94

кольо

преди 3 години

До ФактА от инсулт и инфаркт починали има ли за 3 месеца?

93

да,да ама не

преди 3 години

Статия на тема коронавирус и няма 400 коментара за 12 часа!ЗАТВАРЯЙ и търси друга интересна за коментиращото братство тема!

92

Стохи

преди 3 години

До Анонимен 10390% от пишещите са интелектуално безсимптомни. Никаква следа и от интелект и от хуманност. Първобитен б'о.к.л.у.к.

91

Стохи

преди 3 години

До НЕКОЙПрофесионалната информация за това къде какво лечение е предприеманo и дали е било успешно я има по специализираните медицински сайтове. Ако тя не ти говори нищо, защо настояваш да ти предоставят я интервюта, я друго от оздравели? Ти самия, ще дадеш ли интервю , ако излизаш от интензивното и се чувстваш зле, *** такъв? Чувстваш се като в тръни. Каквото и да правиш, все е зле. Затвори си устата и помисли малко, трoле.

90

Анонимен

преди 3 години

Всички хора имат някакъв интелект, но при повечето е безсимптомно ...

89

Факт

преди 3 години

Очевидно нещата ще се влошават, но после ще се подобрят. Вече започна намалението на броя на новозаразените, но броя на починалите и на хората в интензивното все още се увеличава. Разбира се далеч сме по починалите на човек от населението от държави като Белгия, Швеция, Испания, Италия, Великобритания, Холандия, Франция и други.

88

До 98

преди 3 години

Не, не е единствения възможен начин. Просто е реалността към момента. Има и други общества с други реалности, следва че организираните човешки дейности определят ралността в голяма степен.А твоята представа, показва отказ от организирано действие. Този сценарии е изчисли във времето и като прогнозни пораженния. Има голяма доза възможност да върнем организираното човешко общество години назад. Нямаш и идея колко назад.

87

Сата НАТО

преди 3 години

Прекрасни резултати! Съчувствам на бай Тошо Кантарджиев!

86

Анонимен

преди 3 години

До 96Да така е.Но товае единственият възможен начин.Тези дето го карат незабележимо на крак, след 15 дни вече няма да са носители и разпространители. След още 15 заразените от тях също няма да са. И така по някое време вече няма да има носители и заразители.Друг начин няма.

85

Простестър

преди 3 години

Малко бе, трябва да крещим по-яростно, и да тренираме пръскане на слюнка на далечно разстояние !

84

Анонимен

преди 3 години

Ръста на тези в интензивно е висок, това е показател, че заразили те си траят и чакат последния момент. Това пък означава, че дифузното разпространение е факт, и много го преболедуват на крак, разпространявайки вируса.

83

Национал социалист

преди 3 години

Много тестове а сравнително малка случаи и почти нула мъртви.Нещата се подобряват.

82

Анонимен

преди 3 години

До 93Италия са по-близо до 70% от нас.Кое те изненадва?

81

Анонимен

преди 3 години

Italiq ...593,но са с 10 пъти повече население.

80

Анонимен

преди 3 години

Много добре се движим към 70те %.

79

Млади консуматори

преди 3 години

Ами трябва да работи стареца, за да може внукът му да е айляк да пие бира по кръстовищата. По света ученици и студенти масово работят през лятото за да си изкарат пари за море или ново лаптопче, а нашите лешперстват и дават акъл на тези които ги издържат, кой и как да ги управлява. Това е на база на големия си политически и трудов опит и приноса им към държавния бюджет. Дотук приносът им е само в консумацията на държавен и семеен бюджет... и огромни количества бира, разбира се.

78

НЕКОЙ

преди 3 години

До Анонимен: Ааааааа,Гришо, Домуса и Преслава, които се излекуваха за 48 часа ли?! Някакво рекламно заразяване и излекуване ли?!

77

Анонимен

преди 3 години

И какво стана сега-под 3% заразени от проведения брой тестове, което е горе-долу представителна извадка на населението.От тези 3% действително болни са 5 % и какво стана?Когато човек спазва дистанция, носи маска, мие си ръцете и спазва хигиенни норми-няма проблем.Но НЕЕЕЕ, дайте да затворим държавата и да опропастим всичко. Голямо плюене по Швеция, били жертвали хиляди хора- я вижте статистиката на починали от Ковид на един милин души, къде се намира скандинавската държава.Ще видите държави с ка

76

до 72

преди 3 години

Че какво да е Со = корона Vi - virusa D desease (болест).

75

Анонимен

преди 3 години

До ДачоСтига с тази песен за БЦЖ и за това, че сме били разпуснати. Просто плътността на населението не е голяма. Дори София няма как да се сравни с Ню Йорк или Москва, примерно. А разликата межде двете Германии пак е в плътността на населението. А мерките се спазват, макар не от всички и навсякъде. Не ходим в скафандри, вярно. Но не е и необходимо. Не е необходимо твърде много, за да се забави разпространението на вируса, а много хора са си променили поведението.