149

Анонимен

преди 3 години

Абе то обикновеното събрание *** за зеле не става.Вие искате Велико събрание.

148

Анонимен

преди 3 години

До До 143,163 Слави чалгарят се возеше в джип,носеше пистолет и си играеше с парите на червените мутри,докато хората нямаха какво да ядат.Сега,ще ми се прави на държавник.То не е ,като маестрото да ти напише песен и да я изпееш,представяйки се за голям талант.

147

Анонимен

преди 3 години

Сега ще лъсне цялата истина,дали червените мутри/черепа,Цветанов от Белград и др/ с БСП,мравоядът и неграмотният шоумен с изплезеният език,дори не ги споменавам, наистина са имали намерение да изпълнят гръмките си лозунги и обещания,или не.Или са искали само власта,по лесния начин.

146

Анонимен

преди 3 години

Toзи не е примиер пишете разбойник *** .ЗАТВОР.

145

До 143

преди 3 години

Слави имал идеи?Това пък каква дъвка е?Мутрочалгар.

144

До 159

преди 3 години

Мутра протестиращите са пренебрежимо малка група.Но исканията за ВНС са отдавна в обществото.

143

До 159

преди 3 години

Обществото , българския народ има различен дневен ред от този на палаткаджиите.Това е ясно.

142

До 38

преди 3 години

Това е така. Не е имало по- нескопосан протест.Друго нещо ми е интересно.Как така ФК Левски е фалирал, а феновете му са се превърнали в лична гвардия на Черепа. Някакви шпицкоманди- мъжки и женски.Какво още обществото не знае?

141

Анонимен

преди 3 години

През 1990 -91 г. за раята българска бе пусната дъвката "нова конституция", а другарите от комунисти станаха капиталисти.Сега пак за раята се пуска дъвката "нова конституция" и ВНС, а управляващата мутро-олигархия да прибира милиарди в чекмеджета и шкафове!И как бързо вмениха на протестиращите, че искали нова конституция?!!! Исканията са две - оставка на Мутрата и на Каскета!

140

баце

преди 3 години

Не и с правителство на Герб от калинки и лице ББ.

139

Шашма

преди 3 години

и 100 пъти да го свикат все тая, промени няма да настъпят.

138

Велико Народно

преди 3 години

Няма да има докато герб са на власт ! Не знам какво ще устройва дпс да участват и да го искат ,ако се приеме имуществен ценз....ГЕРБ искат да раздават картите ,но няма кой да им върже ,първо без договорки с нов прокурор трябва да се потърсят едни отговори от лидера им ,да се види кой е снимал и поставял богатствата в неговото шкафче ,как умираха бирите и мн.др. работи ,да се види как усвояваха пловдивските и др кметове ,работа много ,та на герб бъдещето е много неясно ,ако властта падне ....

137

Анонимен

преди 3 години

Празни надежди и мечти на Боце. Като започне да върлува икономическата криза комбинирано с Ковид 19 през зимата мързеливците и непукистите от столицата, Варна, Пловдив, Бургас и Стара Загора ще скочат и герберите ще паднат за по-малко от седмица. А сега си чешете зъбите, но мисля, че и младите скоро няма да мирнат. Тези от "Черната тройка" се оказаха истински мъже, не поплювковци и страхливци като повечето политици и депутати.Синдикалистите се държат като медузи.

136

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ПОЧВАТЕ МАЙ ДА СЕ ДОСЕЩАТЕ , ЧЕ ДОГАН И ДПС ЩЕ ПОДКРЕПЯТ СВИКВАНЕ НА ВНС!СОКОЛА ТОВА ГО ПРЕДСТАВИ ОЩЕ ПРЕД ЕДНА ГОДИНА , КАТО ИДЕЯ!АМИ , ПРАВ Е БИЛ! СЕГА МУ Е ВРЕМЕТО!

135

САМО ПИТАМЕ:

преди 3 години

А , ТИЯ ПИЯНИ ГУЩЕРИ НАЛЯГАЛИ ПО УЛИЦИТЕ , КАКВИ ЗАКОНИ И ПРАВИЛА СПАЗВАТ....??!А , ГРИПЕНА КОИ ЗАКОНИ ПРАВИЛА СПАЗВА , КАТО НАСЪСКВА БЪЛГАРИТЕ ЕДНИ СРЕЩУ ДРУГИ...?!А , КАТО ВИКАШ МАДЖО И ЧЕРЕПА ....ТОВА ЗАКОННО ЛИ Е..?!

134

Анонимен

преди 3 години

Б.Борисов да се маха ЗАЕДНО с АРАБСКИТЕ маски.... И зашо като е казал това , тоя Турски Шпионин- Б.Б., НЕ е носил арабска маска, както кара всички да носят арабски маски ?? Ако Съдии, Митничари и Данъчни САМИ си избират Шефове, то, там ще има само Предатели- Мошеници, станали Съдии с плащане на ПОДКУП. Всички съдии трябва да ги избират на избори или от Народното събрание.

133

Анонимен

преди 3 години

Възход и падениеКакво правят парите от чекмеджето?! От прилични новинарски сайтове - мутренски евтини метреси...

132

Анонимен

преди 3 години

Щом има Димитровска и Живкова конституции е редно да има и Борисова конституция!С какво Борисов е по-долен от комунистическите вождове?

131

саки

преди 3 години

Ново ВНС със същите изветряли *** бии,същите селски и прости пурании ,волеви мъже,хладни патриоти,бележити,скрити и маскирани обирджии на народа,нови Цвъкчовци и безкрайна върволица от крадци,само и само да се ***!Не,благодарим!Партия на без-партийните и нямащите дела и правосъдия!Другия филм го гледахме 45 години,този го играха 30 години,е време е прегледа да започне!Оставка до дупка и до голо!

130

Анонимен

преди 3 години

Затова си козар , защото нямаш нищо в главата, велико събрание прави промени в конституцията, а не Борисов.