54

Морски

преди 3 години

Много слаб сезон!!!! С голям зор ги докарах до 100 000лева !!!

53

Анонимен

преди 3 години

Абе не питам от завист,но ми кажете,моля-всички реваха,че нямали работа,пари,висели по бюрата по труда,а рязко хукнаха по курорти?Това като в центъра на София да тръгнеш по обяд-всичките заведения до едно пълни.Абе кой ходи на работа в тая държава,как го правите тоя номер?Питам като човек,дето цял живот се труди.И понеже им знам цената на тия кинти не смея да ги хвърля за 2 седмици лежане на хавлия,поне не и в това време вече.Как никой не ходи на работа уж,а са с по 3 коли пред блок,и почивки...

52

И се отвратиха

преди 3 години

не съм очаквал такъв регрес, такъв упадък.Призрачни хотели, кофти храна, никакъв ред.Високомерно отношение - стремеж да бъде унизен почиващия, защото е избрал Българското.

51

Уууу

преди 3 години

Еййй, ще вдигнете кръвното от вълнение! Вие май найстина падате от Марс и още не сте разбрали, че туризма е такъв-защото се допусна да се налеят милиарди в тези огромни курорти от хора от София и властта. Застрои се пясък, изсякоха се гори, и тогава никой нищо не видя, защото имаше работа. Кой ще налива пари в хотели и ще чака на българи?Колко варненци и бургазлии имат големи хотели?За българи с 5лв-Китен-Приморско-Ахтопол-така е планирано. Не си мислете че на хората по морето много им харесва

50

Ресторантиор Обзор

преди 3 години

Докато има риби като вас ще има и рибари като мен. 2 месеца ми трябват само с германци и англичани и съм готов за цяла година. А българите ако искат да са тука ше плащат като европейци. Ако не ви изнася айде у лево.

49

Анонимен

преди 3 години

Да не си богат не означава да си беден. А да имаш собствен стил на живот не зависи от банковата ти сметка. В България милионерът е малко *** дума и е далеч от качествен и смислен живот

48

Анонимен

преди 3 години

Българите преоткриха Черноморието и някои дори се ужасиха от откритието

47

Атанас Велмазов

преди 3 години

Прекрасно си ни е черноморието, само бедняци, които нямат пари за хляб го плюят ! Чисто море със сладка вода, най-ниските цени в цяла Европа, най-разнообразната кухня, красиви жени, разнообразни като профил курорти, за всеки по нещо, за всеки по много !

46

Писнало ми е

преди 3 години

До ХотелиеряЕй тарикатче заради такива като тебе нормалните хора ходят в Гърция. Гнусната цаца ще си я ядеш ти. А за хотела на пясъка ти пожелавам затвор.

45

БАЙ ХОЙ

преди 3 години

ПО скоро българите бяха принудени , не че им харесва ... :)) Смао да отмине това и родните хотелиери ще ни забравят ...

44

Митака

преди 3 години

До ХотелиеряТи даже не можеш да пишеш правилно. Умирай от глад щом няма да смъкваш цените и готово. А и хотелчето дето ти е на пясъка дали е законно а ?

43

Анонимен

преди 3 години

Преоткрили... Насила хубост не става. Българското море не е най- приятното място за почивка. Без право на избор, много хора се запътиха към българските плажове и се връщат разочаровани.

42

Хотелиеря

преди 3 години

Ше ми плащате по 100лв нощувката и по 20лв цацата та ше ви пукат ушите. Цените аз си ги определям и никой нищо не може да ми каже. То не може хотела да ми е пръв на пясъка и да идват тука разни за без пари. Най обичам като ми дойдат български сел..дури балъци. На морето не е за мишоци. Като не ви аресва ай обратно у селото на мегдана. Ако трябва половината от стайте ще са ми заети ама няма да смъквам цените щото некой си решил че требва.

41

BGN

преди 3 години

Пълни глупости, на юг от бургас винаги е било пълно само с българи, че и сега така, т.е. тях ограниченията в пътуванията не им пречат. Никой нищо не е преодкрил. Който си ходи на Равда и Китен, все там си ходи. Големите курорти, където бг не стъпва, те са засегнати...

40

Анонимен

преди 3 години

Нищо ново, всяка година, между 15 юли и 20 август, на юг от Бургас е пълно с туристи. Проблемът е безразборното строителство. Сигурно от Обзор до Резово има леглова база за 1,5 млн души. Крайно време е да се наложи мораториум в/у строежите по морето. Трябва да инвестират в подобряване на инфраструктурата - ВиК, тротоари, второстепенни пътища, зони за отдих и тнт.

39

Анонимен

преди 3 години

Те шопите открай време ходят на Южното. Преди беше Приморско, сега около него и надолу. Като чуя море и г ъзовете им се отварят. Повечето са с еляни разбира се от голямата София.

38

Анонимен

преди 3 години

До ЕТочно така - софиянци сме разглезени и затова плащаме по 120 лв. на човек за PCR тест и се пържим по няколко часа в жегата на гръцката граница, само и само, за да изкараме една нормална почивка, далеч от такива тарикати като вас. Това ясно показва, къде се намирате на туристическата карта и колко сте "конкурентни". Пич, не само софиянци, ами повечето българи, отдавна са ви отсвирили. Като ги няма алкохолиците от Западна Европа и увисвате.

37

Анонимен

преди 3 години

До от ВарнаЯвно само живееш във Варна, а родом си от толбухинските села.

36

Анонимен

преди 3 години

Варненските батки, яко са се стегнали, затова че тази година нямат никакви туристи. А догодина ще е още по- кофти. Ще трябва да се научат да се препитават без туристи. Защото коронавируса ще пренареди пазара.

35

Анонимен

преди 3 години

На юг от Бургас ходят всички селяни, естествено,че ще е пълно. Обзор,Равда,Китен и други села,това са села, не са курорти. Курорт е Албена,Златни пясъци и др.