5

Анонимен

преди 3 години

Какво е това измишльотинще? Предвидили с алгоритъм? А на шофьорските изпити ще го пуснат ли тоя алгоритъм, да предскаже въз основа на паданията с колело като дете, колко вероятно е да направиш катастрофа? Това чудо е като онзи стар филм с Том Круз, само че с малък бюджет

4

Анонимен

преди 3 години

Много празни приказки, за да оправдаят липсата на резултати и сериозно отношение към учебния процес.Всеки алгоритъм първо се описва и после прилага. Междувременно се проверява с предварително обработени данни. Това изключва твърдението за не прозрачност.И върху тези неумности градят статия! Явно някой друг алгоритъм е завишил незаслужено оценките на автора, щом се излага по такъв начин.

3

Анонимен

преди 3 години

Ами като са толкова добри с алгоритмите, направо да ги използват за да предскажат, кой ще получи Нобелова награда в бъдеще. И после щи ми разправят всякакви за изкуствен интелект.

2

Анонимен

преди 3 години

Всичките тези анализи имат смисъл, ако при кандидатстването има конкуренция. Тук за конкуренция може да се говори само за някои специалности като Медицина и Право, например. А в останалите влизат на практика всички с оценки над 2.

1

Анонимен

преди 3 години

А нас какво ни интересува това, като си имаме матури и никъй не ги е анулирал?