109

Анонимен

преди 3 години

ЕС и Меркел, защо се правиха на слепи и глухи когато Макрон тероризираше жълтите жилтки,обстреваше ги с гумени куршуми,сълзотворен газ,имаше жертви,и остави хора инвалиди без ръце или крака заради тези куршуми?! Лицемери.

108

Михали

преди 3 години

Всичко което казва професора е абсолютна истина. И за Лукашенко и за *** реакции. Кви са тези от Брюксел? и какви са тези двойни стандарти при протести някъде. Видяхме последиците от майдана на урките, само прасета се настаниха в креслата и няма оправия. Беларусите са от друуга мая. И как пък щяло пиклата с 10% да бъде лехитимен президент? Колкото и да е имало измами, знаете ли колко хиляди стоят зад 1% гласували, как пък да стане такава далавера. Всичко е до болка познато. Лицемерието.

107

Krom

преди 3 години

От къде изкопахте тоя милиционер "професор"?! Драги "Професоре", тапетите вкъщи не те налагат с палки и не те влачат по пода все още! Русия "няма да позволи"?! А къде според Вас, дълбоко неуважаеми отиде правото на избор на самите белоруси? Или викате, не им трябва такова? Те ще изметат дъртия *** и въобще няма да го търпят.

106

Анонимен

преди 3 години

След като изборите не са манипулирани, значи няма проблем за нови избори с межднародни наблюдатели.ПП. Поредният ДС професор пак се изказва.

105

Анонимен

преди 3 години

Тоя професор, е доставен сутринта, топъл-топъл от пекарната на ДС за политически кадри.

104

Анонимен

преди 3 години

Откъде ги намирате тия професори бе... Как ми е писнало от такива...

103

Анонимен

преди 3 години

108- ВЕРОЯТНО СИ МИСЛИМ, ЧЕ ИСКАТ ДА ИЗЛЯЗАТ ЗАД ГРАНИЦА ЗАРАДИ НИСКАТА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА- 129ЕВРО. ДО ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ И ТЕ ПОЛУЧАВАХА ЗАПЛАТИТЕ СИ В МИЛИОНИ.

102

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 105, Как по-точно разбра, че белорусите искат да емигрират, след като населението на Беларус за 30години е намаляло с около 600хил.д. основно поради нисък естествен прираст? За сравнение населението на България за същия период от време е намаляло с над 2млн.д.

101

странни метаморфози

преди 3 години

Чудя се за следното. Само допреди 12-13 години всички българи ревяха в един глас как Света и в частност Европа трябва да се намеси за освобождаването на българските медици в Либия. Как трябвало либийските диктатори да се накажат. По БТВ, а и всички национални ТВ презентиращите стояха закичени със някаква значка.Мина време, освободиха ги, либийския диктатор бе наказан. Нима има някаква благодарност?!? Нееее...Сега ревът е друг. Не закачайте и не давайте оценки за никого. Ако и да коли и беси

100

Въпрос

преди 3 години

Кой е професор Захари Захариев и какви са неговите възгледи?

99

Анонимен

преди 3 години

Не го знам този какъв професор е, но хабер си няма от ситуацията или вече мозъкът му си е отишъл. Беларусите се чудят как да имигрират не защото положението там е много добро. Лукашенко е последния диктатор в Европа. Как може това да се харесва?

98

Анонимен

преди 3 години

В ютюб има док филм - бивш охранител разказва как в деведесетте години са отвлекли и застреляли в една гора лидера на тогавашната опозиция по нареждане на Лукашенко Гледайте и ще видите истинското лице на убиеца ЛукашенкоЗа Лукашенко да фалшифицира избори е детска игра

97

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен/102може, не го знам. ... други пък целуват дупето на меркел- както се казва; "за всеки влак има пътници"

96

Анонимен

преди 3 години

Тоя професор сигурно целува портрета на сталин като си ляга

95

идетрибунал

преди 3 години

Захаринчо пак се изпразни от екрана!Батка трябвало мирно да се оттегли и да дойде нова евроатлантическаеничарска пасмина!Професорче,Батка до сега удържа набезите на московските и други олигарси да приватизират беларуската промишленост,да им завземат пазарите и ги наравят катоукроидиотите!Захарчо,Батка прябваше да попита народа си искали страяната да стигне дъното като най-бедната в ЕС страна-България!Замълчи юда!

94

юбералес

преди 3 години

Професоре, Петербург, Лондон, Париж и Виена, също не са били ''столица'' на Османската империя, ама са се намесили след баташкото клане. Нямаш представа какво става в Беларус в момента.

93

BlackSeaARA

преди 3 години

На който не му е много ясно що за страна в момента е Беларус нека погледне линка: https://investoracademy.blogspot/2015/12/blog-post.html

92

ПроСоТо

преди 3 години

е верно,Брюксел не е столица на континента Европа,но и Фашингтон не е столица на планетата земя,обаче си вре гагата навсякъде по света....Та така:-Кой колкото може..И колко му е голяма "Марината"..И колко са му атомните бомби..И изобщо ,какви са му мераците...."вива Лас Вейгъз"!

91

Ненормалник

преди 3 години

Този червен червей е сляп и глух

90

Анонимен

преди 3 години

В Барселона, Париж и сега в Берлин също яко ги биха и окървавиха, с патрони, газ и бетееери че имаше и няколко убити в един от тези градове... Сега, проблемът очевидно е в легитимацията кой може да чете уроци по демокрация и кой не може и трябва да слуша батко си да му ги обясни тия уйдурми... Очевидно беларусите трябва да слушат и да си записват, че после ще ги и изпитват.