България, а не пионките Радев, Доган, Борисов или Нинова. Протестите трябва да се насочат срещу руското влияние в България, тогава ще съберат наистина хора които милеят за България а не както сега 2/3 копейкджии и 1/3 заблудени младежи.

26

Анонимен

преди 3 години

Ай стига безплатна реклама БЕ !Какво ни занимавате с полуразложени политически трупове?!Каква добавена стойност произведоха за държавата?!

25

Анонимен

преди 3 години

Революция?На плажа?Тия слънчасват на сянка

24

Странджата

преди 3 години

Вижте гадните номера на Д ПС кой ги атакува ама те Герб бил виновен! Правете сметка утре ако Баце има глупостта да остакира с кой се гласят да управляват. Естествено както винаги с Бсп и Прецедента

23

До 26

преди 3 години

Ама и пари ли дават егати кефа.Мацки пиячка и по 80лв.Абе то аз и на 50 ще се навия.Е сега и с тояга не мож ме спря, аз да се гърба за 50 лева на ден ,при гадния шеф а там...купон мадами пиячка и 3/4 часа 80лв.Е ти сигурно изкарваш повечко от тия пари като седиш да тролиш,ама не завиждам.То и това да плюеш по другите не го може всеки,трябва да си роден такъв...

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27Точно Русия ли ще даваш за пример, където закона е това което каже Путин. Ае по-добре недей.

21

Анонимен

преди 3 години

... и с гласовете на дпс предложението на Бойко за свикване на ВНС ше мине! протестирайте!

20

Анонимен

преди 3 години

НЕ ОГРАДАТА А ВСИЧКО ДА СЕ ИЗРАВНИ СЪС ЗЕМЯТА. ВИЖТЕ КАК ПРОЦЕДИРАТ В РУСИЯ С НЕЗАКОННИ ОБЕКТИ, СЪБАРЯНИ И НАРЯЗВАНЕ НА ВСИЧКО НА ПЪРЧЕНЦА (ВЧЕРА НАРЯЗАКА 11 ВАГОНА ВЕЗ ДОКУМЕНТИ И ИЗПОЛЗВАНИ ЗА СЛАДОВЕ НА МЕСО). САМО ТАКА ЩЕ СЕ СПРЕ С ТАЗИ МАФИОТСКА НАПАСТ.

19

Анонимен

преди 3 години

До До 23Черепа така ли агитира в социалните мрежи: "младежи, елате, там има "купон", безплатна пиячка и лапачка на корем, а на най-примерните и по 80 лева. Ще си направите един "хепънинг" ще се видите с "френдове". Само трябва малко да повикате "Оставка". Даж и лозунги няма да правите, аз всичко съм ви осигурил. Пък ако на някой му стане лошо от препиване, организирал съм ви и палатки да си подремнете вътре"?

18

До 23

преди 3 години

Пич като те слушам чак завидях то тия протестиращи голям купон.А като гледам от репортажите е пълно и мацки по къси ***.Абе то днеска е събота довечера ще хода на протеста.Чак сега разбрах що злобеят толко срещу протеста ,там купон а те трябва да седят пред компа и да тролят...

17

1

преди 3 години

До Анонимен"Имам чувството .."И аз го имам това чувство, да не кажа убеждение ..... още от миналите парламентарни избори, когато той, Радан и Трайков разцепиха дясната коалиция като по този начин харизаха на Боко властта без ниакакъв реален коректив. Всичките си бачкат за бившите комунисти. Десните продадоха избирателите си, тъй че не е само "чувство".

16

Анонимен

преди 3 години

На тия протестите им са ПлажуванеЗамезвамеНаздравицаРазходка с кучеОбиколка с велосипедГей парад / прайд Хвърляне на дребни неща по сградите:Чери доматчетаПъдпъдъчи яйчицаСтафидкиВлачене на КонтейнериСтари гумиДървени палетиСухи клони

15

Анонимен

преди 3 години

Имам чувството, че мотивите на Христо Иванов са доста нечистоплътни - май го използват за бухалка в преразпределението на дяловете в енергийния бизнес. Доста тенденциозно избира кои злоупотреби да разгласи.

14

Обективно

преди 3 години

Честните хора НЕ ЖИВЕЯТ В ПРОГИМНАЗИИ. ПРИ ТОВА - НЕ САМО В РОСЕНЕЦ.

13

Анонимен

преди 3 години

Пак ли ще искат услуги от Доган? "Може ли това, може ли онова?"

12

Анонимен

преди 3 години

За баклавички ли се върнаха при Дедо Боже?

11

Анонимен

преди 3 години

Много избирателни акции си правят от НПОто на Христо Иванов. Не че няма нужда и тук, но за 40 дни можеха да посетят имотите на поне още 5 олигарха.