62

епидемиолог

преди 3 години

Носенето на маски увеличава вдишването на собствения издишан СО2 задържан от маската и намалява приемането на кислород в дробовете. Освен това една маска носена продължително, става тотално огнище на вируси, и всяко нейно намесване с ръка или сваляне и слагане,- прави ръката вирусен коктейл за разпростравяване.

61

епидемиолог

преди 3 години

Пак едни лакоми хора искат да намалят скоростта на разпространението на вируса, и продължат агонията, за да дочакат ваксините си . А само бързото му разпространение сред здрави и млади хора е основния фактор за приключването със всеки вирус.Ама ония продължават безумието за да наложат, един ден задължителни ваксини. И за да съпят малките и средни бизнеси.

60

Хм!

преди 3 години

Изглежда източногерманците са по-свободолюбиви от западняците.

59

Анонимен

преди 3 години

До 71Няма нищо общо...

58

Анонимен

преди 3 години

До 69Ами за това се сменят бе, или вие искате да ги завещаете на внуците?

57

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще ги изключват и ако не носят бурки.

56

Анонимен

преди 3 години

Е от ГЕРБ вече прекалиха ...

55

Анонимен

преди 3 години

Дори на опаквоките на кутиите с маски пише,че са вердни,до какво водят склед дълго използване,тези маски,маски,маски...

54

Анонимен

преди 3 години

До ЧИТАТЕЛТакива като теб най-добре да си държат децата у дома,и да се учат дистанционно,а дургите да си ходят на училище докато се създаде ваксина.. Като се създаде си ваксинирай детето,и ще си спокоен.

53

Анонимен

преди 3 години

До ЧИТАТЕЛАко в Бг училищата стане, като Германия бг родителите ще протестираме.

52

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

И у нас трябва да е така - вън от училище всички тези които не спазват правилата.Изключване от училище от цялата страна - вън т.н. хиперактивни, или простохулигани, училищата за нормални, желаещи да учат, а не да пакостят, деца!Тези които ходят на училище, за да пречат на другите трябва да се изхвърлят.

51

Анонимен

преди 3 години

Каква ти Германия бе, там се ограничават права и свободи. Има терор и репресии върху хората. Вземете пример от ***, люлката на демократията и свободията. Тук всеки е разспасан и прави каквото си иска, няма никакви мерки, защото няма такова животно като Ковид, никой не спазва закони, и всеки може да реши да си направи къмпинг скара-бира на уличното платно, защото полицията няма да те пипне, а даже може да ти донесе кафе с бисквитка.

50

Анонимен

преди 3 години

Излиза че в германия се дискриминират децата неносещи маски.Моите деца като тръгнат на училище тази есен няма да носят маски.

49

Handel

преди 3 години

До Анонимен 54Ами бабаягата меркел е също като бoko. Само че бoko е алчен за пари, а тя за власт, И поради същата причина имитира дейност и нагбетява страх и несигурност. При такав психическа мнагласа дали е българин или германец няма голяма разлика - много хора си мислят "абе да не стане по-лошо"

48

Анонимен

преди 3 години

Кога поне един доктор ще обясни на малоумната публика как работи имунната система и колко вредни са тези маски за баланса на процесите в организма? Утре децата като се тръшват от всяко леко грипче ща питате защо и ще ги тровите с антибиотици. Аз все още вярвам че поне в Германия има свестни лекари.

47

Тогава

преди 3 години

Значи всичките турци ученици трябва да ги изключат.

46

Тръба

преди 3 години

Тези от 1 до 4 клас трябва да са със син намордник (чавдарчета). От 5 до 8 червен (пионерчета). За комсомолците - противогаз (слонче). Комуняrи, фашаrи, седесари, всичко е по един сценарий.

45

Анонимен

преди 3 години

Умопобъркaни фашуги. Точно тия нeнормалници ли трябваше да ги настигаме. Май те нас трябва да ни настигат.

44

Анонимен

преди 3 години

Така се прави в организираните общества. Настоятелството го измисля, и свежда до подчинените. И няма не искам, ама може и по друг начин. Това се нарича ред.Който не може да се справя, системата го изхвърля. И няма значение добър или не толкоз е реда. Винаги ще има недоволни. Това е тест за общността и умението индивида да си знае мястото. Това е възпитаван векове.

43

Анонимен

преди 3 години

Колко скоро тия либерали Сатанисти ще бъдат линчувани. Ще изключват деца заради не ноесене на маски. А бе ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ С ЦЕНТРАЛИНИЯ ???