111

АнонименГражданин

преди 3 години

Някой да е очаквал нещо друго? Да отидат в САЩ и да правят такива мурафети.Кожата ще им съдерат.

110

Анонимен

преди 3 години

Лажи лажи Вере,лажи кой ще лажеш.Българска народна песен.Тя и държавата е лъжлива.

109

Гамен

преди 3 години

Де отидоа коментарите бре? над 100 коментара изчезнах за секунда. Някой май не е изтрезнял още :D :D :D

108

Гамен

преди 3 години

Ми върнете им 20% товото ДДС. Държавата да обърне другия край на тоягата. Те добро им направиха, те пак си крадат. Е аман от тарикати. Връщайте им 20% ДДС и никакви преговори. Който не му изнася, да затваря и да тръгва да си търси работа. Точка по въпроса.

107

Хм!

преди 3 години

Де се е чуло и видяло, кръчмар да не лъже!

106

Анонимен

преди 3 години

най-лесно е да си на Държавна заплата ! -безгрижие,безотговорност и безпардонност!Народа бъхти ,за да те храни ,а ти началник високо -Бог далеко ! Държавната администрация трябва драстично да се съкрати ,инак ще фалират държаватамалкия бизнес Масово фалира - огледайте се !

105

БИЛА

преди 3 години

БИЛА ЛЪЖЕ В СМЕТКИТЕ НАЙ-МНОГО ЗАЩОТО ФАЛИРА !

104

мак

преди 3 години

Върнете старото ддс на мошениците. Ама баце иска да се хареса на всички и игра по свирката на оня ричи. Това "подпомагане" на кръчмарите бе една от първите мерки, нали без кръчми живота няма смисъл, но се оказа пунта мара, наглите не заслужават нищо.

103

Анонимен

преди 3 години

И пари да започвате да им давате, вместо данъци да взимате, мошениците са си мошеници и ще продължат да укриват доходи. Само постоянни проверки и реални наказания ще ги превъзпитат.

102

‘От Дунав мост

преди 3 години

А добро утро! Само сега ли го правят? Винаги в Русе по центъра и навсякъде издават междинен бон, а не фискален бон. И в другите градове е така! Ами по пазарите? Някой ако са му дали касова бележка да каже. И във всички сектори е сиво, тъмни сиво и даже черно, никъде никой не проверява, затова държавата ще бъде винаги бедна. Калинките от НАП нищо не проверяват, всички данни получават онлайн, а защо не ги намаляват, ясно нали, пазят ги за корпоративния вот, а приходите отиват по джобовете на мафия

101

NPC протестиращ

преди 3 години

Бойко е виновен за безморалното поведение и примитивен манталитет на българите. Без Бойко България на 3 планети. Без Бойко пенсии по 5 цифри. Без Бойко всеки пенсионер ще получава вила на морето, личен социален работник и 6 почивки на остров по избор всяка година.Бойко лош. Оставка.

100

Китай

преди 3 години

В китайските ресторанти не издават

99

да неби само приходи

преди 3 години

До Анонимендругите фирми да не би да имат само приходи???Що се отнася до почерпките на проверяващите, спазвайте закона.Аз пък знам милинери с ресторанти.

98

само найвник

преди 3 години

Само наивник може да вярва че ресторантите ще спрат да лъжат като им намалиха ДДСто.Трябва да се наложи на ресторантите ефективна система за събиране на данъците.Не може едни да си плащат като попове а ресторантите да крият данъци.Държавата на може да си събере данъците от ресторантите а ще лъжат винаги.Повечето които държат ресторанти са МИЛИОНЕРИ.

97

Анонимен

преди 3 години

А,знаете ли колко разходи има ресторант ? - наем няколко хилядарки , ток,вода ,оборудване -печки,хладилници,маси , заплати,осигуровки, счетоводство,касови апарати . Пари пари мн пари ! И никой не ти гарантира че ще имаш клиенти ! Познавам няколко човека ,които вложиха по 200 хил и Фалираха !А за "почерпките" на нап,хеи,пожарна,инспекторат ................ ?

96

Анонимен

преди 3 години

Проблема не е в ДДС-то, кръчмарите не искат да те нахранят, а да те оберат

95

Анонимен

преди 3 години

И с 200 да им намалите ДДС-то, това няма да увеличи градусите в ракията

94

Анонимен

преди 3 години

''Най-добре може да разбереш един човек като работиш с него , а заведенията са сборища на лъжци ''

93

Ха-ха

преди 3 години

E как да накараш някой дето е отчитал 3% от оборота си да почне да показва поне 13% - никак :)

92

Анонимен

преди 3 години

Нападжия да си -само ходиш и тормозиш -нищо не произвеждаш - Жив Капуш ! ни те интересува от къде клиенти, от къде пари та да вложиш ,- Нищо ! Нямаш грижи никакви !