29

кон Стипаций

преди 3 години

Ще повярвам за кризата , ако зърномутрите спрат да изнасят хлебната ни пшеница за арабите и да спрат да внасят вместо нея фуражна радиация от Украйна !

28

Пилат Понтийски

преди 3 години

за 29. Христо, напоителните системи бяха 0,1 % от това което те унищожиха. "Разваляйте, камък върху камък да не остане от това което построиха комунистите!" Няма да се учудя ако на изреклия тези думи скоро ще издигнат Паметник в Пловдив, ще свалят Гюро Мхайлов от пиетсдала и ще поставят "супердемократа" Стоянов. Майните даже се готвят да наречат една улица на негово име ...

27

бай онзи

преди 3 години

Говорих преди време с един от тия едрите *** наречени земевладелци - викам му "Абе Бай *** ,дай за нормални пари да ти разработим един софтуер за прогнози с датабаза и да ти направим някакво автоматично пръскане на поне част от посевите- като имаш 100 хектара е сложно навсякъде ,но все полза ...Почна едно грухкане, колко пари щяло да излезе, не знам си кво ...Балами , ще ми чакат природата като могат сами да си помогнат и имат парите...:) *** нека реват

26

Христо Христов

преди 3 години

Важното е че седесарите, като бащата на евроатлантическата вувузела петър стоянов, унищожиха построените от комунистите напоителни системи.Въпрос на ценности.

25

theglobaleconomy к0м

преди 3 години

България: Добавена стойност в селското стопанство, милиарди щатски долара: За този показател предоставяме данни за България от 1980 до 2018 г. Средната стойност за България през този период е 2,23 милиарда долара при минимум 1,08 милиарда долара през 1993 г. и максимум от 3,66 милиарда щатски долара през 1990 г. Последната стойност от 2018 г. е 2,38 милиарда щатски долара.

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14А знаеш ли колко пари получава Израел ежегодно от САЩ и други държави ?

23

Анонимен

преди 3 години

Намекът е ясен - не клатете правителството, защото ще ви спрем хляба

22

Гамен

преди 3 години

До Анонимен25На кого ги разправяш тия неща бре? Аз живея в в района. Даже вчера пак валя. Да се махаш от тука.

21

theglobaleconomy к0м

преди 3 години

България: Индекс на производството на храни (2004-2006 = 100): За този показател предоставяме данни за България от 1961 до 2016 г. Средната стойност за България през този период е 142,5 индексни точки с минимум 80,8 индексни точки през 2007 г. и максимум 199,1 индексни точки през 1982 г. Последната стойност от 2016 г. е 129,9 индексни точки. За сравнение световната средна стойност за 2016 г. въз основа на 190 държави е 122,4 индексни точки.

20

Анонимен

преди 3 години

В Източна България не е падало капка дъжд от месеци. Но коментиращите няма как да знаят това, защото асоциират земеделието с джипове. Само че, не всеки земеделски производител гледа огромни площи като определени групировки.

19

Peter

преди 3 години

Имам чувстото, че не разбирате разбирате за какво става въпрос. Според мен тия си правят думата за помощи...

18

Анонимен

преди 3 години

кръговрат - има възход,падение,унищожение,възход и т.н.

17

TROY

преди 3 години

Кредитите си стоят и се олихвяват. Мутрите да му мислят. Untergang.

16

Иво

преди 3 години

Абе като гледам автопарк на селския земевладелец, автомобилите му, жипове те и Джондърите не ми се струва криза

15

Гамен

преди 3 години

Той Господ си знае работата. Неможе с години наред да крадеш от бедния дядо, дето ти дал нивичката срещу рента и ти всяка година да имаш добив и да ревеш че няма. И да му даваш трохички, на бедния човечец а в същото време да караш кола за 200К, да си нагъл и да се биеш в гърдите че имаш много пари. На всичко отгоре, благодарение на нивичката на бедния дядо, както и много други дядовци, от Европата ти дават пари, субсидийки им викат. И ти пак ревеш че няма. Е сега ще видите какво е нямане, мхм.

14

Антикомунист

преди 3 години

Тази година зърнарите ще пропуснат да си купят бентли, порше и т.н.

13

Анонимен

преди 3 години

Учетесе от Израел- в пустиня рай направиха..Обаче забравете за аванта и кражби.Мислете за България.

12

Анонимен

преди 3 години

Нищо подобно,добивите на зърно в Северен централен район на България са доста добри, нека други които имат виждане по нещата в останалата част на България да споменат как е при тях!

11

Анонимен

преди 3 години

Откога чакахме този зърнарски плач. Имат награбени земи - да продават, имат скъпи джипове - да продават, имат яхти, комбайни, трактори - да продават и ще оцелеят. Лакомията винаги е нездравословна, а отслабването е верния път и малко да се помолят на бог за воден дъжд, а не на Тиквата защото златния дъжд е в чекмеджето

10

Анонимен

преди 3 години

Тука един и същ червен неадекват пише срещу управляващите