23

Аз да ти го допълня

преди 3 години

Анонимен 21Загубено време е да говориш по такива теми с прости хайванчета, които нямат представа от основите на биологията! Кажи ми как се казва захарта а РНК и аденинът каква комлементарна база изисква!

22

Анонимен

преди 3 години

До Да допълня...Какво точно ще допълваш бе, ***! Става дума за съвсем различни неща, ПО-ТОЧНО НЯМАТ нищо общо! АМА НАЛИ Е ДА ОПЛЮЕШ РУСКАТА ВАКСИНА!Никой не те задължава да се ваксинираш с руска ваксина! Ако искаш лекувай се с клизма с чесън! А и да цръкнеш няма да е "за народа загуба велика"!

21

Да допълня...

преди 3 години

Това откритие е по надеждно от руската ваксина.Пожелавам им успех в борбата с рака.

20

Фин

преди 3 години

Ракът е 100% болест на ентелехията на човека, т.е самия човек. Това вече е доказано от антропософската медицина, а комениращите тук сте пълна гностична катастрофа. Успешна евелюция на всички ***!

19

До 18

преди 3 години

ТОЧНО!!! От какво се изменя този ген, каква е причината за това???И как може да се възпрепятства това.

18

Щерю

преди 3 години

Сега да разберат и - Защо се изменя гена TYW2 и как да спрат тези изменения...

17

До 16

преди 3 години

Ако си мъдрец, твое неотменно задължение е да просвещаваш с любов. НО НЕ СИ. НА ЧЕЛОТО ТИ Е НАПИСАНО. ОТТУК СИ ЛИЧИ.

16

До 7

преди 3 години

Никой няма да ви просвети - мрeте си ***.

15

До 6 продължение

преди 3 години

Душата е важна дотолкова, че да не таи омраза, злоба, алчност и завист в себе си, както и да внимава много КОГО И КАКВО ЯДЕ, ЗАЩОТО всичко това променя рН в тялото, а подкисляването води до развъждане на вътрешни лоши бактерии и вируси, които навлизат в клетката и се вграждат в генома й. АЛКАЛИЗИРАЙТЕ ТЯЛОТО ЧРЕЗ ХРАНА И ДОБРИ ПОМИСЛИ ЗА ДРУГИТЕ.

14

До 6

преди 3 години

РАКЪТ БИЛ БОЛЕСТ НА ДУШАТА....СИГУРНО 3 ГОДИШНИТЕ, КОИТО УМИРАТ ОТ РАК ИМАТ НЯКАКВИ ДУХОВНИ ПРЕГРЕШЕНИЯ, ТАКА ЛИ????

13

Анонимен

преди 3 години

Ко рече, ко?

12

Анонимен

преди 3 години

Бах, въх, ич не билям, но важното е, че журналистиката, работила по статията, е схванала трансцедентално нещата и ни ги представи във вид, достатъчно напоителен и биохимиогенно трансфакторен.

11

Да,да, ама не

преди 3 години

Това гугле се е изгубило в превода! А е направило и много,ама много правописни грешки!

10

Петя

преди 3 години

До АнонименФарадай.

9

Анонимен

преди 3 години

Петя, кажи името на един учен

8

Анонимен

преди 3 години

Кои са тия учени? Имена имат ли?

7

Анонимен

преди 3 години

До ФИНОк. Да приемем, че е така. Значи и животните имат душа, нали? Растенията също? Ок - просвети ни ти, оооо велики мъдрецо, как да лекуваме рака!

6

ФИН

преди 3 години

Нищо не са открили, а и няма как, една материалистично-химична наука да открие нещо душевно-духовно. Рака е болест на душата и както науката не знае какво е воля, съвест, зло, любов, ревност, мъка и т.н, така и няма скоро да разбер какво е тумора.

5

Анонимен

преди 3 години

И нека ви обесня, чащо съвременният свят е сбъркан. Вместо да имаме то умовете на планетата, на едно място, с нужните им средства и спокойстиве, да лекуват рака, да решават важни проблеми, ние така сме завъртели системата, че топ умовете или висят и работят над някакви *** проекти, или се занимават с финаси и право, или ако е разработка, са някакви ел. тротинетки, дето се наливат стотици милиона за разработката им ...

4

Анонимен

преди 3 години

До 2moreАйде пак с конспирацията. Според теб, открили сме лечението за рак, 200 до 500 души екип общо, ама сме си замълчали, защото борда на диркеторите казал така, а някак си, когато някой се разболее от рак, от нас и нашите близки, ние продължаваме да мълчим или сигурно си имаме 1-2 епруветки, ей така, за вски случай?