23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15Някои хора още не могат да си набият в тиквите че ние не сме другите държави и като започнат да преживят в тая посока чак се забравят. Ние все още сме твърде далече от тях, дори да бягаме срещу тях пак не можем да ги стигнем. Питаш ли се защо? И на кого са нужни подобни сравнения? Реанимиращите линейки тук са новина. И дано дойде момент това вече да не е така.

22

Анонимен

преди 3 години

И друг въпрос към биби дето сега се разпищолил и фърга пари наляво и надясно като селски ергенин на сватба.Що се дават такива линейки на болници, които са в столицата а не се дават на болници които са отдалечени от ''голямата медицина'' там?

21

Анонимен

преди 3 години

"Генерале, съжалявам за това което Ви се случи и се срамувам"Какво му се е случило? Изцепи се като селски бек и се ската за няколко месеца от медиите преди да изпълзи пак мислейки, че селската му проява е забравена. Той трябва да се срамува, че поруга пагона и честта на армията със селташкото си изпълнение.

20

Анонимен

преди 3 години

Генерале, съжалявам за това което Ви се случи и се срамувам заради тези които не се посвениха да Ви плюят и наричат с какви ли не имена. Вие, за разлика от някои Ваши колеги сте достоен и пазите честта на пагона. Просто защото не сте само военен, тоест не толкова задръстен. А сега ще Ви търсят кусури и тук във Вашата работа. Нагло е, не мога да не го кажа. Но се насявам да продължите да си вършите работата. Така правят истинските достойни хора. А Вие сте такъв, това не е четка.

19

Анонимен

преди 3 години

Мутрата дава първо на доверините хораТози.измислен генерал.е за пандиза

18

Анонимен

преди 3 години

Нищо против Мутафчийски, но имам следните въпроси:-Защо тези реанобили се дават на медицинска академия?-Какво е съотношението в София военнослужещи/останали+деца? -Кои са болниците в София, към които има най-голяма нужда от такива автомобили и колко са доставени в последните 30 години там?-Кой има право да се лекува в Медицинска Академия?

17

Анонимен

преди 3 години

Представете си в която и да е друга държава местните медии да съобщават за закупуването на 8 линейки и шефът на ВМА да се хвали с това сякаш е вкарал болницата във 22-ри век. За това му се отпускат ПАРИ ОТ ДЪРЖАВНИЯТ БЮДЖЕТ ВСЕ ПАК!

16

Чебурашка

преди 3 години

Хейтърите отново нападнаха генерала.

15

Анонимен

преди 3 години

Нали щяхме яко да мрем бе плешив ***? Къде са ти чувалите за трупове и камионите?

14

Анонимен

преди 3 години

В повечето държави това дори не е новина, която да си заслужава да се отрази от медиите. Да не забравите да ни кажете и когато Мутафчийски е разписал доставката на и на канцеларските материали. Доставките на поръчаните санитарно-хигиенни материали също е важна. Все пак трябва да знаем и дали новата тоалетна хартия е "в унисон с концепцията на ръководството за развитие и модернизиране на всички структури".

13

Глобалистката гадд

преди 3 години

харчи Български пари за прескъпо оборудване от САЩ и си пълни гушата с комисионни !!!разстррел за цялата хунта на Ттиквоча !!!

12

Анонимен

преди 3 години

Болници получават линейки и всички коментари са за политика, накъде отива този свят! Все ми е тая кой е управляващ, утре ще е друг!

11

Анонимен

преди 3 години

Доло Мотафчйиски доло доло

10

Анонимен

преди 3 години

О, подарък за лоялното поведение тази пролет.Очаквахме го.

9

Анонимен

преди 3 години

А лубрикант кога?

8

ХАхахха

преди 3 години

Спокойно, нали си *** на Бойко, още ще има...

7

Анонимен

преди 3 години

Един беше снимал как в Ню Йорк обикалят празни линейки и в продължение на два часа само една линейка спря пред болницата. Дано не ги използват за това да всяват паника.

6

Анонимен

преди 3 години

За какви бойни травми се говори? За самообгазилите се полицаи с димки ли? Колко ни набтоява атмяита към моменга, за да купуваме самолети, подводници, реанимибили за бойци с травми и прочее? Защо не зачислят на пирогов такива линейки?

5

Анонимен

преди 3 години

Любовта между генерали е позната още от римско време

4

Анонимен

преди 3 години

Кошмара на червените форумни неудачници