23

баба мара

преди 3 години

сдс гладува и стачкува срещу конституцията така че не се обаждаите дръжте сес комунистите от герб че малко ви остана

22

334

преди 3 години

Такива като теб маргинализираха СДС и го превърнаха в компаньонка на управляващите.

21

баш демокраст

преди 3 години

До ТояговТвоята работа,приятелче,прилича на оня 90 годишен дядо,дето на рождения му ден му подарили презерватив!Преди 30 години-да,сега вече е много късно!

20

Анонимен

преди 3 години

И най-вече Конституцията не трябва да се пипа от калинки!

19

Анонимен

преди 3 години

Важното е да има член първи.

18

Тоягов

преди 3 години

Нова Конституция и Лустрация на престъпната партия БСП,наследник на БКП,убили чрез т.н. " Народен съд" водачите на опозицията,чрез кръв и насилие взели властта.След фалита на социализма,комунистите ограбиха средствата за производство и спестяванията на хората за да завладеят икономическата власт.Лустрация!

17

Любопит Подпитвачев

преди 3 години

Търновска конституция (1879 г.) - най-демократичната, въпреки че в нея са правени промени с цел засилване на монархическата власт.Димитровска (1947 г.) - не коментирам.Живковска (1971 г.) - не коментирам.Конституция на Република България (1991 г.) - 7-ото ВНС я прави една година.Ако направим нова конституция, тя Бойковска или Радевска да бъде? За това се дърлят.

16

стар СДСар

преди 3 години

Комунистите преди 30 години фалшифицираха изборите за да си направят удобна конституция, с която да трансформират политическата си власт в икономическа без да бъдат съдени. Комунистите си останаха ретрогна сила затова с нокти и зъби ще банят своята конституция. Олигарсите и мутрите са на позитано, а резидента Р.Р. е превърнал президенстството в явочна квартира на путинДолу президента!разпускане на БСП/БКП. Да живее СДС и ЕС.

15

бай ставри

преди 3 години

Закона за лустрация беше спрян от иван костов.

14

Тато из Правец

преди 3 години

Партията на ченгетата още ли съществува?!!!

13

Анонимен

преди 3 години

Глупости на търкалета. Някакъв си ГЕРБ дедо се е изcрал...

12

Анонимен

преди 3 години

Тази изчезнала партийка нещо пак започна да се обажда. Те и 1% доверие нямат, тръгнали да обесняват кое е добре и кое не.

11

Анонимен

преди 3 години

СДС са политически прос...ки на ГЕРБ.Как се гледат в огледалото не е ясно. Евтина работна ръка.

10

Оу

преди 3 години

Тоя само чака да му кажат кво да говори.

9

Анонимен

преди 3 години

Имаха 32 години с тая конституция и сега нова. Ама нова изцяло, а не както СДС и ГЕРБ или ОП предлагат само някакви гейове, педо и подобни косметични подмени, които даже нарушават законите в другите ЕС и НАТО страни и не може да се променят в България, че ще се нарушат човешки права на техните граждани които живеят в бг. Дори еврото и еврозоните нарушават бг законите, защото лева е национална валута.

8

Койчо

преди 3 години

*** то СДСето умряло ***

7

Младото поколение -2

преди 3 години

И предложи да се създават "групи за подкрепа" (като тези на анонимните алкохолици, при които всеки споделя проблемите си с непознати себеподобни). Тази така ще оправя България.Друг един пък, който бил роден в САЩ, претендира да оправи България чрез образование, изкуство и култура. Но не каза какво знае за българското изкуство, култура и актуални проблеми на образованието.С две думи, искат промяна, но не предлагат план, а смехотворни хрумвания без познаване на нуждите на България.

6

Младото поколение -1

преди 3 години

чукало на вратата и имало съвременно мислене ...Аз чух само две конкретни предложения от младежи, дошли от чужбина за ваканцията.Една мома се възмущаваше от елемент на българското възпитание - изискването човек да проявява твърдост, когато има проблеми. Според тази мома, семейството не можело да окаже подкрепа в такъв момент, а у нас хората все още нямали навик да ходят при психолог, за да споделят проблемите си (но не спомена колко струва това удоволствие).И предложи да се създадат /продълж/

5

Отегчен

преди 3 години

Епа на 10-12 години промяна не е много често, щот един живот се живее, по-добре да е интересно

4

Анонимен

преди 3 години

СДС - "живите мъртви" - последен сезон !