1115

Петко

преди 3 години

И аз така виждам нещата. С народната воля ще намалим местата в Народното Събрание. Допълнително ще свием процентно присъствието на червената буржоазия.С налагане на законност България ще се оттърси от червената си плесен.

1114

импийчмънт

преди 3 години

Първо импийчмънт, после пред прокурора за държавна измяна и после в раираната униформа. Така Черепа ще смаже пързалката на Румен . . .

1113

какво се чудим

преди 3 години

Всички избори , които не се печелят от кндидати на БСП или ген.Решетников са НЕЧЕСТНИ!

1112

Анонимен

преди 3 години

do 1183 няма нужда да споделяш с нас фантазии, сподели ги с вожда си

1111

простете му

преди 3 години

Снощи Деси казала:- Искаш ли да си организираме тройка?- Не, не съм поканила момиче. Намерила съм си един мъж . . .

1110

Анонимен

преди 3 години

до 1181 Ани Алармирай пожарната да вдигнат по тревога пожарникаря с маркуча, ха ха ха

1109

Ани

преди 3 години

Аз алармирам Румен от три години че е загубил моето доверие.Най-после и той е разбрал милия.

1108

Анонимен

преди 3 години

Къде Елена Йончева има обвинения за корупция и злоупотреба с държавни пари. Ти наясно ли си въобще какво значи корупция, бе, балдър кючек. Елена Йончева осъди Боко за клевети

1107

ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН

преди 3 години

Папагалът Ара се е по-объркал. Доверието на обществото към НЕГО е загубено!!!

1106

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен1167 Елена Йончева работи за чужда държава-Русия.Дъщеря е на крайно ляв доносник и агент на Москва ,срещу запада.В България има обвинение за корупция и злоупотреба с държавни пари. Радан не си струва и да го споменаваме,сам се изтъква като ляв,син на комунисти.

1105

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен1172 Ха,ха,ха,голяма смешка.

1104

а1

преди 3 години

На не "В"...

1103

Анонимен

преди 3 години

Какво му се радвате толкова на тая кукла на конци? Избрали си президент и все едно са кацнали на Луната. Дреме му на Радев за вас. Той си плете собствената кошница.

1102

господаря му :

преди 3 години

В. Божков : "Изкефи ме как се управлява тълпа по мрежите, правя Щаб на протеста" ... "Гешев ще го напра'име фигурант като Президента" .....

1101

Анонимен

преди 3 години

Плювачите на Президент Радев, в момента в който почнахте да го цапате стана ясно - не можете да запазите самообладание пред него, страх ви е, мразите го, губите позициите си! Спокойно - днес, утре, след месец, след година - Президентът ще ви приключи!!!

1100

Ооо

преди 3 години

Фатмаков, след толкова "не"-та на твоите въпроси, може ли да задам аз един? - Може ли утре 50 000 - 60 000 да искат твоята оставка пред президентството?Отговор не ми е нужен. Сигурен съм, че има-няма 3 млн. "ДА" ще има.

1099

Радев, Радев

преди 3 години

САМО ТИ МАЙ НЕ РАЗБРА, ЧЕ ТИ ВЯРВАТ СТОТИНАТА ЧОВЕКА ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО...

1098

проруски-протести

преди 3 години

Комунистически протести не подкрепяме!Долу Бсп! Импичмънт на Грипен Радефф!

1097

Анонимен

преди 3 години

Гордея се с Елена Йончева и Радан Кънев,че застанаха рамо до рамо,за да защитят България от диктатурата,която задушава и убива България!

1096

Анонимен

преди 3 години

8. Знае ли (Дончев), че за изчезналите милиони и несвършена работа може да му се търси отговорност, включително съдебна (има много конкретни примери за отказани проекти и нереализирани идеи в това отношение)?9. Знае ли, че обществените поръчки се печелят от фирми, близки до премиера и властта?11. Знае ли, че записите с премиерския глас и снимките на чекмеджето с пачките, златото и пистолета са автентични?14. Знае ли, че именно този кръг фалира, в съучастие с прокуратурата, КТБ? Знае.