739

Www

преди 3 години

И някой изобщо вярва ли на такива поръчкови изследвания. Просто в този сайт е пълно с ***. Лично аз познавам само едно семейство ,което не подкрепя протестите ( просто не се вълнуват от нищо) останалите са през ден в центъра. Та такива измислени извадки са последен напън (миризлив) на управляващите.

738

A

преди 3 години

А запитвате ли се защо? -защото ни омрързна от крадци и далаведаджии, следващите също ще дойдат за да крадат, а не за доброто на държавата. И ще бъдат още по нагли - от 30 г. следващите управници са били по-нагли, неграмотни

737

Анонимен

преди 3 години

Спомням си младите нахъсани юпита, които с царя много чевръсто откраднаха каквото видяха! Не се посвениха да откраднат земята на няколко университета и да построят огромни хотели и спа центрове!!!

736

Ха

преди 3 години

До До ХаНе зная, колко се краде и от къде се вижда, но преди хората го усетиха по джоба си! Тогава долара хвърчеше нагоре и им изсмукаха всички спестявания, оставиха ги на 3-7 долара заплата и въведоха купони за хранителни стоки! И точно родителите на днешните "протестъри" са висяли на опашки с купончета в ръка чудейки се, как да ги изхранят!

735

Анонимен

преди 3 години

Глупости! Точно обратното е.

734

Minuva42

преди 3 години

До До ХаНа Черепа бизнеса ли визираш?Защото като говорим за крадене на бизнес се сещам също за Мтел, Майкъл Чорни...Каква е разликата?БСП, СДС, НДСВ, ДПС, ГЕРБ, ДБ - някакви си буквички. Зад тях едни и същи.

733

ПроСоТо

преди 3 години

До едини аз съм с такова впечатление!..От десетките познати има само двама-една със склероза на мозъка,както ТЯ САМАТА твърди и един 80-годишен кукундел,бивш партиен секретар на кварталното бкп,които "харесват" тиквата и Харема му.Всички останали просто се чудят как може такива ПРИМАТИКАТОБОКОТИКВАТА и неговата Хунта да успяват да ВЛАСТВАТ над цялата нация...ние ПАК сме УНИКАЛНИ!!!..И В ТОВА ОТНОШЕНИЕ..

732

До Ха

преди 3 години

Да при всички се е крало и пак ще се краде, ама да е с мярка. Тези нямат мярка/ или им е много голяма мярката/. От самолет се виждат кражбите на ББ. Вичко се строи скъпо и некачествено,после ремонт на ремонта и пак милиончета.Освен това съсипват много хора като им крадат бизнеса.

731

Ха

преди 3 години

До ИнтелигентенДа изберем царя пак, или най- добре БСП! Онези хич, ама хич не крадат, само където раздадоха парите на хората с куфарчета на своите и се пръкнаха новите олигарси и бизнесмени! То и за това бизнеса е "процъфтяващ", защото куцо и сакато стана "бизнесмен"!

730

Анонимен

преди 3 години

Авторката на статията журналистка ли е ? Защо не е проверила дали изобщо това е "социологическа" агенция ?

729

Анонимен

преди 3 години

На тази лъжлива агенция хакерите тази нощ й смениха името на Банкя Аналитика.

728

един

преди 3 години

МОЕ, лично социологическо проучване, проведено между близки, приятели, познати и колеги:одобряват политиката и правителството на ГерП - между 10% и 15%не одобряват политиката и правителството на ГерП - между 60% и 65%не ги интересува какво се случва, но искат да живеят без напрежениеОсем члена на семейството ми НЕ одобряват ГерП, борисов и гешев и искат избори сега и главното - избори които не се организират и контролират от управляващите.

727

Мехуро

преди 3 години

На тая псевдоагенция и това псевдоизследване някой вярва ли? Ако бяха толкова добри данните за гепавите защо им е да пускат армията от *** под 70% от новинарските сайтове в страната?!?!

726

Щерю

преди 3 години

На предишните избори ония умници Кольо Колев и Андрей Райчев предричаха, че БСП изпреварва електорално ГЕРБ на национално ниво - пък след изборите се скриха като някакви мишоци...

725

Анонимен

преди 3 години

Баце подари пристанище на Доган до 2054г. Вероятно и му е ду хал, за да се знае кой е шефът.

724

Анонимен

преди 3 години

Бате се понаучи и ги чувства нещата и ги остави да се дискредитират! Лято е и сега е момента да осмърдят малко центъра. Макар и да омръзна вече бате и да си е доста *** той стои по- добре от нехранимайковците по кръстовищата. Абсурд е този Христо и тези битиви злобни физиономии да управляват каквото и да било, камо ли държавата!

723

Анонимен

преди 3 години

Този който е собственик на "БАРОМЕТЪР БЪЛГАРИЯ" - Николай Борисов Николов - той социолог ли е ?

722

Интелигентен

преди 3 години

Чета,чета,чета почти всичко АКТУАЛНО днес.Заключението ми е: БЪЛГАРИЯ Е НАСЕЛЕНА С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО и УНИКАЛНО *** НАРОД.Тия от ГЕРБ и(същите им и автентични близнаци),Най-мръсните МРЪСНИ *** от българският народ-копоите от зловещата Държавна сигурност,които НИ КРАДАТ,КРАДАТ,КРАДАТ и ни"управляват" през последните 11 години.Аххх,аххх...как ни КРАДАТ само,Мале,майчице как ни крадат-нас,НАРОДЪТ,ДЪРЖАВАТА И БЮДЖЕТА. КАК,КАК,КАК ЯКО НИ КРАДАТ.И....народът ги е "избирал?",и е"гласувал?"за тях?

721

555

преди 3 години

Един протестър ми се изповяда, че бил издънка на баща алкохолик и майка истеричка и му било хубаво в палатковите лагери , защото имало какво да надгражда .

720

до чичо Гошо

преди 3 години

Сайтът им едва ли е хакнат. Вероятно нямат 120 лева за хостинг и домейн и някой зевзек го е купил