13

дедо Ташунко

преди 3 години

Помпейо е готов за клане, здраво се е наклал. Изключително на.гъл и самодоволен не.год.ник. Ковид 19 да го тръшне. С господството на САЩ отдавна е свършено.

12

ПЕНКО

преди 3 години

сащ "конфискува " в "международни води " 4 ирански танкера с гориво за Венецуела , защото еднолично са наложили санкции на Венецуела !!!?????? Как да не ги избиваш по целия свят -като ционистите ????????????

11

Русия

преди 3 години

Хахахаха наркоманцити саму петуразрядни колонии ги подкрепят.

10

Дановски

преди 3 години

Няма спор, че "САЩ са вирус, който е опасен за Европа" и " САЩ е вирус, който е опасен за целия свят". Проблемът за нас лично като български народ е, че правителствата, които избираме да ни управляват, осигуряват перманентния ни абонамент за този вирус. Абонамент, който ние всички плащаме вече 31 години.

9

Анонимен

преди 3 години

Броят на страните, които не бръснат за слива САЩисаните се увеличава с всеки изминал ден. Отлична новина. Тенденцията е крайно необходимо да се запази, а и увеличи. Както един човек по-надолу написа: "САЩ са вирус, който е опасен за Европа". Ще допълня, че САЩ е вирус, който е опасен за целия свят. Смътоносната и разрушителна външна политика всъщност е истинската заплаха за човечеството.

8

Анонимен

преди 3 години

Митрополията ще има ли сили и средства, за да отвърне на удара?Та "митрополията" не може да се справи с един вирус, докато Русия и Китай вече забравиха кога са били в карантина. Русия вече регистрира първата в света ваксина "Спутник V" и след 20 дни ще регистрира втора на "Вектор" Новосибирск.

7

Мишо

преди 3 години

САЩ е вирус, който е опасен за Европа. Колкото по-бързо се излекуваме от него толкова по-свободни и прогресиращи ще бъдем!

6

Анонимен

преди 3 години

Досега в Совбеза тандем бяха Русия и КНДР, а сега са САЩ и Доминиканската Република.

5

Анонимен

преди 3 години

още един пирон в ковчега на фащ,до 10 години ще се разпаднат,бъдещето е в изтока

4

Анонимен

преди 3 години

Главните европейски съюзници на Пиндостан - Франция, Наглобритания и най-много Германия не го подкрепиха и по този начин си го върнаха тъпкано за заплахите му срещу изгодния за ЕС "Северен поток-2".

3

Анонимен

преди 3 години

До Да посмятамеМогат да смятат само ходилите на училище, и то от първия та до 12-ти клас. А ти явно не си от тия, щом като не можеш да събереш 2-за, 2-против и 11-въздържали се!!! Господи, и това е бъдещето на България!! Всъщност, какво искаш, щом като 11 години ни управлява човек, прочел една книга, аз пък искам те даже и да смятат!!! Пълен позор!

2

Да посмятаме

преди 3 години

В Съвета за сигурност участват 15 държави. От материала излиза, че или още една страна (освен САЩ) е гласувала "за" оръжейно ембарго срещу Иран, или една страна не е участвала в гласуването.

1

Анонимен

преди 3 години

Какво е 'отвхърли'?