30

Анонимен

преди 3 години

Тор.

29

Койчо

преди 3 години

Този като му видя мутрата и се отчаивам от живота

28

конституционно право

преди 3 години

ама болшевишко - сори, не се брои за експерт

27

Анонимен

преди 3 години

Иване, ***, джо, сам и каквито други никове си слагаш, той обяснява няколко месеца вече. На тебе лично нищо не е длъжен да ти обяснява. С троловете на Нинова никой не говори

26

Иван

преди 3 години

И аз така мисля - оставка на онова нещо от банкя. И ако обича професора да уточни кой член на конституцията е нарушил радев....

25

Анонимен

преди 3 години

Тоя *** бил спасил разграбване на черноморието . Що за наглост. Всичко отиде при специални хора. Всичко е заграбено. Трябва лустрация от 90г насам за всички , особено за назначени милионери и мутри.Да се ограничи правото на собственост върху земя и да има задължително количество държавни терени.

24

Анонимен

преди 3 години

Тоя ли бре.Колко пари окраде. Не е истинс

23

Анонимен

преди 3 години

аман от изкуфели пенсионери,всичките разбирачи....

22

Анонимен

преди 3 години

22, къса памет, деменция или незнание те гони? Последното ВНС беше по същия начин. Имаше пропорционални и мажоритарни избирателни райони.

21

Анонимен

преди 3 години

Стефан Данаилов в едно интервю разказа точно как е избрана персоната на Радев за кандидат - президент. Той, вечна му памет, изобщо не беше впечатлен от избора на Нинова, нейното протеже Севлиевски (бившият мъж на Деса Поетеса) за Радев.

20

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

ОТ ТАЯ РАЗВРЪЗКА---ПО-РАДИКАЛНА ...ЗДРАВЕ МУ КАЖИ!ЩЕ ПИШЕМ НОВАТА КОНСТИТУЦИЯ!АЗ --НЕ ИСКАМ 3-ти МАРТ ДА Е НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК НА БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО МЕ Е СРАМ И Е ОБИДНО!24-МАЙ ---Е НАЙ-БЪЛГАРСКИЯ ПРАЗНИК!"СЪЕДИНЕНИЕТО"--СЪЩО!!!

19

Край

преди 3 години

Защо велико събрание ви позволяват да го избирате половината по мажоритарна система а обикновенито ви го назначават изцяло с листи

18

Прав е човека

преди 3 години

Чел е повече книги от вас и трябва да му мълчите;)

17

Анонимен

преди 3 години

Още през 1991ва президентската институция се смяташе за неадекватна и ненужна. В началото титлата беше президент - председател на Републиката. Ама понеже нищо не председателства, махнаха тирето и остана само президент. Общо взето се изживява като баристата на държавата - посреща други като него.

16

Анонимен

преди 3 години

Нова Конституция без президентска институция. Хората без работа са най-опасни, както доказа и Радев. Представителните фунцкии лесно се прехврълят върху министерски съвет, а указите - към Конституционния Съд. Съветът за национална сигурност също има как да се организира без президента. Радев направо го премахна.Радев е най-голямото доказателство в полза на премахването на Президентството.

15

ИСКАШ -НЕ ИСКАШ...

преди 3 години

ПРЕДСТОИ СМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА И ПРОМЯНА НА СИСТЕМАТА ПО ЗАПАДЕН ТИП!НЕМА ЛАБАВО!НИЕ ОТ ГЕРБ И КОАЛИЦИЯТА , ЩЕ ПИШЕМ КОНСТИТУЦИЯТА с ДПС!/...всъщност вече ще е внесена в НС септември.../ДЕБАТИТЕ ПО НЕЯ ПРЕДСТОЯТ!!!

14

Край

преди 3 години

Не дават да избираме депутатите а ги назначават с листи Не трябвало и президента да избирамеМожело да избираме само абревиатури БСП ГЕРБ или ДПС или ДБ или НФСББез Мажоритарни избори можете да си гласувате до второ пришествие - резултата винаги ще е шкафчета с кинти за едни хора

13

Неадекватен президен

преди 3 години

По-застрелян президент България не е имала досега. Застане като истукан и чете и срича написания му текст, като че ли препрочита и срича устава на армията ! Жалко за България - случихме с най-некадърния президент ...

12

Анонимен

преди 3 години

А за какво ни е президент?? Вицепрезидент?? фигуранти всякакви...

11

123

преди 3 години

Сега пък грешка било, че избираме президента. Аз ви казвам, ако оставим тия да пишат конституция, ББ ще е пожизнен вожд.