99

Анонимен

преди 2 години

Тя и персоната на хижаря е позната като бързо избухлива. Маке.

98

Б. Б.

преди 2 години

Аман от джендъри кучкари!

97

Beatles

преди 2 години

Деца трябват деца.

96

Пенсионер

преди 2 години

Те за такава НОВИНА бях зажъднял. Браво Днес БГ.

95

Анонимен

преди 2 години

Кучетата са като малки деца. Както ги научиш, така и ще се държат. В този смисъл проблема е изцяло в манталитета на голяма част от кучкарите.

94

ааа

преди 2 години

Аман от кучкари. Кучетата им винаги са добрички, не хапят, от радост те лаят и тичат покрай теб. За съжаление почти всеки ден има нахапани от кучета хора.

93

Благо

преди 2 години

https://m.facebook/ivan.drankovТова ли е ритащия кучета и биещия туристи ?

92

До Бай Миле

преди 2 години

По полека с коментари за деца, да не попаднеш пред мен и да те пратя при Бай Миле- изтинския!

91

До Лора

преди 2 години

Намери си съпруг, роди деца! Стига с тез кучета! Те са свободни животни не за каишка!

90

Галя

преди 2 години

На хижа в планината не искат животни. Ами стойте си по градовете. Излишна агресия.

89

Ало

преди 2 години

Хижаря.Знам че четеш.Личи си по предходния пост.Следващия път като видиш човек с куче,огледаи се,ослушаи се и умната.

88

Анонимен

преди 2 години

До 95:Дегенератираш яко. Зад телефона си голям но сигурно и жена ти те командва. ***. Такива като теб ги знаем, смръдльовци

87

Анонимен

преди 2 години

До 98:Как вярваш бе, освен това е годпожица не е обиждай че може да те осъди. Към феминиските ще се обръщаш с той, тя, то и ще ср кланиш до земята в розовия тампон бог. Никой не е длъжен да ви търпи кучетата. Ти и точно такива като теб трябва да се съобразяваш с другите около теб, а не обратното. Съответно ако имаш куче го държиш на кайшка а у вас ако искаш и в леглото да ти спи не ни интересува.

86

Хх

преди 2 години

Ss вземи се гръмни и избави всички ни от себе си . Много добре знаеш че умъртвяване на гръбначно животни се наказва със затвор. Ако си толкова велик няма да се криеш зад фалшива самоличност пак си оставаш *** сърдит на света защото се чувства ***. Такива като теб умират сами като кучета ;)

85

до 99

преди 2 години

Ти защо си мислиш, че тоя твой апокалипсис само теб теб ще подмине, че след него искаш и нещо на строиш :D

84

Анонимен

преди 2 години

До Лоране ме разбра - за болести от уплаха и стрес говорех, порови се да видиш какво се случва, недай си Боже. И не получих отговор какво следва ако все пак се случи нещо на детето ми? Досега не е имало кучкар да ми отговори на този въпрос, вече 20-на години...виж, аз съм израстнал с кучета, сега нямам защото нямам условия, а те според мен са голям двор, иначе е противоестествено за едно куче да е в апартамент, и друго-истината е, че кучетата си остават първосигнални животни..знаеш какво е това

83

До 91

преди 2 години

Харесвам кучета и сме имали. Но никога не сме го оставяли да пречи и да стресира други хора!Това е разликата между тези, които гледат кучета, защото ги обичат и онези с комплексите, които се мъчат да ги избиват с колкото е възможно по-свирепо куче.

82

Кучкарев

преди 2 години

Тоя метил хижаря,просто не е ритнал правилното куче.Що не беше моето,та днес по ТВ щеше да го дават диготално разкрасен в гЪлвата.Ама на.Имал е късмет горкия.Късметлия до следващия път.

81

Анонимен

преди 2 години

Бедняците не харесват кучета, защото не могат да си позволят да ги имат. Аз имам 2 кучета. Едното съм го купил за 1000 евро а другото за 900лв. На месец ми излизат около 200лв да се грижа за тях. Другите които не харесват кучета са някакви метиси. Няма чист българин който да не харесва кучета.

80

Анонимен

преди 2 години

Тевно езеро на Пирин и Рибни езера на Рила са си легендарни на тема "бой и проблеми от хижар и приятели", от десетилетия. Всички по-млади планинари би трябвало да са нащрек на тези места - да се внимава какво и как го правиш. Забравяте "Еврпейски, БГ и всЯкви" права горе - но нали за това сте там !