30

Празни приказки

преди 3 години

До ДЪЛБОКА ДЪРЖАВА: От Антоний Гълъбов естествено винаги се очаква да каже нещо срещу БСП. Той затова получава заплата.А и тези двамата само си чешат езиците. Къде са "Отчаяните опити на БСП да извади дивидент от този протест"? Никой от БСП не е хванал мегафон за да убеждава за нещо протестиращите. Да, подкрепят ги, БСП много преди протестите са искали оставката на правителството.

29

Прасчо

преди 3 години

Така бе и с президентството

28

ДЪЛБОКА ДЪРЖАВА

преди 3 години

Питат Антоний Гълъбов, вярно ли има страх според Нинова, заради извънредното заседание? Гълъбов: Разбира се, че не, просто има слаба опозиция Някъде се обсъждат *** кампанията на БСП във Фейсбук? А кога ще се обсъжда *** кампанията на ГЕРБ правителството, в БНР, БНТ, ТВ ЕВРОПА, БГ ОН ЕР, ДАРИК, 24 часа, 168 часа, всичко на шиши Кой ще изкара документи за грантовете на тези ***, и заклейми поне националните медии. Троловете социолози и политолози, и икономисти..

27

ПАРЛАМЕНТА

преди 3 години

МЯСТО ЗА ИЗЯВА НА ФАЛИРАЛИ ЧЕРВЕНИ ПОЛИТИЦИ ОТ КРУШОВСКИ СЕДЯНКИ.ГОЛЕМО ШОУ.... ХАХАХААА!

26

Курнелия жаалка...

преди 3 години

БСП искаше оставка от премиера, но получи от протестиращите червени домати и яйца пред парламента. Весело шоу. Нинова си вкара автогол, и това е последната и глупост засега... С *** начело на Бсп, комунистите винаги ще губят и ще бъдат за смях и подигравки. Не го ли разбрахте все още ?

25

до к.14

преди 3 години

Защо електронното гласуване не може да стане сега? Значи банките може да работят изцяло на електронни носители от няколко години и нямат проблеми, а за БГ, където и хлапаците играят ел. игри, това било сложно! Стига глупости! ПП ги е страх, че поне 1-1,5 млн. гласове ще се включат във вота и те няма да бъдат в полза на ГЕРБ, БСП и ДПС. Признайте си бе, неграмотници!

24

Анонимен

преди 3 години

Лошото е, че депутатите живеят в свой, измислен свят по 4-5 мандата (агите имат по 6-7 мандати) и съвсем се откъснаха от реалността. Тези от управляващите партии, че и Хубавиците на Марешки и остатъците на Сидеров играят комбина с ГЕРБ и хич не ги е еня, че за поне две ПГ това ще е последният танц. ББ недодялано се опитва да остане на власт, но това е доста съмнително. ГЕРБ си отива -бавно засега, със скърцане и запъване на петите, но безвъзвратно. Да видим какви ще бъдат следващите актьори

23

Анонимен

преди 3 години

До Точно такаДа,бееее,да намалят бройката на депутатите и да са им малки заплатите,че да са по-лесни за корумпиране от олигарсите и бандитите,много си хитър!Не щем,така са си добре депутатите.

22

Точно така

преди 3 години

Едни мажоритарни избори и от сцената ще изпаднат всички пиявици, барабар с главната дебела и празноглава.Отваряне на досиетата и повече мръша нЕма да има в парламента ,и 120 лапачи са много , но като ги турят на минимална,хич нЕма да има желарщи.

21

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКорнелия е шеф на лява партия и БСП,не е кобила на Костов,вие умишлено го казвате,че е кобила на Костов,за да не гласуват хората(леви и центристи) за БСП!

20

Анонимен

преди 3 години

До Бсп за смях...БСП може да са смях,може и да не са,но не БСП направиха геницода над българския народ и напълниха гробищата скоростно,нито правеха и тотално подслушване,следене, мачкане, рекетиране на хората по всякакви начини. Дори герберите,които са напуснали ГЕРБ са били преследвани,мачкани,да не говорим за хората на БСП как са били заснемани и са ги уволнявали от работа,следили+мачкали поединично герберите

19

Бсп за смях...

преди 3 години

Най-добре е да целят *** с домати и яйца, защото тя е дебела мишена и няма как да я пропуснат...

18

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКорнелия е кобила на Костов.Освен това е американски агент.Тя не иска властта, а да съсипе държавата по всякакъв начин.--------------Объркал си се,девиза е "няма леви,няма десни,всички сме бесни" и е така и има всякакви цветове на протеста.Нинова е водач на БСП и левите.Също се замисли и защо хората стигнаха дотам,че и Костов и БСП да им се вижда за предпочитане пред ГЕРБ,задаваш ли си този въпрос?През управлението на Станишев нямаше конфликти и преследване,макар че е Шоросоид.

17

Анонимен

преди 3 години

Хората не ги интересува коя партия ще управлява,хората ги интересува да имат достоен живот,добре платена работа и да не бъдат преследвани,убивани и мачкани,това ги интересуваА в последните години точно преследване и мачкане на хората се случваТези протести имат основание.ГЕРБ се изчерпа като партия,това го казват останалите политици,които не са от ГЕРБ и виждат по-добре нещата отстрани.Да не говорим,че левите са буквално смазани от ГЕРБ,без никаква основателна причина,само да показват мускули

16

Баи

преди 3 години

Колко му се плаща на тоя експерт да защитава интересите на -герб

15

Анонимен

преди 3 години

Най-доброто решение на проблема с ниската степен на образованост сред народните представители е в това да бъдат принудени да държат матури, по електронен път, заедно със зрелостниците. Лесно, проверимо, контролируемо и стабилно решение. Когато Пеевски се издъни на елементарния тест по математика, най-накрая ще се отървем от него, защото ще е дисквалифициран на ниво "подборка на персонал". А тези, които са минали тестовете, ще се разправят с него после, по най-ефективния начин.

14

Анонимен

преди 3 години

Вотовете на недоверие са сведени до ниво "цирк"===Съвсем уместен коментар. В Народното събрание има само някакви ***, които си нямат никаква идея защо са там, циркът произтича именно от това. Повечето от тях са от село и нямат необходимите знания, за да защитят дори матура на ниво 12-и клас, а са живели по 50-60 години. Лошото е, че тези неща трябва да бъдат проверявани преди изборите и дори да бъде въведен образователен ценз, ще се намерят начини да бъде заобиколен, от тарикатлък.

13

Сата НАТО

преди 3 години

Аз съм "за" машинното гласуване, но електронното гласуване не може да стане в момента, някой трябва да им го обясни. Невъзможно е технически. -------Парламентарното мнозинство на ГЕРБ приема закон, следващите избори да са ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с машинно гласуване. В същото време Премиерът и шеф на ГЕРБ бави закупуването на машини и така прави изборите НЕВЪЗМОЖНИ. Аз лично бих го застрелял без угризения за това нещо.

12

Е

преди 3 години

Тя Корнито изобщо с нещо друго занимава ли се ?

11

Анонимен

преди 3 години

Ако правилно си спомням, от ВСВ във ФРГ до сега е имало 4 (четири) вота на недоверие, от които май само 2 са успешни. За 50+ години. Тука има вот на недоверие на всеки 6 месеца....И все ще са неуспешни. Без значение кой е на власт!