72

Христо Христов

преди 3 години

До 64Би ли уточнил кое е било "Точно така в България преди 89та"?Или пишеш нова история по разкази на местан?

71

джапан

преди 3 години

Става дума за коментара относно условията в английските затвори, което всъщност няма пряка връзка със статията.

70

джапан

преди 3 години

Възможно е, но там не пребиват хора заради участие в мирна демонстрация. Сталинизмът още съществува, хората се борят срещу него.

69

Анонимен

преди 3 години

Предисторията на тез президентски избори бяха 33 набрани наемни охранители за коит първо казаха,че са от паравоенна охранителна групировка Вагнер,коят изпълнявала междуфирмени договори за охрана на представетелни лица от различни нива в управленията,че още внасяли смут от дейноста им в региони,които кат влиятелна сила изпращала в далечна чужбина наетите лица как професионалисти с платени разноски,авиобилети,но тез превозили с автобус кат на близко,че още тихичко били наети от други в тоз бизнес

68

Анонимен

преди 3 години

Белорусия освободи задържаните в края на юли 32 руски граждани, които се прибраха в Русия. 33-ят има двойно руско-белоруско гражданство и остава в Минск.

67

Анонимен

преди 3 години

Щом като чупят, унищожават, нападат и бият полицаите, като складират тухли и камъни във входовете на блоковете, за да удрят с тях полицаите, когато се стъмни - са Герои.Щом са стресирани, принудени да стоят в двора цяла вечер, подложени на сурова, с честа употреба на прекомерна, ненужна и безразборна сила, с натъртени и подути тела, с наранявания на гърба и задните части, принуждавани да лежат в мръсотията докато полицаите ги ритат и бият с палки - са бедни и нещастни пострадали от режима деца.

66

ни са знай

преди 3 години

Не е с голямо значение това, колко трупа ще има след това, или колко бой ще изядат протестиращите, по- важно е да се появи още един враг на Русия на западната й граница....И, ако тази Тихоновска бе застреляна, щеше ли вече да има нещо от Лукашенко???

65

Анонимен

преди 3 години

До Свещен ГущерНяма такова нещо като славяни. Това са юдохазари - най- големите врагове на българите.

64

Анонимен

преди 3 години

Президента им не разигра сценката с коронавируса и сега му правят майданче.

63

Свещен Гущер

преди 3 години

Нормално,слвянски ценности. Те славяните по природа са злобни и отмъстителни.Те хилядолетия живееха в блатата докато ние тракийците сме имали държава и градове като Филипополис,Одесос.....при техните земи беше дива степ с необработваеми земи и човекоядци в юрти па добре че литовците,поляците и шведите им дадоха някакви наченки на държава че иначе щяха да си уринират върху седлата на конете си като в централна Азия.

62

Анонимен

преди 3 години

Пълни лъжи. Тихоновска в изявленията си изглежда емоционално нестаблина,дрогирана може би Шмеркел и дава нещо от,което тя взима. Никой не би гласувал за тази не особено умна и емоционално нестаблина женица. ЕС прави Майдан в Беларус,Путин мина назад защото се освети с вагнеровците.

61

Антидемагог+

преди 3 години

"широко разпространено насилие" - да, в демократичните "кукувичи гнезда" е далеч по-финно режисирано, първо бой на улицата, после там на шокова терапия........

60

Анонимен

преди 3 години

Точно така в България преди 89та.

59

Анонимен

преди 3 години

Защо преписвате статии от американски медии, като идея даже и проучване не сте направили точно каква е ситуацията?! Само еврейски номера все излизат крещящи пред света,че са бити,ужаси, лагери,малтретирания,рестрикции...Тоя филм отдавна се изчерпа,спрете с тия и.д.иощини,само доказвате,че сте поредняит турско-западен вестник,дето ще гърми за инстанбулската конвенция след няколко седмици сигурно повече от всички други издания.Много си жалка,***!Продажница!

58

Анонимен

преди 3 години

Еми като не знаят как да протестират така е. Да бяха затворили едно две кръстовища...

57

Азимов

преди 3 години

Насилието е последното убежище на некомпетентния.

56

Христо Христов

преди 3 години

Е, нали "протестиращите" трябва да си заработят грантовете... а ес е в криза и ще трябва да се понапънат малко повече.

55

7

преди 3 години

Този път ривулюцийкъта ни мина !Малко бяха парите !

54

Икономиката, готин

преди 3 години

В нея е разковничето. Всички трикове на социалното инженерство в "цветните революции" трябва да прикрият старателно какви стопански и социални сатъри ще бъдат размахани след "победата на демокрацията". А в програмите на беларуските опозиционери всичко си е ясно - приватизация или унищожаване на предприятия, които конкурират западните, и промяна на трудовия кодекс изцяло в полза на работодателите. Ей, не се научи тъпият плебей по света да чете как ще го работят отзад без вазелин.

53

Анонимен

преди 3 години

Малко странно а??? "диктаторчето"не клекна на фашистите "демократи" с простотията корона вирус и почнаха бунтовете на младите и умни от левия бряг. Питам тия къде дремаха през останалите години а точно сега се сетиха ???? Малко логиката липсва тук