14

6

преди 3 години

Какво се измъкват с разни ритуали ?Избиха милиони мирни жители на Индокитай , за които още нищо не са изплатили !Мислят , че им се е разминало !Лицемери и демагози !Императорът им трябваше да бъде съден като Хитлер и другите !

13

Анонимен

преди 3 години

От коментарите си извадих заключението, че японците са заслужавали атомните бомби и смъртта на хиляди невинни хора. А САЩ по този начин са показали прогрес и надмощие над останалите народи. Значи това е начинът?

12

Анонимен

преди 3 години

Япония можеше да издържи хиляди ядрени удари по гражданите си, но загубата на Манджурия, Корея, Виетнам, Лаос, Камбоджа от Съветския съюз и Китай ги капитулира.

11

Анонимен

преди 3 години

Още не са капитулирали пред Русия.Капитулират само пред американците.Русия и Япония са във война по документи.

10

Анонимен

преди 3 години

Японците и сега са във война. Явно и рашките трябва да им хвърлят 1-2 атомни бомби, за да се кротнат окончателно. Иначе от добро не разбират.

9

Анонимен

преди 3 години

Ква уредена държава са тия плехари.Държаха Карлос Гон за заложник.Съдебната им система изцяло подчинена *** японската мафия.Якудза управлява дори и императора.Навряни са като *** в големи градове стаички по 2 кв.м и за капак ги удрят земетресения и цунамита.Имат ядреноактивна вода от Фукушима и я изливат в океана.Изтрепаха и де що има китове и делфини из океана.Пълни карикатури.

8

Щерю

преди 3 години

- Реват за атомните бомби, а дали се сещат за нечуваните жестокости и зверства извършени над обикновени хора и военопленници от японската армия по време на ВСВ ?

7

Атом или комунизъм..

преди 3 години

75 години след бомбите япония е най чистата, уредена и сигурна държава в света. Не говоря наизуст бил съм в няколко техни града. 75 години след идването на комунизма в България и източна Европа ефектът е очеваден.

6

Есаул

преди 3 години

Запомнете! Фанатизирани самураи, които размахват саби се вразумяват само с 2 атомни бомби! Всъщност, изхода от войната е бил ясен след вероломното настъпление на Червената армия срещу японците! Но САЩ са искали да покажат на Сталин и Чърчил с какво оръжие разполагат и кой ще командва света. На представителите на СССР и Англия на конференцията в Потсдам веднага направило впечатление, че една сутрин американците придобили някакво самочувствие! А те получили доклада на Гроувс за теста на бомбата!

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4Направо им е заминал елита на нацията и на тях.-..

4

Анонимен

преди 3 години

Виж ти! 14 японски военачалници са осъдени на смърт за военни престъпления на следвоенния трибунал в Токио. Това означава, че и в Япония е имало Народен съд.

3

Само Локо СФ

преди 3 години

Е колко пъти оня ден 75 от Хирошима 75 от Нагазики сега пак.Престанете да ни занимавате с тия тпи азиатци.Изобщо не ни интересуват.

2

Анонимен

преди 3 години

Може ли да попитаме Шиндзо Абе дали фактът, че числеността на пиндостанската армия на японска територия превишава значително числеността на японската армия, помага за мирните му намерения и какво ще прави, ако Пиндостан предприеме агресия, използвайки японска територия, срещу съседни на Япония държави?

1

Анонимен

преди 3 години

Япония отбеляза 75 години от капитулацията пред Пиндостан. 75 години коленопреклонен васал и слуга.