13

бкп

преди 3 години

абе другарката импексова няма ли пак да прави спа конгрес ?

12

ХХемус

преди 3 години

Човек да почваме ли урока по история!В една османска империя,колко народа е имало,и кои са били на служба при султана!!Ще ти кажа за едни наши национални герои,дето са бачкали за империята,ама тогава ще ме анатемосате!

11

До 13

преди 3 години

Защо Турция да ни е братска? 500 години са ни секли главите ,защото сме християни. Иначе рускините са красиви,ама много палави.

10

Хемус

преди 3 години

И през това време руснаци и немци са на туризъм в братска Турция!На мен ми тежи единствено за рускините!Да ми се жалват от семейния живот,от Путин,да ми разправят че всичките са' ръководни кадри' в еди си коя компания,да удари бутилка охладено бяло вино с плодове и после ой

9

Аз

преди 3 години

България не може да се състезава със Средиземноморските страни и да залага на морски туризъм, 300 км са нищо, но с минералните извори може, но с човешко лице ,не мутренско. България има достатъчно сектори в който да бъде водеща страна и да предложи нормален и достоен живот, но мутри те ни са много алчни и подмолни. Друго си бързите пари: наркотици, проституция, хазарт, и други все ''почтенни" тарикатлъци.

8

Анонимен

преди 3 години

Това означава, че ще унищожат и малкото останало производство.

7

Анонимен

преди 3 години

Българския туризъм при ГРЕБ направо заСПА

6

Анонимен

преди 3 години

3% от БВП? Тотални глупости пишете.

5

Анонимен

преди 3 години

Тая оправи езиците, сега и туризма подхвана

4

Споделено

преди 3 години

Направо го закривайте тоя СПА. Само като види човек цените на тия процедури,му се изправят косите. Ако има заболяване ,ще предпочете минерални бани. Те и чужденците не щат толкоз пари да дават.

3

Анонимен

преди 3 години

Ако бях аз, щях да кажа " 200 процента до 6 месеца". Кво, нали и без това сме седнали да фантазираме и да се лъжем.

2

Анонимен

преди 3 години

Мдаа.За съжаление туризма във вида, който го познавахме до сега няма да има. Безмислено е да се наливат пари за подържането на огромни комплекси. По-добре да се насочат към селският туризъм. Там евентуално би могло да има повече желаещи от колкото да си киснат мазолите в хотели с по 100-200 посетителя по време на пандемия.

1

Анонимен

преди 3 години

Някой е спал отвит,туризмът във всичките му форми в близките 5-10 години такова дърво ще яде,че ни е бедна фантазията!