9

До 8

преди 3 години

Да така е, но твърдо трябва да уточним, че това не е мнение базирано на факти, а е мнение на лично отношение към темата, което значи че е било валидно и преди 100 години дори и преди 2000 години, в крайна сметка не сме длъжни всяко мнение да го базира е на реални факти затова е лично отношение.

8

До 11

преди 3 години

Всички го разбрахме, само ти не.

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9Още си махмурлия, не е ясно какво точно искаш да кажеш.Затова първо бЕгай да си доспиш, после ще обясниш кой, как и защо ще плашимеките китки. И кой да бЕга?

6

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

строго е индивидуално

5

Анонимен

преди 3 години

Все по-често се случва мъже да истерясват и тогава всеки, който е около тях ще не ще изслушва терзанията или възмущението им от нещо.Някога може и да са били пример за подражание силните, сдържани мъже, които могат да се владеят. Днес са актуални епилираните джендьове, които кършат китки, чупят пръсти и артистично въртят очи, докато споделят всичките си капризи или възторзи с изключително емоционален тон.Мамините лигльовци са друг вариант на вида свръхемоционално мъжеподобие.

4

Литературен бисер

преди 3 години

"... по-споделящи емоциите си КЪМ нас" ?!

3

От 5

преди 3 години

Истината обаче е, че хората които искат да се справят с такива проблеми отдавна са се научили на това, а хората които не са се научили просто не искат да се занимават с решението а да докажат че те са прави дори когато нищо не разбират, чувството да си прав е важно, а за тях е най важното, така че за кои читатели е този материал неразрах, изключени са двете групи а други не останаха.

2

Анонимен

преди 3 години

Браво някои е чел Мъжете са от Марс, жените са от Венера.Но мисля, че е по добре да се черпи информация от извора, вместо от статии за него, иначе да може да свали доста главоболия както на мъжете така и на жените, а хората които се кефят на главоболията си не се занимават с такива работи.

1

Анонимен

преди 3 години

САС сигурност сте се промени