84

РусенецЪ

преди 3 години

Абе хора, как нямало риба бре? Точно вчера си купих чига по 2 кг парчето от рибари в Ряхово /едно селце до Русе/. Бе, не е евтина, но това е деликатесна риба. И сомове си излизат, и диви шарани, преди няколко месеца и 100-килограмова моруна. Рибоци си има.

83

Анонимен

преди 3 години

41 години стаж дал?! Два шамара и марш! 41 години, от които сигурно повече от половината са с пари под масата, а другата половина- спане по цял ден. Айде марш, бе! Как баща ми с 35 години стаж има 1100лв. пенсия? Как майка ми е същата? Как леля ми и чичо ми и те са около тези суми? Ами май те са дали повече от един поспалив пияница безделник. Рибар бил, нямало риба... Ми смени професията, бе! То вече и палачи няма от средните векове. Ти си на тяхното ниво.

82

Ко? Не!

преди 3 години

"и 41 години трудов стаж съм дал на тази държава" ... и какво сътвори за тия 41 години бе рапан? Нещо уредена и свястна държава ли си ми оставил?!

81

Анонимен

преди 3 години

ако няма алкохол тогава рибарите ще протестират.отделно в тези рибарски селища обособени край брега доколко законно не е ясно са си построили къщи всякакви хора които се водят рибари.

80

Владо

преди 3 години

Това ли искаме? Повторение на 1990-а, когато вместо да бъде срутена, БКП се възроди чрез нова конституция?#Оставка

79

Уважавах рибарите,

преди 3 години

вече не!Не съм очаквал, че рибарите всички заедно имат коефициент на интелигентност едноцифрено число. Дал бил много на тази държава, а къде е рибата сега? Просто нямам други коментари!

78

Гаро

преди 3 години

Как ще има риба,като турските рибари я ловят още на входа на Бисфора в Средиземно море?

77

рибари1000

преди 3 години

И калкан няма. Защо ? Нали имало било много риболовци по морето ? Къде е калкана ?

76

Язовири

преди 3 години

И по язовирите не кълве. Много от тях се източват много бързо, което стресира рибата. Някои се държат на пределно ниско ниво от доста време.

75

пенсионер

преди 3 години

До АнонименГлупости!Нали предишните избори бяха проведени от служебното правителство на същият президент!Каква е разликата!Не разбраха ли,че народа иска нещо ново,не претоплено.Народа не е *** и гласува винаги за по-малкото зло!Какво ново може да им дадат провален министър-Х.Бойкикев,провален омбудсман-М.Манолова,адвокат на мутрите-Хаджигенов,бивш член на герб,крадец,-Гошо ***,див приватизатор-К.Нинова,отявлени русофили-Копейкин и Радев?Нищо,всички се борят за собствена облага!

74

Анонимен

преди 3 години

Не само риба нищо живо няма и водата се е дръпнала в повечето язовири опустошило се и става стряшно не е шега работата

73

81

преди 3 години

Много слабо ме интересува, къде и как си се научил да работиш и не разбирам какво общо има с това което казвам , или говорим на различни езици или е нещо друго. Но да ми се каже, че човек на който му се налага да работи на 80г. е щастлив ми идва в повече. И друго, защо мислиш, че този човек не е работил здраво, не казвам, че трябва да взима максимума, но пък да му е хубаво с 300 лв...

72

пенсионер

преди 3 години

До ФактРешението за тях е много просто,прибират се в България,основават партия или движение,излагат си платформата пред народа,явяват се на избори и ако народа ги избере...моля,управлявайте!Да,ама за да направиш това,се иска...дупе!Иначе е лесно от далече да се правиш на''опозиционер''!

71

Анонимен

преди 3 години

"С 300 лв. пенсия съм и 41 години трудов стаж съм дал на тази държава, ама не се оплаквам и работя", споделя Бай Петьо Моряка". А тоя Байчо не иска да разбере, че на хората не им се живее мизерно след 41 години стаж! Пенсията му е по разни нощни шкафчета и подпорни стени, за него са трохите, 300 лева само... Но нека му, нали не се оплаква ;)

70

Анонимен

преди 3 години

Вижте сега.Много е важно кой ще подготви и проведе изборите! Ако е ГЕРБ резултатите ще са същите! Ако пък е Служебно правителство.Резултатите Ще са други при всички случаи! И като вметнем И че ще има и други играчи.Са непредсказуеми! За това хората искат неотрален организатор за изборите!

69

До 75

преди 3 години

Само да ми кажеш, че не мога да сетя какво ще се промени след едни избори!???Трябва да е ясно, че ако не се промени Конституцията нищо не може да бъде променено!Аз ще ти кажа какво ще се промени, ще се промени единствено броя на депутатите от партиите, другото всичко ще е същото!Кой ще ме оправи? Слави ли??Или Корнелия??Този филм сме го гледали вече няколко пъти!Изборите ще се проведат по старите правила!

68

до 72

преди 3 години

Сериозно ли? Защо не пробваш да си щастлив и ти? С 300лв. на месец и да береш гъби от щастие. Дали ще можеш да си платиш интернета с тези парички на месец за да пишеш глупости? Ми дай всички пенсионери да работят от щастие до 80г. па може и без пенсия за какво им е нали са щастливи. Само това, че хората които пенсията им е под прага на бедност живеят и успяват да се справят всеки месец с лишения за които си нямаш и идея трябва да ти говори нещо.

67

До Общината

преди 3 години

Столична Община да даде сметката на проституиращите за наема на Лъвов мост и другите кръстовища! Отровното трио и неговите приближени да се осъдят да платят всеки ден от престоя там плюс глоба за незаконно настаняване и присвояване на държавна собственост!

66

Анонимен

преди 3 години

До ПрoституиращитеА вие сте си уредили живота по-иначе, нали? Според ника, взимате петдесетачка за половин час работа, стига да има мераклии. Обаче има и друг тип хора, които са с различни от вашата професия, в личен план са ОК, но ги дразни всеобщата безпътица и желаят да живеят в по-благоденстващо, по-изчистено общество. Затова са по кръстовищата.

65

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Нали щяха да правят ферми за морски риби ?!Да, но щом не може да се краде, ферми ще видите нанай ... !