53

Бензинов

преди 3 години

До онзи ден не може да каже и дума, сега да разбира и от Велико народно събрание.***.

52

m

преди 3 години

До ПроСоТоНапротив! Той е там за да си прокарва закони с които да забогатее още повече и да похранва егото си! Имаше една приказва: "колкото повече, толкова повече", така че не очаквай от подобни мазници да мислят за народа!

51

Тикволандия

преди 3 години

До Щерю: Не могат да съберат две трети, т.е.160 гласа "ЗА". БСП ще са против, защото искат оставка, а ДПС изобщо няма да гласуват. Доган вече е отписал Бойко.

50

ззз

преди 3 години

Обикновено народно събрание МОЖЕ да променя текстове от конституцията (при 2/3 и т.н.) НО САМО ако те не променят общия смисъл на въпросната част от конституцията!!!???Т.е. практически НИЩО СЪЩЕСТВЕНО не може да променя.Ако се правят промени в съдебната система и прокуратурата (които са силно належащи) ОНС е безсилно.А това за 240->120 си е несъществен популизъм, но има доста въпроси крещящи за конституционна промяна.Друг е въпросът ако има ВНС, какви промени ще направи!

49

Анонимен

преди 3 години

До 52Дреме му на Борисов дали ще се съберат гласовете. Ако се съберат добре за него. Хората ще си кажат-добре,че го направи това нещо. Ако не се съберат той ще каже,че е искал,но опозицията не е искала и на тях да се сърдим. И в двата случая печели.

48

ПроСоТо

преди 3 години

мисля,че Марешки е искрен...А това дали ще е в Парламента или не,май нема особено значение за него..Той си е бизнисмен с мрежа из цялата страна,така че дали ще е вън или вътре в НС ,според мен е все едно за него.Е,депутатския му "имунитет" е някаква преграда с/у злонамерените,но ако искат, винаги могат да му "намерят цаката"..

47

Щерю

преди 3 години

И сега, за да бъдат осигурени 2/3 от гласуващите, ще започне едно купуване на депутат след депутат - от ДПС и от по- малките партии...

46

Dinosaurus

преди 3 години

До Анонимен 49Ма що мислиш, че Слави, оня Хиподил или някой друг "обсебен" ще види НС? Спомни си за Сакс-Кобургготски, спомни си Лукановата зима... даже си спомни Бареков или друга такава "свръхнова". И кво: блясък, трясък и после нищо. Наистина никой нищо не предлага, само викат "УУУ" Е, а после?

45

Анонимен

преди 3 години

Бря..тия не му се нрави,Ами повече парламент няма да види ))

44

Анонимен

преди 3 години

Триковете на Марешки са елементарни за разгадаване. Ще крепи Боко до последно, защото знае, че повече Парламент едва ли ще види. Така че оставката е сигурна.

43

komitataда

преди 3 години

да попаднеш популстки случайно в политиката означава че тя танцува смао едно лято без спомени

42

Гост

преди 3 години

До НИЩО НЯМА ДА СМЕНЯМЕГрешиш! Времето определено НЕ е българско, нито на България!

41

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

Магарешки ти си един от тези, заради, които Бойко си отива;))) И като Патерици не ставате, пообнагляхте. Просто Бойко без вас, няма мнозинство и вие сте му "шансът". То па един "шанс". Но, явно е, че ВНС може да вкара "нови играчи" в играта, които доста по-успешно, да ви заместят. Дали Борисов не иска да се отърве от вас?;))))

40

Корнелия води

преди 3 години

Силно прозира колаборация с Борисовото желание за процедура по ВНС (да оставим заяждането с Президента, семейството му и самата Конституция) и умните от БСП.Умрехме да се кикотим. Корнелия му е подхвърлила некоя лопатка с ИДЕИ и тоя се е залепил за ВНС.Работата е там че това е начинът Бора да влезе в парламента с цялата ГЕРБ и там да бъдат АРЕСТУВАНИ. Леля Кьовеши е все по-близо. Той ще се нада да се гласува разпускане и ВНС, а при залостени врати ще променят дн ред и ще му гласуват оставката

39

Анонимен

преди 3 години

Късно е чадо. Ако считаш така бегай при ДПС и с гласовете на БСП и разумните от герб ще му биете шута.Ти поне си от бизнеса и знаеш как са крали и преразпределяли парите към своите им

38

Пътник си бе Марешки

преди 3 години

Повече парламент няма да видиш и през крив макарон.

37

Аз

преди 3 години

Магарешки ще се пазари и после ще се врътне пак към Боко. Аман от тоя ве

36

Анонимен

преди 3 години

По принцип промени в Конституцията може да прави и обикновено народно събрание и наистина не е нужно ВНС. Няма да променяме границите на България, няма да променяме и държавното устройство или поне така си мисля, значи не ни трябва ВНС. Разликата е, че при ВНС правителството на мутрите ще остане на власт, докато го има това ВНС.

35

РРР

преди 3 години

Този Марешки , откога стана политик?! Вижда , че скоро ще е извън НС и сега със зъби и нокти ще защитава кокала , до който се е добрал . И не говоря за заплатата , говоря за лобитата . Време е да станем нормална държава .

34

Маджо вика Ристю

преди 3 години

Мая Костинбродска към кауна Радеф и Импексовата ***. - И ко прайм ся, с тия 25% за Герба и 12% за нас. Сега как ще крадем, пак ли ще го лапаме на Бойко, или тоя път ще има аркадан. ------ АРКАДАН МЕНЕ И ИМПЕКСА НЕ НАА ПЛАШИ, ДОГАНЯ НИ Е ОБУЧИЛ, А И НА СЛАВУЦА И РИСТЮ, ЩЕ ИМ ХАРЕСА, НО НА ТЕБ КАУНЕ, ДУПЕ ДА ТИ Е ЯКО.