25

Анонимен

преди 3 години

То една прогноза за време не може да се познае за утрешния ден, какво остава за след 60 г.Тази статия ще сме я забравили... ако сме живи, че света се е превърнал в АД !!!

24

българин

преди 3 години

Да правят каквото си искат!Аз дотогава ще съм умрял!Все ми е тая!

23

ДивоК

преди 3 години

Преди 2 дни новината беше до 2035г. Сега 2060? Тва заприлича на Ковида, тука има, тука нема.

22

Анонимен

преди 3 години

Перник ще стане софийско пристанище, а ще ходим на морския плаж на Волуяк, какво по-добро.

21

Анонимен

преди 3 години

Суперско, ще карам дизела на макс, за да ускоря процеса. Обичам топлото време.

20

ГосТ

преди 3 години

# 21братчед, по кратък срок са ледниците в Алпите, Андите и Хималаите. Справка няма да ти давам. Ако си грамотен, може да провериш, което ме съмнява. А в още по кратки срокове, другото лято силно се надявам бг черноморието да остане без вода. Само т'ва ви оправя ***- тояга на момента. Бъдещето ви е много непонятно.

19

Бойко Харам

преди 3 години

Супер, ще я асфалтирам

18

Ясен Желязков

преди 3 години

Абе, дайте един по-кратък срок, че да видим как лъжете. След 40 години повечето от четящите това ще са в гробищата. Няма как да проверим, и с това спекулирате. Искам краткосрочни, но пък верни прогнози. Примерно : месец август до края ще вали и ще гърми и ще е неприятно горещо, септември пък ще е сух и с горещи дни и хладни нощи, октомври ще застуди, втората половина пък ще е хубава топла есен. Ще кажете - заяждам се. Е, преди 40 години обявиха "Глобалното затолляне". Засега имаме 0.6 градуса.

17

Пророк

преди 3 години

Абе хора до 2060 половината население ще са само г.нусни *** Като има толкоз обратни няма да има и деца. Човечеството вече ще си е заминало от тая толерантност.

16

Години по-късно

преди 3 години

Горките бели мечки........ Тегло ги чака!!!

15

Анонимен

преди 3 години

Тръмп е виновен.

14

12

преди 3 години

..ей,тая бърза смяна на номерата на коментарите обърква,да знаете!..Макар че изчезването на "11" би могло да бъде в мой интерес,но аз не се плаша от шантавите "критикари"..Напротив,радвам им се..../това-СЪВСЕМ м/у другото!!/

13

Браво!

преди 3 години

И от това топене на ледовете в Арктика нивото на Черно море ще се вдигне с над 12 метра. Да му мислят тези, които строят подпорни стени изглеждащи като хотел.

12

12

преди 3 години

до "11":-пия си бирата,фел!..Апчеата са за теб!

11

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Еми , да може и да се стопи .Като толкова ви е грижа спрете да печатите пари и да ги раздавате за вояжи, дрехи , празни апартаменти ... Или кой го е грижа , А!

10

НЕ СИ ГАДАТЕЛ

преди 3 години

До Gadatelа ***.Ако ходехме на църква, щяхме ли да видим леда в Европа??

9

Анонимен

преди 3 години

До 2060-та миже да съм милиардер, ама може и да не съм. Аман от глупости!

8

ПроСоТо

преди 3 години

през 2060-та популацията от живите същества,останали след Събитието,ще бъде заета с друг проблем..Топенето на ледовете ще бъде последната им грижа....Обаче осъзнавате ли?..-Според учените,тоест хората на науката,които се занимават с тия неща,земята е на 4.5 МИЛИАРДА години...Човешката популация,която е успяла да ОСЪЗНАЕ по някакъв начин че покрай нея стават най-различни неща,е от..има нема десетина хиляди години...Та..:-"Къде сме ние във Времето?"..И какво ще стане СЛЕД нас?

7

ЧИТАТЕЛИ

преди 3 години

Нито едно далечно предсказание не се е сбъднало.През 70-те се предсказваше, че в началото на 2000 Европа ще е покрита с лед.нещо не го виждам.През ~2020 трябваше да има енергийна криза, без АЕЦ Белене, нещо не я виждам и т.н.

6

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Мурманск ще стане...курорт като Слънчев Бряг;блазе им.