103

цецоу,

преди 3 години

Герб много се компроментира напоследък, да не си се разбрал тайно с агент БУДА да играете лошото и доброто ченге, че да изперете Герб през Републиканци за България - работата понамирисва...

102

Ти да видиш..

преди 3 години

Това е благодарността на Цветанов към Борисов за апартаментите.А е бил *** шофьор.

101

Анонимен

преди 3 години

Цветанов е заприличал на сръбски бияч с тия мустаци.

100

баце

преди 3 години

Цецо, покани Цеци Цацева за зам председател на партията дето правиш - може да хванеш към 30% от гласовете на електората, колкото беше хванала Цацева на президенстските избори. Замисли се!

99

бай Пешо

преди 3 години

Единствен Бойко е най-силният човек в България и затова хората пак за него ще гласуваме.

98

Генерала

преди 3 години

Циркаджии.

97

Анонимен

преди 3 години

От бивш физкултурник и разносвач на папки, до лидер на партия, която според него щяла да събере половин милион гласа. Боже, боже-е какво доживяхме.

96

цецоу

преди 3 години

при напускането на герб това да не вие тайната уговорка с агент буда - коалиция

95

Анонимен

преди 3 години

Хахахах Тоя ЯВНО още по-зле от Бойко. Дирекнто заявява колкония на САЩ

94

Анонимен

преди 3 години

И всичката рода на участниците в тази партия да гласува за тях пак няма да съберат повече от 1%

93

Анонимен

преди 3 години

Нова Ченгесарска партия. Честито на изстрадалия български народ.

92

Бай Пеньо

преди 3 години

И Цецо иска да цоца партийна субсидия. Апартаменти трябват, АПАРТАМЕНТИ.....

91

Men

преди 3 години

Ако и тоя влезе в следващият парламент - ще емигрирам. Станах на 50 години вече, няма за кога да чакам тоя народ да се вразуми.

90

Анонимен

преди 3 години

Всеки отлюспен от партия рои нова. Дали ще съберат достатъчно подписи за регистрация? Има ли толкова наивници да им се вързват още, за да вземат 1% от субсидията? Хора ненаучени да работят нищо друго освен службичка с рушвети от властта

89

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 98А че ще играят двамата в ЕДИН ОТБОР НА БКП С ОСТАНАЛИТЕ е ясно и без да се кълне.

88

Анонимен

преди 3 години

Че ще прави партия бе ясно още преди да го"изгони"Борисов.А че ще играят двамата в един отбор е ясно и без да се кълне.Но без гласовете на ГЕРБ и ДПС,ще си остане само с един мерак.Пък и съдът има думата за регистрацията на партията му.Та вече се "избистря " мътилката около оставката на М.П.След като Цвъки регистрира партия ще има и оставка на Правителството и разпускане на Парламента.

87

Анонимен

преди 3 години

Опаааа, още едно комунистическо пиле на хранилката! Папкай, набивай, народЪТ плаща!

86

3

преди 3 години

Поредния нереализирал се , Особено като си представим с кой ще бъде в коалиция(Христо Иванов),какво да коментираме изобщо. Забрави времето, когато целуваше ръка на Борисов. Поредния лъжец,който иска кокала...Изгонят ги от някъде и започват да обръщат монетата, как видите ли, те били праведни, а другите лоши.Дотам стигнахме, баби и неуспели човеци да ни казват как да живеем.Той беше човека, който най-добре знае всичко, беше в кюпа, а сега "света вода ненапита", пази Боже българите.

85

Анонимен

преди 3 години

Преоблякъл се и брадясал Илия и като се огледал,ха пак е сред тия.Тая постановка вече е играна и преди.Че е по добър организатор от Борисов е факт,но пък чак да го задмине е невероятно.500 000 хиляди гласа!!!!!!Че то има ли толкова избиратели някоя партия.А това че ще се коалира с някой за да управлява е като,"рибата е още в морето пък той слага тигана."Ха дано,ама надали.

84

Цветанца

преди 3 години

Абе гласувайте за мъжа ми,да направим 20 апартаменти,то за нас за деца, за внуците,за правну ците и пра пра внуците.аз съм велик.