7

Анонимен

преди 3 години

Оказва се, че 90% от лекарите не знаят, ч елошият холестерол може да е повишен, когато има проблем с щитовидната жлеза! Особено жените, изследвйте си ТСХ, мож еот него холестерола да е висок.

6

Тео

преди 3 години

До ХолестиролчикАааа ... не така, приятелю! Не можеш да ПОМОГНЕШ, но можеш да НАВРЕДИШ. За това по-полека с мазното, без цигари и алкохол. Е, хайде - може да си позволим, но по малко, ако не можем съвсем да ги спрем. И вземане на мерки навреме. Защото ако започнеш след първия микроинфаркт на 60 да се лекуваш, то вече си изтървал влака!

5

Тео

преди 3 години

След петдесетака всеки човек е редно да обърне внимание на този показател. Има естествен ход на метаболизма, който не е за подценяване. И ако искаме да спечелим още малко годинки радостен живот за нас и за близките си е редно да сме отговорни. Първото ми изследване на холестерол беше на 22 - общ 7,7! Диагноза - ФАМИЛНА ХИПЕРХОЛЕСТЕРОЛЕМИЯ. Баща ми си замина със 15 холестерол на 62. От тогава съм на липантил и профихол и нещата са в норми, даже и надолу - 17 години вече! Всичко е индивидуално!

4

Анонимен

преди 3 години

Може, може!С диета може да се намали лошия холестерол. Аз го направих. Нищо мазно. хранене по-често, но по-малко, движение. Яйцата не ми пречеха, но доколкото е от значение бяха рохки.

3

Анонимен

преди 3 години

Освен лошият ген,Глюкофаж 3 х 500 мгРосувастатин х 10 мг днДиетаДВИЖЕНИЕ!СТОП цигари!СТОП стрес!СТОП алкохол!До 50 г качествено уиски дневно ИЛИ чаша винцок - МОЖЕ!

2

Анонимен

преди 3 години

с Ремдесевир по 1 табл.дневно

1

Холестиролчик

преди 3 години

Пълно глупости преписани от уикипедия.Ако имаш висок лош холистерол по наследство нищо не можеш да направиш.Гена си е ген.