10

zlobarq

преди 3 години

За салати само зехтин, но за готвене... няма по полезно от свинската мас.

9

Да

преди 3 години

Навремето баба ми готвеше с шарлан! И аз го ползвам, по-добро е от зехтина, гаранция!

8

АнонимеН

преди 3 години

ИЗОБЩО НЕ СЕ СЪМНЯВАМЕ, ЧЕ СА ПО ПОЛЕЗНИ ОСОБЕНО КОКОСОВОТО МАСЛО НО И ЦЕНАТА ИМ Е ДВОЙНА И ТРОЙНА

7

До 7:

преди 3 години

Охххх, само през последните 5 (ПЕТ) години имаме пълна промяна в мнението на лекарите и специалистите. Говоря за американските.Преди 7 години пишеха сериозно, че всички животински мазнини са изключително вредни, а препоръчваха използването само на растителни мазнини, като даже съветваха ежедневно да се консумира "магическото" кокосово масло.Докато ... миналата година писаха, че кокосовото масло е жива отрова, дори екстра, екстра вържин. Просто не знам какво е верно и какво не.

6

Запомнете

преди 3 години

Ако искате да сте здрави, забравете всички ядкови мазнини.Яжте само мазнини които са с преобладаващо омега 3, всичко останало бие тежко по вашето здраве.За готвене използвайте приоритетно животинските.Съвета е съвсем добронамерен,който наистина иска да е здрав, да прочете повече.

5

Анонимен

преди 3 години

Пък вие си гответе с екстра върджин :D

4

Анонимен

преди 3 години

Всяко едно студено пресовано олио (не рафинирано) след термична обработка се превръща в транс мазнини! Единствените мазнини които не се отделят от човешкото тяло!

3

Анонимен

преди 3 години

Предпочитам стандартно слънчогледово олио,за салата може да се използва и олио от орехови ядки,защото е полезно,зехтина вони на *** и разваля вкуса на ястията!Идва ми да ги замеря с бутилката,когато ми сервират миризливия,га.ден,отвратителен зехтин!

2

Анонимен

преди 3 години

Предпочитам стандартно олио,за салата може да се използва и олио от орехови ядки,защото е полезно,зехтина вони на *** и разваля вкуса на ястията!Идва ми да ги замеря с бутилката когато ми сервират миризливия,га.ден зехтин!

1

Не е верно

преди 3 години

Точно за зехтина съм чел, че е идеален за салати но е абсолютно вреден за готвене.