31

Анонимен

преди 3 години

Трактори по границата, а...На сега туй дърво, на ти още едно!

30

Да ви го кажа

преди 3 години

Гърция винаги се е държала презрително към България. Що пък трябва ги жалим? Години наред унижаваха българки,които им работиха като слугини. Дори жени работили законно и плащали осигуровки,Гърция НЕ им плати пенсии. Не признават дипломите на медицинските ни сестри,май и след като влязохме в Е.С така остана

29

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Не ходете в Гърция .Стойте си в изтърбушения кенев.И чакайте помощи от ЕС

28

Анонимен

преди 3 години

И кое му е печалното?

27

наблюдател

преди 3 години

Да им имаме печалния рекорд на гърчолята.

26

Смех

преди 3 години

Западняци по островите след Септември няма да има заради вторите вълни и нови ограничения. На гърците им е ясно това и бързичко вдигнаха бройката.

25

David

преди 3 години

Е та ние имахме над 300 в даден момент и си беше само статистика

24

Анонимен

преди 3 години

До СмехНе знам дали знаеш, но на голяма част от гръцките острови сезона е до края на октомври, а не средата на август.Като добави, че гърция бяха със затворени граници за всички до 15 юли.Само един месец сезон при нормални за тях 5 е доста зле

23

Анонимен

преди 3 години

Явно в Гърция се е напълнило с чужди туристи убедени, че вирус няма и че всичко е измама.

22

Анонимен

преди 3 години

Какви ги пишете? В Индия са 70 хиляди новозаразените за вчера, а не 700 хиляди, което според броя на населението не е много. В САЩ не са по 10-20 хиляди на ден новите случаи, а 50-60-70 хиляди, вчера са малко - само 54345, което е много, все едно в България да има 1140 нови случаи за ден.

21

Смех

преди 3 години

Преди 2 седмици бяха 10 човека сега са 200 - може би щото наближава края на таз годишния по-къс сезон и ги подготвят за ново затваряне от Септември?

20

Обективен

преди 3 години

Чак пък печален? Вижте какво става в Индия. 700 000 новозаразени за 24 часа. На писалия статията мнооого му е мъчно за Гърция,която лакомо си присвои Беломорска Тракия и я галеницата на Е.С. получаваща най-често безвъзмездна помощ.

19

Munchen_DE

преди 3 години

Милион мъртви, тези хора чуват ли се какво говорят? Колко е населението на Гърция? Явно и там плашат с хладилни камиони, чували и яко измиране... една и съща схема навсякъде!

18

До 15

преди 3 години

Ами значи по твоята логика тия които са най-дисциплинирани,не се събират с много хора и пропуснат за една година да отидат на море,те ще оцелеят. Ти може да не искаш да стоиш на едно място,но ако от това зависи да не се заразиш? С колкото по-малко хора се срещаш, колкото по-малко ползваш градския транспорт или дори ходиш в супермаркета,по-малко е и рискът да се разболееш. Щом си имам интернет и мобилен,книги не е проблем когато ми е скучно рисувам, не го приемам толкова трагично.

17

Анонимен

преди 3 години

Е 200 е добре в САЩ още са по 20к на ден. Очевидно 200 е нищо и правителствата решиха да освободят някъв туризъм за сметка на малко нови болни. Което е логично.

16

Реалист

преди 3 години

Основният разпространител на заразата е туризма, особено международния туризъм. Гърците се опитаха да спасят туризма, който е много важен за тях, но май не се получи. Принципно всяка една държава трябва да въведе задължителни предварителни тестове за всички идващи от чужбина и повторен тест до три дни след минаването на границата, ако вече не е напуснал държавата.

15

stiling

преди 3 години

Това показва само едно, колкото и да затваряш, колкото и да ограничаваш все тая. Просто навсякъде в света, първо народа е уплашен и спазва дисциплина, след време почва леко полека да неглежира мерките от тук от там да пропуска по нещо. И на края свиква с проблема и не му пука и си живее по старому и давй през просото. Особено лятото как да се затвориш в къщи? Шило в торба не стои.ТЕСТОВЕ, QR КОДОВЕ, ЗАТВОРЕНИ ГРАНИЦИ, ПРОПУСНАТИ ПОЛЗИ И СЛЕД ДВА МЕСЕЦА ПАК СЪЩОТО. МАЙ САМО ВАКСИНА ЩЕ НИ ОПРАВИ!

14

Сезонна вирусология

преди 3 години

И що им бяха кодове, тестове, затворени ГКПП-та .......Пак са в торище#о и те - като нас , де !!!!!

13

Само отбелязвам

преди 3 години

А в Германия са 1142 за последните 24 часа. Тъкмо го съобщиха по националната им телевизия. Въведоха задължително маски за всички ученици в училищата им,но хората като цяло са спокойни. Нямат намерение да *** и не се поддават на истерия.

12

Анонимен

преди 3 години

То не може хем ..я до края,хем душата в рая! Рискове на професията се вика на това,не можеш да разчиташ да приемеш над 30 милиона туристи ежегодно и същевременно да се опазиш от тая гад!