32

Анонимен

преди 3 години

До Светозар 16Един отговор е ценен тогава, когато дава възможност да бъдат поставени нови въпроси по същата тема - така знанието бива тласкано напред, към развитие.От философска гледна точка, не е възможно да бъде постигнато абсолютно знание по отношение на каквото и да било. Постигаш определен етап на знанието относно нещо и след това продължаваш още по-нататък.По този въпрос е писано много, особено в сферата на наукознанието.

31

славянин

преди 3 години

Конспирацията е стара и прастара практика, не теория!

30

Уууу

преди 3 години

Знаех си, че единственато Майка Индия ще остане истински свободна демокрация. Това дето ги ступват заради маските е само изключение. Реално само там може да си сглобиш сам кола, която няма никакъв сертификат и да караш. Може да твърдиш, че си на 150год и лекуваш с очи, един твърдеше че не е ял над 90год. Изобщо там реалността и мистиката са преплетени!

29

Кармен Златарева

преди 3 години

Всяко действие или умисъл срещу тоталитарни управления са "вражеска конспирация"... за това някъде и някога подобни узурпирали власта както е в БГ са ги очиствали до крак! За това и се страхуват васали такива каквито са в БГ...

28

Анонимен

преди 3 години

Браво! Първи реален удар по мошенския бизнес.

27

Анонимен

преди 3 години

До До 24Айнщайн е умрял!

26

До 24

преди 3 години

Как не се сетих.Айнщайн дали е рисувал комикси и разказвал вицове?Ама чети преди да коментираш.

25

Анонимен

преди 3 години

НАЙ-НАКРАЯ! БРАВООО! БРАВО! БРАВО! САМО ТАКА! УДАРИХА ЛЪЖЦИТЕ.

24

noFreeman

преди 3 години

Добър ден, Роби! Скоро и данък "дишане"!

23

Анонимен

преди 3 години

До 999Когато Айнщайн е публикувал Теорията на относителността той е промолвирал в специалността си в Университета в Цюрих.Аман от неграмотни червени ***, които се чудят как да плюят по неща, които не разбират.

22

999

преди 3 години

Двете организации препоръчват да се проверява дали подобни твърдения са изразени от действителен специалист, или от самозван експерт, несвързан с авторитетна организация--Когато Айнщайн е открил и публикувал Теорията на относителността, той е бил обикновен чиновник. Според ООН е ЕС Айнщайн е некадърник и конспиратор!Аман от неадекватни организации и индивиди!

21

Анонимен

преди 3 години

Вижте! Лъжата на Европа, на века - всички сме равни.Силните правят съединението.Съединението не прави силата.Съединението прави насилие и болести.Създалите демокрацията са били слаби и недостойни, или силни и страхливи от онези, които ще ги оборят.

20

Анонимен

преди 3 години

Сриващата се ЕС демокрация не е теория създаваща безгръбначни (работливи данъкоплатци или 'граждани') в полза на гръбначни (бизнесмени, политици)?Защо му е на гръбначно да плаща данъци и да играе 'честно' като е в негов еволюционен интерес да бъде господар на всичко и всеки?Нима тази негова 'корупция', това да надвие врага си, не го прави фактически по-добър?Тежкó на победените, които нямат врагове.Те ще бъдят унищожени.

19

На***ник

преди 3 години

След задължителния намордник, сега и наръчник.

18

Журналистите са тези

преди 3 години

които в изпълнение на кариерните си планове,или на плановетена собствениците на медиите в които работят,въобще не се замислят далипишат истина или лъжат на едро.Зад драсканиците им стоят големифинансови и (или) политически(а от там и финансови)интереси.Ласкаят сеот именоването им като "Четвърта власт" и всячески се стремят да манипулиратобщественото мнение в изпълнение на целите си.Дори като те информиратза нещо дребно,търси умисъл.Този фалш,лъжи и манипулации не могатда бъдат простени.

17

Анонимен

преди 3 години

Министерството на истината знае какво трябва да се мисли.

16

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовБях се притеснил, че днес не си плюл по ЕС, но се успокоих само като видях името ти преди да прочета поредните глупости, които си написал.Иначе най-обичам барманчета и сервитьорчета като теб да громят разни нормални държави и да възхваляват червени диктаторски режими.

15

Светозар

преди 3 години

До НеубедителноНапротив. По - важно е да можеш, да дадеш отговори, отколкото да задаваш въпроси. Въпроси всеки може да задава.

14

Илюминат-Заговорник

преди 3 години

Първо под кодовото название ИК публикуваха наръчник за правилното поведение на младия ?-жендър , а сега и наръчник за правилното отричане на мнения различни от официално одобреното.

13

Анонимен

преди 3 години

Днес бг е пълен с ретроградни хороскопии и самозвани съветнички от женски списания от типа 10 неща 7 неща, "правете това" или "не правете онова". Част от списваните и лошо преведените глупости и слухове не просто са неприложими, вредни, но и опасни, особено когато се раздават "здравни съвети" на килограм от жълтото бунище на американските клюки.