186

Анонимен

преди 3 години

218. Future... в протестите индивиди с психически отклонения... да съборят от власт Борисов... Тази политически неграмотна сбирщина не разбираИндивид с психични отклонения е номер 218, защо?Борисов е бивш/актуален/бъдещ комунист! Информирайте се! Борисов трябва да се махне, но не и на БСП!Политическата неграмотна сбирщина разбира повече от политика отколкото вие ще разберете през целия си жалък живот!

185

Анонимен

преди 3 години

Тези от сн.1 на Радев и Йотова ли викат "Хайл!" или на Корнелия?

184

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 232Много "млади" протестиращи снимани днес....Пръщят от стамина:))))))))))))))))))

183

Future

преди 3 години

Никак не е странно, че в протестите на червените метежници, предимно хомосексуални и индивиди с психически отклонения, няма нито един българин-европеец. Тази политически неграмотна сбирщина не разбира, че всичките и напъни в защита на червените крадци са обречени на провал, защото дори да съборят от власт Борисов, войната, която предстои на човечеството в световен мащаб, ще ги помете като фекалии в небитието, заедно с диктаторските империи, на които те се уповават...

182

Анонимен

преди 3 години

Вече се внимава какви снимки слагат. Вече не виждаме мрежички а усмихнати лели с вдигнати за поздрав ръце, като на манифестация. Каквото и да се сложи вече като снимков материал все ще е смешно, защото има начин от всяка снимка да се извлече ***. А тази снимка изобщо не е умна. Защо не ми покажат някой палатков лагер лагерните огньове, поетите с китари. Вече отвикнах от тия тъпни, но някой непременно иска да ми ги напомня. Това хич не ми харесва. Но много ще се забавлявам

181

Анонимен

преди 3 години

Много "млади" протестиращи снимани днес.

180

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне до 2-3 дена!

179

Гацо Бацо-фийу...ърь

преди 3 години

КОПИ ПЕЙСТ-т.е. каквото правят протестърите такова трябва да правят и СОФИЯНЦИ на тримата *** от Отровното трио!Блокират улиците пред домовете им;замерят ги с яйца и домати;свирят им денонощно с вувузели и мегафони пред домовете им;носят им ковчези и плакати с черепи и кости и.т.н. да не изброявам всичките им просташки номерца дето им се нагледахме 35 дни в София и страната!!!

178

Анонимен

преди 3 години

Няколко *** са застанали зад дебелия арменец.Да го питат какво мисли за гей-парада,за джендъризма,за Истанбулската конвенция.Той и Бойкикев засега си траят ам това ни чака с твх.

177

Хвалипръцко

преди 3 години

Аз предлагам СОФИЯНЦИ да издигнат барикади и блокират улиците пред домовете на тримата *** от Отровното трио и където ги видят да ги замерят с домати и яйца с пожелания да напуснат София,а защо не и държавата ни!!!

176

Анонимен

преди 3 години

Офффф хайде да идват каманистите че ми писна от джендъриби Интернет електричество и така нататък. Всички млади и стари н текезесето за благодаря работа и да строи живота нов. Та да може партията да има не става това хората да имат. И който пита и задава въпроси в Белене. Е това е рая.

175

проруски-протести

преди 3 години

Комунистически протести не подкрепяме! Долу Бсп! Импичмънт на Грипен Радефф !

174

Анонимен

преди 3 години

Идва Варталомеева нощ!

173

Анонимен

преди 3 години

Това е бунта на палатките срещу тлъстаците с палатите!

172

Анонимен

преди 3 години

До 204:То само такива като теб,червени и в гъ..могат да вярват на Йончева и да я вземат насериозно.Типично за комунистка,да злепоставя и плюе страната си. Червените русофили винаги са предавали България.

171

пияч на БЕЛИНА

преди 3 години

Реципрочно СОФИЯНЦИ трябва да отидат пред домовете на Бабикян.Хаджигенов и Минеков и да започнат "ДЕМОКРАТИЧНО" да ги замерят с яйчени омлети и доматени салати за да видят и те що е то"реципрочна демокрация"и им а ли тя почва в София!

170

Анонимен

преди 3 години

Четвърта блокада в София! Бойко ще хвърли кърпата утре. Тук влизам за да се кефя на стресирани герберасти. Аууу...комунистите идват...

169

Странджата

преди 3 години

Баце докога ще пречи на полицията да си свърши работата ? Май май е верно да си ходи в Банкя !

168

Анонимен

преди 3 години

Много руски *** блеят на площада.

167

Президентът се скри

преди 3 години

Президентът страхливо се скри в миша дупка. Защо ли е така ? От страх ли е ? Да не би да се изплаши от всенародната любов ? Сигурно *** и Решетников така са го посъветвали...Очевидно вече се страхуват от народната любов...