44

nvm

преди 3 години

Само да попитам .Аз съм инвалид и мога ли да се кача с такси ?Не за мен за един приятел питам.Таксито е електрическо .

43

SarsCov2

преди 3 години

Какво стана с италианския ***? Превърнахте ни в боклукджийската кофа на ЕС. Третия свят, наглеци мръсни! Няма да има покой нито за руската, нито за американската олигархия. *** you USA, *** you Rasha!

42

гост

преди 3 години

Абе *** пернишки хореограф. За какви авто-мивки и офроад на седемте рилски езера говориш бе. Как е допусната това безобразие бе министре на Околнота среда.

41

Анонимен

преди 3 години

Пак гледат от къде да откраднат за последно

40

Анонимен

преди 3 години

Циници безсрамни! Всичко ви е след дъжд качулка *** долни! Нима сега виждате и чувате за своеволията в Рила от разни ваши мутри с джипове ,които кроснат из планините и рушат природата?

39

Анонимен

преди 3 години

Аз съм против засипването на рилските езера с чакъл. Освен това в плана за управление на парка е предвидено единствено подновяване на туристическата маркировка. Няма пътеки, няма чакъли, няма първи копки, няма ненужни и измислени строежи. Ревизоро да вземе да прави само това, от което разбира. Тоест - нищо.

38

Дъновист

преди 3 години

До Анонимен 38Иска ти се, ама няма. Аз спах при дъновистите една седмица на палатка и като се върнах от почивката и се почувствах добре. Никой не може да ти забрани да си починеш на планината на палатка или на хижа.

37

Анонимен

преди 3 години

Ха,може да са на кмета

36

Анонимен

преди 3 години

А джипките най-вероятно са въртели на черно.Кметът нещо ще каже ли ?

35

Анонимен

преди 3 години

А сега да забранят и на дъновистите да спят на палатки по цели седмици горе, защото става отвратително. И нещата съвсем ще се оправят.

34

лигльовци!

преди 3 години

Само аз ли се чудя защо ти е автомивка за офроуд автомобил? На Рилските езера? Налял си хиляди пари в окачване, пружини, рамка и отиваш да миеш тоя танк точно горе? Тия използват цитирам "сервизен път, защото това е сервизен за лифта." И това ли ви е офроуд? На сервизен път, където минават уаз-ките на спасителите и техниците на лифта? Офроуд приключения разправят. Някакъв си те вози и ти гледаш тъпо-през прозореца. Елате на мотокрос писта, бе смелчаци. Строшете няколко ребра да видите как е.

33

Анонимен

преди 3 години

Никакви джипове на Рила, точно така.

32

Тошо

преди 3 години

Значи и на Рила вече не може да се качваш с джипа, ееееееееее то и на плажа по дюните не може вече, ами то тогава ние сме си....... европейска държава, а до вчера бяхме част от Африка, бед да го обиждам този уникален континент.

31

Анонимен

преди 3 години

Пари за оодръжка не се отпускат. Тъй като трудно се изпирт. С нова база и проектиране далеч по бързи и сигурно.

30

Анонимен

преди 3 години

Приближава се деня в който на Рила ще може да се качиш, само ако си член на екоталибанската секта или си платил на техен гуру-шаман. В Конституцията се споменава за свободно придвижване, но тя не е важна, в Рила важи само екотлибанския кодекс, държава в държавата, там едни НПО-та решават какво може и какво не.

29

Ти да видиш..

преди 3 години

До Tawq 23 Вярно бе.Какво ще авто мият като забраняват джиповете и всички МПС ?

28

Lan

преди 3 години

От сега мога да предвидя какво точно ще се случи - база за много пари, после няма пари за поддръжка, продажба и някой с частно имение (апартаменти) за безпари на територията на резерват!

27

Lan

преди 3 години

И не разбирам защо да е нужна НОВА база при положение, че хижата на Рибното езеро пустее и може да бъде използвана с минимален ремонт само.

26

Lan

преди 3 години

25, масата НЕ иска пътека на езерата!!! Това е резерват, не е парк, и момента хората правят достатъчно поражения само с присъствието си.

25

Sichtpunkt

преди 3 години

Не разбирам, защо масата се противи, че искат да се устрои пътеката и за това е необходимо да се използва строителна техника?!Пътеките за това са пътеки за да ни носят изживявания и забавление! Или искаш аутобан да направят до връх Мусала?