19

Анонимен

преди 2 години

Напоследък кучкарите толкова са изнагляли, че влизат в Кауфланд с песа си, било куче за обслужване и като такова регистрирано и не било законно да откажат да влиза вътре! Управителя на Кауфланда в Надежда 3 излезе защото на входа не пускаха кучкаря, но после го пуснаха и кучето души всичките храни. Вероятно и крак е вдигнало да опръска с урина, но аз не издържах да гледам.

18

анти кучкар

преди 2 години

Кучкарите са нагли, асоциални типове, които натрапват отвратителните си любимци, със миризмите си, телесните си секрети и отпадъци на всички наоколо. Колко много пъти се се случвало разярен и олигавен пес да лае и скача агресивно и нападателно около нищо не подозиращи и нередизвикали го хора, които не знаят дали ще ги яде, дали ще ги разкъсва на място, след време пристига нагло ухиленият кучкар и казва, ама то не хапе, а на забележка винаги отговарят агресивно и обвиняващо.

17

Додо

преди 2 години

И още: Хубаво е човек да има домашен любимец, това придава топлина на семейното огнище и има психологическо предимство за децата. Но!!! Да се гледа куче в панелен апартамент е едно абсолютно и тотално извращение! Кучето е затворник, а съседите - тероризирани! В повечето Бели държави в сградите с апартаменти кучетата са забранени, а само в някои котките са разрешени. Освен всичко други негативи, кучето ВИНАГИ има фекалнa маса в слюнката си и лиже и маже общите части, асансьори, а и съседите!

16

Анонимен

преди 2 години

Коментирате без да сте наясно със ситуацията. Ще кажа само, че това не е еднократен случай за този хижар. Преди няколко години беше налетял-той и негови другари на палаткуващи до хижата туристи и ги бяха пребили с дървени сопи. Случаите там на грубо и обидно държание към туристи са множество и лично аз съм бил свидетел на такива. Човека е просто местна мутра взела заслона под аренда и своеволничеща на воля...

15

Поручик Ржевски

преди 2 години

Много хора с кучета не спазват никакви правила, после се възмущават някой като им зарита кучето.Страшни наглеци, стряскат ми детето, после се усмихват небрежно... играе си.Как ми се иска да имам един бенгалски тигър и да ги събори и да ги оближе по бузките и аз да се усмихна невинно и да кажа..."милото ми тигърче, много е игриво"

14

Дори Ан

преди 2 години

Ох, ще излея и аз мъката си! В Овча Купел 2 живея в панелка на 8 етажа, един съсед от 3-я етаж има псe, което не спира да лае!!!! Денонощно, някой да слиза по стълбите, да се вози на асансьор, или да духне по-силно вятър,започва да се дави входната врата и цял вход кънти! Оплаквахме се на кварталния, говорихме със съседа - не и не! Никой нищо не може да направи! Кучето малтретира с лай и джафкане целия вход! Такива случаи са хиляди, но е ужасно! Ненавиждам такива кучкари

13

QWERTY

преди 2 години

Тъкмо бяха отменили карантината за Витоша и се качих с детето на Щастливеца. Едни *** си бяха пуснали кучето - вълчак! Отдалече се засили и затича към детето, а то запищя и се подмокри! Аз се разкрещях, а собственика доближи и ми се обяснява, че било добро, не хапело и само си играело! ***! Нарушава закона, но няма власт, която да й пука! Детето ми взе да заеква оттогава и го водих по лекари.

12

Додо

преди 2 години

Кучколюбци, повечето от вас са застаряващи и застарели дами, станали жертва на модернизма, които вместо семейство, съпруг и деца, са останали с куче. То не може да ви замени липсите! Осъзнавайте се овреме, ако не е късно, и гледайте деца, а не песове. За ваше добро ви го казвам! В песа спасение няма да откриете! Няма нищо лошо в това, човек да обича животните, но да се имперсонираш в кучето си и да изживяваш неговия живот, влизайки в конфликт с нормалните хора е доста неза̀видна позиция!

11

Анонимен

преди 2 години

Съмнява ме куче да влиза и излиза многократно. То или влиза вътре и седи там или стои мирно отвън ако е дресирано. Но не и да търчи напред назад. Иначе може веднъж да е влезнало и той да го е заритал от първия път.

10

Край

преди 2 години

Да ти се.... на скапаната демокрация дето малцинството се качва на главата на мнозинството и друса хоро

9

Леля Надка

преди 2 години

До Киро Х:Помераните са едни от най-отвратителните мивки и да, наистина хапят! В нашият квартал, във Връбница живея, има една къща, където един лилав ги е развъдил и гледа 7 померани! По цял ден са на оградата и лаят бясно през лиги щом някой мине по улицата! Безобразие!

8

Анонимен

преди 2 години

Бас държа, че това куче е по-възпитано от всички вас коментиращи тук.... стойте си на село и драскайте по-форуми... със злобни хора, като вас, България винаги ще е на дъното...

7

Анонимен

преди 2 години

Кучкарка!

6

Анонимен

преди 2 години

Просто си ги връзвайте....в парковете не ми е приятно да ме душат разни песове,понякога с по- голяма глава от моята...." Ама спокойно то е добро"....не ме интересува ! Разкарвайте ги вързани !!!!!!

5

Киро Х

преди 2 години

Когато есента едно гнуснo псе - порода Померан, изскочи от една кооперация на Раковска и ме ухапа без абсолютно никаква причина - просто си вървях, а гадa долен ме догони в гръб и захапа, собственичката - около 30 годишна, се държа буквално арогантно! Казваше ама господине, много съжалявам, извиних ви се, но случилото се е случило и няма какво да се направи! Отврат! Ходих да ми бият ваксина и противобясна... после ходих с нервнопаралитичен спрей в джоба доста време! Трябваше да викна полиция!

4

Анонимен

преди 2 години

Цветомиро, прибирай си пумиярите че като те подхвана. Щом има хора около теб си длъжна да ги държиш на кайшка, чу ли ***. Не ми се прави на много феминиска да не те подхвана с лопатата.И спри да гледаш хамерикански феминиски филми, никой не ти е длъжен да ти търпи кучетата. Ако не ти утърва, бегом в квартирата и си стой там

3

Додо

преди 2 години

Без да зная подробности веднага взимам страната на хижаря, бидейки собствениците на кучета са тотално изтрещели психопати в по-голямата си час, третират песовете си като полубожество, а най лудото е, че очакват и нормалните хора да третират песоветe им като такива и когато това, естествено, не се случва, собствениците на кучета освирепяват и започват да нападат нормалните хора, вменявайки им, че са лоши и гaдове! Само защото не приемат песовете за полубогове! Луда работа!

2

Анонимен

преди 2 години

тази туристка е точно в новия стил кучкари- нагли,арогантни и сбъркани социално !с претенции ,че кучето им има право на всичко- някъв абсурден култ или шизоманияВижте напр. в парк Хиподрума е Дизастър !

1

Анонимен

преди 2 години

Нази новина е отпреди седмица