127

До 134

преди 3 години

Все ми е тая ,че е спасил твоя роднина.Погуби живота на стотици хиляди хора, които са заради него в чужбина, подиграва се с пенсионерите , лекарите, мед.сестрите, ограби стотици фирми, опитва се да окраде бизнеса на много хора.Не ща повече да изброявам,че се нервирам.Може някога да е имало нещо човечно в него, но то отдавна се е изпарило.Човек дето на черното ,вика бяло, на кражбата вика присвояване, за упадака на държавата иска рестарт, такъ не ми го фали, ама ич.Само го слушай- злобар.

126

Анонимен

преди 3 години

До АНе пиши безмислици!Какви пенсионни фондове и здравна каса са окрадени??????Всеки пенсионер си взима пенсията и всеки болен се лекува!!!!!А ПРИ КОМУНИСТИТЕ ВЗЕМАХМЕ 5 ДОЛАРА ЗАПЛАТА И 3 ДОЛАРА ПЕНСИЯ,ТОВА Е ЖАЛКАТА ИСТИНА И ТОГАВА БЯХМЕ ОГРАБЕНИ ДО ШУШКА,А НЕ СЕГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

125

Анонимен

преди 3 години

Мафиотите много обичат да се правят на вярващи и благоверни,вероятно търсещи индулгенция за греховете си...

124

Хан Тервел

преди 3 години

Важно е че само той (от политиците)днес ще се помоли пред Господ за нас. За Нинова, Радев и т.н това не е празник и те плямпат всякакви други неадекватности...но Бог вижда!

123

Тато из Правец

преди 3 години

Господ ще го накаже тоя безбожник,които на 18 години комунист стана и докладваше кой ходи на църква !!!

122

Анонимен

преди 3 години

153 роза ли си или каквото там, какво ни будалкаш с клишето "демокрация"???Ти къде видя тука демокрация, при положение, че имаме автокрация в България?При социализма е имало Белене за непоправимите престъпници и враговете на властта. А сега?И не ти ли прави впечатление, че сега цяла България е един концетрационен лагер от който всеки се чуди как и къде да избяга?

121

Анонимен

преди 3 години

Сетил се за народа на България?!?Десет години ни закопава комплект и пикае отгоре...Направи ни най-болните и бедни хора в Европа, продаде националния интерес безброй пъти, гледаше само да се обогатява и да натрапва своите прислужници от ОПГ Гроб, а сега се загрижил за народа на България?Не вярвам! Чисто притворство и лукаво дебелоочие струи от това платено съобщение.

120

роза

преди 3 години

Демокрацията си има и своите добри страни!Някога замисляли ли сте се,че по времето на соца всички тези коментари нямаше да бъдат възможни,а ако някой някъде ги беше публикувал,коментиращите щяха да отидат или в затвора,или в Белене?!!!

119

Европеец

преди 3 години

Господи прости му,че си е изгубил разсъдъка! Той не е виновен!

118

Човек

преди 3 години

Питал ли си ме бе толуп?Изчезвай!

117

Гневен

преди 3 години

Този е отвратителен демагог и фарисей!!! През цялото му управление плющи убийствен бич върху народа ни! Откраднаха два милиарда от здравната каса,закриват болници,превърнати в търговски дружества.Плащаш здравни осигуровки,а когато се наложи да те лекуват плащаш отново.Ако нямаш пари те оставят да умреш като куче! Най-бедни, най-болни,най-бързо изчезващи,най-брутално ограбвани.*** да престане да се ***,ами да подава ОСТАВКА! Всичко,направено от него е прокоба за БЪЛГАРИТЕ!!!

116

Да съ моли

преди 3 години

За здравето на бай Ставри, че бая време ша го упрая не с 200 ами поне с 300 и ша са върти,върти...

115

Анонимен

преди 3 години

Борисов много добре прави - бави "топката" и чака кукловодите на протеста да загубят търпение, и сами да се покажат на сцената и след това ще им хвърли оставката точно в момента когато не очакват, за да започне голямото ръфане !Тогава ще започнат да се карат кой колко яйца е хвърлил, колко домати, колко тоалетна хартия.Да не говориме кой е плащал за палатки, кой е купил доматите, кой е платил хепънинга на Куку, Пипи и Ян Бибиян, кой е зареждал бензин за автокорсото до Калотина,...!

114

Иво

преди 3 години

Гражданска война в България от отдавна тлее но Президента се опитва да я зпали отново.Нему позволяваите хора.Тази война винаги ни е пречела на Българите.Тази война само е губила БЪЛГАРИЯ

113

Анонимен

преди 3 години

Освен да се помолиш , трябва и да се напънеш малко да изградиш деистваща социална система, да обновиш и реформираш последната и най -малка болница и да осигориш довилни от заплатата си работищи специалисти.И най -важното достъпни болници за ВСИЧКИ,бе знаение кой-колко си плаща за да имаш здрав народ.Тогава няма да имате нужда да се молите за здраве ,и ще ви устане време да свършите нещо полезно за народа.

112

А

преди 3 години

Окрадохте всичко- здравната каса, пенсионните фондове, не остава нищо друго. Само молби до бога да ни пожали.

111

Анонимен

преди 3 години

До 139Ами като си овца съдбата ти е препрограмирана - или пасеш кротко или белееш !

110

Христо Христов

преди 3 години

До ВладоАз когато трябва съм протестирал пред съветското посолство. Ти, ако можеш да обясниш логично, защо да протестираме сега, може и да дойда.ПП. Аз лично не виждам, защо трябва да имаш топки, за да го сториш... освен ако не си евроджендър с малки грахчета като плевнелиев.

109

Анонимен

преди 3 години

Колкото по радикални са протестите, толкова разочарованието след това ще е по-голямо.Единствената утеха на наркофенчетата на Черепа и Зайчарника на Фигуранта е, че вместо "тиквата" ще е "кратуната".Лентяйте ще са винаги недоволни.

108

Анонимен

преди 3 години

Все едно вълци да обясняват на овцете как ще им построят нова и по-безопасна кошара.