405

гост

преди 3 години

Хуните злобари се чудят , каква поредна простотия да направят за да измъчват шофьорите ! Отидете да се хвърляте от моста на влюбените .....откачалки .....

404

Анонимен

преди 3 години

българина няма историческа памет.това означава, че ако не избяга от България,вечно ще бъде грабен и той и поколението му.

403

Анонимен

преди 3 години

Ха, ха, ха, на-голямата смешка е, че протестарите се смятат за 7 милиона. Гологлавият"боец" ще може да се убеди сам на изборите, колко са.

402

Анонимен

преди 3 години

Най-добре да дойат турците!

401

Анонимен

преди 3 години

Пред Румънското посолство се появи плакат Танева на съд за откраднати и зле усвоени пари от земеделски фондове. И Кьовеши да и направи ревизия.

400

Прасчо

преди 3 години

Каскетко каде е не се чува и вижда нещо да не следи форумите кои - злепоставя вожда

399

Анонимен

преди 3 години

защо няма пред дъда? нали затова протестирате, реално!

398

Пепи

преди 3 години

На фона на събитията в Беларус още по-ясно се вижда, че това при нас е пълен фарс с 30 наркомана събрани от градинките и канавките на София. Много долни платени ко *** ле нца

397

"Българите са

преди 3 години

по-умни от румънците", по мнение на българите.

396

Диана

преди 3 години

Вие протестиращите се оказахте обикновени селян.ури, пияници и наркомани. Помъкнали някакви палета, кофи за смет и автомобилни гуми..........ужас!

395

до 456

преди 3 години

като си неграмотен, въздържай се да цапаш с твои цитати----------------------средно десетки милиарди годишно се ограбват от народа----------------какви 10-тки милиарди годишно бе, дарж бюджет 30+ милиарда, аи искате да управлявате

394

бг смешки 2

преди 3 години

много *** има у БГ -то ! няма оправия ....*** и *** народ много лошо за БГ . ЧЕ И ЗЛОБНО и завистливо ....ужас е

393

Анонимен

преди 3 години

Бой бе! Бой по *** кратуни! Докато омекнат!Метежниците ВЪН!

392

Ликвидират Българите

преди 3 години

Целта е БСП да бъде намразена съзнателно и подсъзнателно от Софииските граждани..Организираните престъпници на власт с а много доволни от Борисов във връзка с жестоко ограбване и ликвидация на БЪлгарския народ..средно десетки милиарди годишно се ограбват от народа и се насочват към орг престъниците през оперативни програми на министерства и ведомства и еврофондове.

391

Некой

преди 3 години

Протест? По скоро безплатен купон. В двумилионен град луди колкото щеш! Лошото е че полицията меко казано е неадекватна. Защо взимат държави заплати и те не знаят!

390

Анонимен

преди 3 години

Има си ред за искане на оставката на правителство. И уличните протести не са в списъка.-----В списъка са.

389

Анонимен

преди 3 години

Напишете "протести Виденов", "протести Орешарски" или "протести СДС" в гугъл и вижте изображенията. Открийте 200те хиляди разлики.

388

Анонимен

преди 3 години

Правят огромна грешка с този тип действия.Дори и да се принципно прави,което според мен е така,по този начин озлобяват и насъскват хората срещу себе си.Това някой да стои блокиран часове наред на някое кръстовище няма как да предизвика съпричастност и симпатия,това да не можеш да се придвижваш нормално до работа (или до където и да е),постоянно да бързаш и да тичаш в жегите също.Стратегията е на 100% погрешна и си мисля че тази грешка не е случайна,а че е опит протеста да се компрометира отвътре

387

Анонимен

преди 3 години

Помня всичко, но не помня Жан Виденов да е бесил някого. Напротив, свиваше се и мигаше като плъх у брашно, а студентите правеха живи вериги по кръстовищата, точно като сега.

386

Анонимен

преди 3 години

Умрях от смях на комантариите защо пред Румънското посолство и какво искат от Румънците. Абре, нищо не искат от румънците, просто това е ключово кръстовище с голям трафик и за тва се блокира. При тва блокадата беше от 9 вечерта до 5 сутринта, когато администрацията на посолството едва ли бачка. Па мислете малко като пишете щуротии!