66

Стани да седна

преди 3 години

Дайте да свалим лошия Лукашенко. (Да може да дойдем ние, добрите американци на власт.)

65

Анонимен

преди 3 години

Бог да пази беларусите! Дано успеят да различат истинското зло и да не последват съдбата на Украйна.

64

Анонимен

преди 3 години

Вече никой не вярва на сорросоидните пасквили. Лукашенко е президент на Беларус, а Крим е руски. Свиквайте.

63

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и почитания, господин Лукашенко ! Велик държавник ! Само така се действа срещу предателите и престъпниците !!!!!!

62

Анонимен

преди 3 години

В беларус няма загинали. Има двама и то не се знае дали не са починали от корона вирус. Или свръхдоза. Или некачествен алкохол. Всички арестувани ги освобождават в момента, но са с административни наказания, разбирай глоби ;))) Е сега със сигурност незаконните опозиционни протести ще спрат, понеже за протестиращите загубите силно ще надвишат печалбата от протестирането ;)))

61

Анонимен

преди 3 години

До 73 реалносттане само полски но и *** информация на беларуските служби и за украйнски майданисти сред протестиращите. Лукашенко знае това но не предприема нищо !

60

Христо Христов

преди 3 години

Редакцията би трябвало да отговаря за откровени лъжи като поста на Да/27.

59

реалността

преди 3 години

КАКВО ПРАВЯТ ПОЛСКИ РАДИКАЛНИ ФЕНОВЕ ПО ПРОТЕСТИТЕ В БЕЛАРУС???АКО ЛУКАШЕНКО Е ДИКТАТОР ТО ТОГАВА КАКЪВ Е МАКАРОН КОЙТО БИЕШЕ ХОРА ПО ПРОТЕСТИТЕ МЕСЕЦИ НАРЕД И НЕ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ЗА ГНУСНИЯ ЗАПАД МЕРЕНЕТО С ДВОЕН АРШИН Е ПРИСЪЩО ВИНАГИ КОГАТО Е НАШ ВАШ!БОЮ ДИКТАТОР ЛИ Е?ИЛИ ТОЙ Е НАШ И МЪЛЧИМ?ВЕЧЕ МЕДИЙКИТЕ СТЕ НАЙ ГНУСНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ И СЪУЧАСТНИЦИ НА ТЕРОРИСТИ КОИТО УНИЩОЖАВАТ БЪЛГАРИЯ 31Г.КОЙ ЗАПАЛИ В УКРАЙНА -ОДЕСА ЖИВИ НАД 300 ЧОВЕКА ПАРШЕНКО УБИЕЦ И ТЕРОРИСТ ЛИ ?

58

HeinrichHimmler

преди 3 години

Навсякъде протестират, само в България медиите не отразяват протестите като хората ! Но малко време остава на Бойко и крадливата му хунта !

57

Наблюдател

преди 3 години

Прокситата на Путин така се крепят на власт - с фалшификации, лъжи и насилие. Но улицата ще ги помете. Включая и нашите проксита!

56

Васко е фукльо

преди 3 години

Губели страха си...Имат много здраве от арменския поп.

55

Анонимен

преди 3 години

През последните дни коренспондентът на BBC в Минск Татяна Мелничук наблюдава протестите в Беларусия от първо лице - от прозореца на луксозното си жилище в центъра на града.

54

Фори е леке

преди 3 години

Губели сраха си, казва авторът, на мен ми се струва, че губят ума си, както ние загубихме нашия през 97-***. Но,... само времето ще покаже какво са загубили, сраха си или ума си.

53

Анонимен

преди 3 години

Спящите турски клетки се активизираха.

52

Боривое Шурдилович

преди 3 години

Всичко е театър на абсурда. Лукашенко е лош, а протестиращите са прикривани от световните медии като защитници на демокрацията, дето я сърбаме вече 30 години.Нищо добро не чака Беларус.С и или без Лукашенко.Залогът тук е демократизацията на Беларус, разбирай навлизането на американците. Играта подмолно е да бъдат натикани американски интереси, прикрити като демократични.Тва е картинката.

51

Фани

преди 3 години

*** Христова, превеждането на статии от сайта на BBC не се нарича публикация, а ПЛАГИАТСТВО!

50

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 59Тролче жалко, скрил си се зад клавиатурата и драскаш безобразия, защото си на безопасно. Няма такива жалки стра*ливци като вас. Женички.

49

Анонимен

преди 3 години

Могат ли да гласуват? - могат. Могат ли да пътуват? - могат, само че Западът не ги пуска. Могат ли да протестира? - могат. Имат ли индустрия, работа - имат. И какво тогава - и аз бих гласувал за Лукашенко

48

Анонимен

преди 3 години

Кво насилие бе? Одят си по кварталите най-свободно. В центъра при властта и без това нямат работа.......

47

Светозар

преди 3 години

Видеото от 50 - я етаж ли е снимано ?